Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису у питању пословнице банке кад постоје банкомати,и обрнуто.

Pa svaki bankomat koji postoji u Srbiji je kao bankomat Mts banke, nema provizije ni na jednom bankomatu.

TT

Нема ни евАра(к`o што је рекао бивши предсједник Владе,иако је добар курс за куовину)на тим банкоматима а ни уплате динара,на банкоматима онлајн банке,нити ичег конкурентног и стимулативног сем једног великог,бесплатног, Ништа.

Наравно,али у пословници банке,то и причам све вријеме,има порука на претходној страни у вези тога.

Ljudi, dao bih supruzi karticu da ponese na kraci sluzbeni put. Da li je ikakva autorizaija neophodna za njiohovu mastercard pri placanju preko (pos, bankomat mozda ...).
Ako meni na mob stizu kodovi, ili se trazi autorizacija, onda nam ni ne igra u toj meri. Na ovoj drzim taman toliko da mi ne bude zao ako dodje do zloupotrebe.

Kodove koje dobijaš je za online plaćanje.

Za bankomat,pos potreban je pin i to je to.

Ljudi, dao bih supruzi karticu da ponese na kraci sluzbeni put.
...
Na ovoj drzim taman toliko da mi ne bude zao ako dodje do zloupotrebe.
Јел на ову злоупотребу мислиш? ;)

Као што је написано, кодови се траже за онлајн плаћање а за плаћање у радњама и подизање са банкомата је довољан пин код. Ако у радњи имају оно даљинско читање, ни пин није потребан.

Ne bas ;-) ali namerno sam tako formulisao da neko moze izmedju redova da procita kako zeli :)

Dakle, nemaju dodatni security ako nalog dodje iz inostranstva?
Nikad nije ni koriscena na pos ili bankomatu ovde. Samo elektronska placanja i to domaca za sada.

Aktiviraj je prvo ovde na nekom bankomatu. Podigni nešto para, da manje ostane, a onda daj. ;)

Ima negde da mora da se ukuca broj telefona, prilikom plaćanja, na primer restoran, ali sve se to završi brzo.

За иностранство баш и не знам, видим да се многи жале да негде не ради па немој да се ослања на то. Мада је и боље да не троши превише. ;)

Некад је стварно постојала потреба активације картице за коришћење у иностранству,али мислим да то у овом случају није потребно.Постоји неки проценат,минимални, да јој неће прихватити картицу у инострантву(као што је речено,из било ког разлога)Погледај и лимите за ПОС и банкомат,то је неки мој конструктиван приједлог али ти је најбоље да је не пушташ на пут:D(да се надовежем на претходне поруке)Можеш позвати и кол-центар да разјасниш недоумице.

Ma to je samo za svaki slucaj, za sigurnost, da ima da kupi kartu za drugi let i sl. Ono, minimum koliko ti treba da se vratis kuci. Da se ne nose kartice koje su vezane za glavne racune kad vec nemaju sluzbenu. PAr prijatelja, kolega je pokradeno skorije preko, pa rekoh da proverim ako znate ovde, da ne bude posle "ne radi ti ovo".
Aktivirana je kartica preko kol centra cim je dobijena, samo sam je jednom probao na bankomatu da vidim radi li stanje (po savetu kol centra), ali vec je pre toga koriscena za direktna placana - mts racun recimo ima direktno procesiranje, ide preko Intese.
Ostavim dinare, pa nek se konvertuje kako god. Kod njih je bar kurs povoljan. Paypal je odmah prihvatio. Za sada nisam nasao nigde da ne radi, a i jesam je koristio zapravo za neke kupovine sa neta. Nije koriscna direktno u inostranstvu, pos, bankomat, na to sam mislio.
Nova je banka, pa da proverim. Mrzelo me da ih zovem danas, a vec sam bio logovna na forum. Verujem da ce reci kako oni nemaju saznanja o ikakvim problemima ...

Poslednja izmena:
Eto za sve postoji prvi put.

Jednostavno takvi su koraci, iznos, pin, broj... U Italiji i Grčkoj.

I sta rade sa brojem?

Ništa [emoji16]
Stigne sms.

ebank, profil, instrukcija za plaćanje.

moja dokumenta... Account number-broj računa, ima RS...

d0Zv29s.png

Poslednja izmena:
Nista. Ako ti salje neko iz USA, imas vise sansi da gangsteru iz Cikaga objasnis kako da udje u legalni biznis nego da posiljaocu objasnis da treba da posalje wire-om ;)
Posalji im samo taj dokument i trazi da po njemu posalju.

Inace, SWIFT ne moras da krijes, javno je poznat, cak za RFAT znam napamet da je RZBAATWW :) IBAN je tvoj licni podatak.

To sam video u 2 restorana... Nema u prodavnicama. Sve isto kao i kod nas, samo ima još taj korak. Zanimljivo je da sam ukucao službeni broj koji nije vezan sa bankom i prošlo je. Dobio poruku i na taj broj i na moj koji je povezan...

format je 003816...

Nista. Ako ti salje neko iz USA, imas vise sansi da gangsteru iz Cikaga objasnis kako da udje u legalni biznis nego da posiljaocu objasnis da treba da posalje wire-om ;)
Posalji im samo taj dokument i trazi da po njemu posalju.

Inace, SWIFT ne moras da krijes, javno je poznat, cak za RFAT znam napamet da je RZBAATWW :) IBAN je tvoj licni podatak.

Ja pokusavam da podesim PayPal tacnije da dodam nasu banku kako bih povukao novac. I pri tome mi trazi ta dva broja...

CuJF44m.jpg

To vazi samo za US bank accounts, ne mozes na nase racune povuci za sada.

On je probao na racun, ne na karticu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno