Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pricam o potvrdama o izvrsenim nalozima, nego recimo potvrda da im nista ne dugujem, kako bih mogao da prebacim platu u drugu banku, to je bilo pre 1.5 dana.
Znam valjda sta i koliko sam platio.

A te potvrde o kojima ti pricas, naravno ne naplacuju, ni oni ni BI ni RF, to je ono sto znam licno, za ostale banke ne mogu da tvrdim.

TT

Obicne banke ne naplacuju te potvrde, ali izgleda da Telenor banka i MTS banka naplacuju te potvrde o izvrsenim nalozima.

@bobster
Tebi su iz Telenor banke slali potvrde o izvrsenom nalogu elektronskim putem?

Nalog izvršen elektronskim putem a potvrda poslata poštom. :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@misalion
Prvo pišeš da si platio potvrdu o realizovanom nalogu pa onda da nisi platio tu potvrdu nego neku drugu. A sad potvrđuješ da TB i MTSB naplaćuju potvrde o realizovanim nalozima. Uz sve to, pišeš da radiš u državnoj agenciji. Uz tako kontrdiktorne državne činovnike nećemo daleko dogurati.

Izvinjavam se svima na off-u ali potvrde o realizovanim nalozima se ne naplaćuju i mogu se dobiti preko aplikacije ili original poštom.

@misalion
Prvo pišeš da si platio potvrdu o realizovanom nalogu pa onda da nisi platio tu potvrdu nego neku drugu. A sad potvrđuješ da TB i MTSB naplaćuju potvrde o realizovanim nalozima. Uz sve to, pišeš da radiš u državnoj agenciji. Uz tako kontrdiktorne državne činovnike nećemo daleko dogurati.

Izvinjavam se svima na off-u ali potvrde o realizovanim nalozima se ne naplaćuju i mogu se dobiti preko aplikacije ili original poštom.

Ko kaze potvrdu o realizovanom nalogu? Pricao sam o potvrdi da NE DUGUJES nista u toj banci.
Zasto izmisljas, da ne kazem nesto sto vise odgovara istini?
Usresredi se malo, ako je potrebno umij se, ne pisem o realizovanim nalozima tj potvrdama, vec o potvrdama da si cist tj da ne dugujes nista toj banci i konkretno rekao za TB jel sam licno morao to da platim kako bih platu prebacio u RF banku.

Da radim u jednoj sluzbi(nadam se da to nije problem?) i ni najmanje nisam kontradiktoran, vec jasan a ti ako ne verujes trazi potvrdu da nista u TB ne dugujes pa ces videti da li ce ti traziti ili ne 400 din.
A to im i pise u cenovniku tako da je to ok.

I opet ti o realizovanim nalozima, to se NE naplacuje i nikada i nije, ne znam zasto to potenciras?

Poslednja izmena od urednika:
Pa to je @retrospektiva napisao ja potvrdio ali za potvrde o nedugovanju prema banci.
Doduse sad tek vidim da je on za one naloge pisao, to u brzini nisam ni video da je napisao, procitah prvi deo recenice i pomislio da on o tome pise sto ja tvrdim.
Tako da ja samo potvrdjujem za naplatu tih potvrda, za te naloge ne potvrdjujem jer mi nikad nije trebalo i ne znam da li naplacuju ali znam za BI i RF da NE naplacuju, tu sam trazio i dobio.
Tako da ne prijatelju, ne ja.

TT

Tako da ne prijatelju, ne ja.

Pa ne, ja samo kažem da je tako ispalo jer nisi čitao šta citiraš i šta potvrđuješ.
Dakle, ti si napravio grešku u pisanju i svima je izgledalo kao da ti tvrdiš da se potvrde o transakciji naplaćuju.

Posle si došao da se braniš u fazonu "odakle vam da ja to tvrdim" bez da bar reda radi opet pročitaš šta si sam citirao i pisao.

Zato sam ti ja i dao screenshot da ti na duhovit način pokažem gde je zabuna.
Sad je sve jasno.

Pa ja i kazem, tek sad videh sta je on pisao do kraja, *** u brzini kad citas, moja greska.
Ali kazem da se ona potvrda naplacuje, a u "obicnim" bankama se ne naplacuje bar sve to prema mom iskustvu.

TT

Ljudi jedno pitanje, kupio sam evre preko mts banke, na svom nalogu naravno.

Zanima me gde mogu iste da podignem, bankomat ili ona jedina njihova poslovnica kod
Franša?

Ljudi jedno pitanje, kupio sam evre preko mts banke, na svom nalogu naravno.

Zanima me gde mogu iste da podignem, bankomat ili ona jedina njihova poslovnica kod
Franša?

Expoziture:

Beograd, Goce Delčeva 46
Beograd, Makedonska 4
Beograd, Ustanička 128

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
E hvala ti puno! :)

Pretpostavljam da nikakvu proviziju ne uzimaju prilikom preuzimanja,
kurs je stvarno povoljan.

E hvala ti puno! :)

Pretpostavljam da nikakvu proviziju ne uzimaju prilikom preuzimanja,
kurs je stvarno povoljan.

Nema na cemu.
Trabalo bi da nema nikakve provizije jer je expozitura mts banke.

Kurs je najpovoljniji u odnosu na druge,, a čitam da je MTB pretposlednja na listi uspešnih banaka u Srbiji.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Te liste bih uzimao sa rezervom, činjenica je sasvim sigurno da nemaju veliki broj klijenata
ipak su mlada banka.

Iz moje perspektive kao običnog korisnika njihovih usluga moram reći da sam zadovoljan.

Platu primam preko njih, mesečnog održavanja nema. Plaćam sve račune online bez provizije,
ne moram da mislim ili da jurim bankomate. Sve su transakcije bez provizije.

Uzgred, desio se mali peh pre par dana kada sam podizao novac sa mts karticom preko poštinog
bankomata.

Nije mi isplatio novac, a sredstva mi je rezervisao kao da su mi isplaćena. Jedan poziv mts banka call centru,
i kroz dva dana problem je bio rešen, tačnije sredstva su vraćena.

Iz moje perspektive kao običnog korisnika njihovih usluga moram reći da sam zadovoljan.

Platu primam preko njih, mesečnog održavanja nema. Plaćam sve račune online bez provizije,
ne moram da mislim ili da jurim bankomate. Sve su transakcije bez provizije.

Upravo tako.

Jeste sve to lepo... a potvrde što naplaćuju :D

E,to im je minus :p

Makedonska 4? Tu je Piraeus Banka.

2O1i6EHl.png

Po sajtu banke ima više

https://www.mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/korisnicki-centar/#locationsid

Aha, to je ono gde je Dunav znak...
Ccc, Piraeus je Mkd 4, AIK je Mkd 12, a izmedju kao da je jedan broj - i opet je broj 4 :D

Telenor banka ima samo jednu poslovnicu [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno