Da li su naveli razlog? Mislim super je što su nam naplatili manje, ali ja volim da znam pravila igre, a ne da se oni igraju kako hoće.Odgovorili su konacno na mail. Sve je ovako kako si rekao.
Nisu. A posto sam i na ovaj odgovor cekao predugo, stvarno me mrzelo da im ponovo postavljam bilo kakvo pitanje, skoro pa mazohizam. Jednostavnije je zovnuti korisnicki servis i prosto pitati zasto su nekima odrzavanje naplatili 100, a ostalim 250.Da li su naveli razlog? Mislim super je što su nam naplatili manje, ali ja volim da znam pravila igre, a ne da se oni igraju kako hoće.
Jasno. Pitao sam i ja svašta nešto, odgovorili mi na 2 pitanja, ja im ponovo prosledio neodgovoreno. Sad se prave mrtvi. Čekam 8 dana pa ću ih pitati preko NBS-a.Nisu. A posto sam i na ovaj odgovor cekao predugo, stvarno me mrzelo da im ponovo postavljam bilo kakvo pitanje, skoro pa mazohizam. Jednostavnije je zovnuti korisnicki servis i prosto pitati zasto su nekima odrzavanje naplatili 100, a ostalim 250.
administrativna zabrana, i MTSovo potraživanje/odnos sa tobom, po automatizmu prestaju, trenutkom proknjiženja uplate poslednje rate dugovanjaJedno pitanje. Kad sam registraovao kola pre nekoliko meseci čovek mi je ponudio na rate preko administrativne zabrane. Prihvatim ja i krene da mi skida i sve ok kkao smo se dogovorili. Međutim ono što nisam znao je da administrativna ide preko neke banke u ovom slučaju preko MTS. Sledeći mesec mi je poslednja rata pa je moje pitanje - da li treba da idem ja to da ugasim ili se gasi samo automatski? Hvala
Da da, jesam 6 meseci, i na poslednjem platnom isečku mi je pisalo administrativna zabrana 5/6. Znači sledeća je poslednja.Da li si potpisao neki papir gde piše koliko dugo će da traje administrativna zabrana?
Jedino od cega banke zentaju je pisanje prigovora NBS-u.Jasno. Pitao sam i ja svašta nešto, odgovorili mi na 2 pitanja, ja im ponovo prosledio neodgovoreno. Sad se prave mrtvi. Čekam 8 dana pa ću ih pitati preko NBS-a.
Teško, jer bi to bila velika investicija, ali će verovatno u narednom periodu postaviti još par ovakvih multifunkcionalnih u Bg-u i nadamo se u još nekoliko većih gradova u najmanju ruku, ali neće se isprsiti mnogo oko toga verovatno...Да ли Поштанска штедионица замењује своје старе банкомате за новијим?
Teško, jer bi to bila velika investicija, ali će verovatno u narednom periodu postaviti još par ovakvih multifunkcionalnih u Bg-u i nadamo se u još nekoliko većih gradova u najmanju ruku, ali neće se isprsiti mnogo oko toga verovatno...
Nikad se ne zna, nadam se da grešim jer bi ovo značilo ljudima (ako bi i mi MTS-ovci mogli ovo da koristimo 24/7), ali ne zaboravimo da je Poštanska državna banka, a za razliku od privatnih kojima korisničko iskustvo treba da bude na prvom mestu, znamo da kod državnih banaka ima mnogo prečih interesa...
Хвала вам на одговорима!😀@Nemanja_96 Ne, samouslužne zone su zatvorenog tipa, što se od starta pokazalo kao nepraktično (mogućnost blokade ulaznih vrata i slično). Njihovi uplatni bankomati u Bulevaru Kralja Aleksandra i Knez Mihailovoj se razlikuju po tome što su za uplatu i isplatu isključivo dinarski. Bankomati mts banke su ugašeni i verovatno demontirani.
Ja se sećam kada sam dobio drugo dete i dođemo mi u PŠ (sa bebom jer nismo imali gde da je ostavimo) da uzmemo ono mesečno davanje, i lik iz obezbeđenja (privatno verovatno koje angažuju banka) odmah priskoči i kaže sada ćemo da nađemo neki slobodan šalter. Ode on do jednog šaltera gde ta radnica već radi sa jednom strankom i kaže - jel možete molim vas da primite gospođu sa bebom posle ovog gospodina. Ona onako, izgleda nedoj.bana od sinoć pogleda ispod oka i kaže - ne mogu neka čeka ima još ljudi ispred nje i to nije moj problem. Meni u sekundi pritisak na 300. Dođe onaj iz obezbeđenja ko popišan ni kriv ni dužan i poče da nam se izvinjava. Reko nema veze verovatno sinoć slabo bio odrađen posao pa je gospođa nervozna. Pogleda me ona u milisekundi, video sam da je i njoj skočilo na 400.Teško, jer bi to bila velika investicija, ali će verovatno u narednom periodu postaviti još par ovakvih multifunkcionalnih u Bg-u i nadamo se u još nekoliko većih gradova u najmanju ruku, ali neće se isprsiti mnogo oko toga verovatno...
Nikad se ne zna, nadam se da grešim jer bi ovo značilo ljudima (ako bi i mi MTS-ovci mogli ovo da koristimo 24/7), ali ne zaboravimo da je Poštanska državna banka, a za razliku od privatnih kojima korisničko iskustvo treba da bude na prvom mestu, znamo da kod državnih banaka ima mnogo prečih interesa...
Potpuno jasna poenta opisanih iskustava. Ovo nehumano ponašanje šalteruše je nekako uobičajena stvar kod nas vezano za državna preduzeća, prosto ovako nešto i FT1P princip su neki standardi sa kojima smo se mi odavno pomirili. Ko zna da li je ta gospođa imala neku svoju muku, ali to svakako ne može biti opravdanje takvog ponašanja, treba biti human ako ne možeš ili ne želiš biti profesionalan. Ukazujem i na činjenicu da imam mnogo drugarica sa završenim Ekonomskim fakultetom koje i danas rade po bankama na šalterima za zaista mizerne plate i to u najpoznatijim bankama, tamo ih menjaju kao na traci i trpe torturu - kod nas je upravo to problematika što stav "ćuti, šta da radiš, bar imaš posao" je doveo celu zemlju tu gde jeste, jer ne zna za bolje bukvalno, pa može čovek da naiđe na razne vidove bahatosti šalterskih radnika, medicinskih sestara i doktora, svih koji rade svakodnevno sa ljudima. Ovo je već daleko od teme, ali samo ukazujem potencijalne uzroke ponašanja prema klijentima ili brige o pacijentima koji prevazilaze granice svake humanosti, sada smo svi samo brojevi na traci i slučajevi koje treba odraditi u toku dana opet i opet...Ja se sećam kada sam dobio drugo dete i dođemo mi u PŠ (sa bebom jer nismo imali gde da je ostavimo) da uzmemo ono mesečno davanje, i lik iz obezbeđenja (privatno verovatno koje angažuju banka) odmah priskoči i kaže sada ćemo da nađemo neki slobodan šalter. Ode on do jednog šaltera gde ta radnica već radi sa jednom strankom i kaže - jel možete molim vas da primite gospođu sa bebom posle ovog gospodina. Ona onako, izgleda nedoj.bana od sinoć pogleda ispod oka i kaže - ne mogu neka čeka ima još ljudi ispred nje i to nije moj problem. Meni u sekundi pritisak na 300. Dođe onaj iz obezbeđenja ko popišan ni kriv ni dužan i poče da nam se izvinjava. Reko nema veze verovatno sinoć slabo bio odrađen posao pa je gospođa nervozna. Pogleda me ona u milisekundi, video sam da je i njoj skočilo na 400.
Posle toga sam zvao call centar da tražim karticu i čovek mi ladno kaže vi imate aktivnu karticu od prvog deteta od pre 7 godina. Ja rekoh ali verovatno je istekla, kaže probajte mislim da nije. I ja odem na bankomat kad stvarno radi, stara kartica u poluraspadu klinac se igrao sa njom dve godine na onoj dečijoj kasici i celu je ogulio ali radi . Nikada više nisam ušao u PŠ niti ću.
Mora preko sajta koliko se sećam, ne može preko mobilne. Klasika najpre otvoriš sajt:Gde se nalazi opcija za gasenje online racuna?
Mora preko sajta koliko se sećam, ne može preko mobilne. Klasika najpre otvoriš sajt:
Banka Poštanska štedionica
online.mtsbanka.rs
- nakon logovanja, klik na Settings dugme, gornji desni ugao
- izbor opcije Moji računi
- izbor opcije Tekući račun
- nakom otvorene stranice sa detaljima tekućeg u okviru Dodatnih opcija imaš opciju Ugasi račun
Slike su u prilogu...
P.S. Bilo je problema kod gašenja ovim putem i ljudi su pisali već o tome, čisto da imaš na umu...
I o tome su ljudi pisali ovde, pročitaj ranije postove ili će se neko već javiti ko je već to radio. Sem odlaska u banku što verovatno želiš da izbegneš, možeš recimo sutra da pozoveš Call centar ili ih kontaktiraš putem Live Chat-a na sajtu, jer ti i dalje možeš da se loguješ na sajt, tj. na svoj nalog... Račun bi trebalo da je neaktivan, iako će Poštanska da ga drži u svom sistemu doživotno kako su ljudi pisali ovde...Hvala,ugasio sam ga.
Kako da znam da je ugasen sigurno,da li postoji neki nacin da se sazna?
I o tome su ljudi pisali ovde, pročitaj ranije postove ili će se neko već javiti ko je već to radio. Sem odlaska u banku što verovatno želiš da izbegneš, možeš recimo sutra da pozoveš Call centar ili ih kontaktiraš putem Live Chat-a na sajtu, jer ti i dalje možeš da se loguješ na sajt, tj. na svoj nalog... Račun bi trebalo da je neaktivan, iako će Poštanska da ga drži u svom sistemu doživotno kako su ljudi pisali ovde...
P.S. Još jedan MTS-ovac manje, postali smo endemska vrsta... 😭
Zavisi kako gledaš - MTS je pripojena Poštanskoj, nas nešto manje od 50k korisnika MTS banke je od tog trenutka u simbiozi sa kako kažu oko milion korisnika Poštanske. Ti si do pre par sati dok nisi ugasio račun bio klijent pod okriljem Poštanske, ali si i u sistemu Poštanske bio i dalje klijent MTS banke. Pošto verovatno nisi pratio forum i definitivno nisi išao u filijalu Poštanske od pripajanja, nisi imao ni nezaboravno iskustvo sa famoznim jedinim računarom na kome je posebna aplikacija koja im služi sa sve poslove koje imaju sa nama MTS-ovcima. I kada odeš u Poštansku već ćeš biti (da nisi ugasio račun) obeležen kao klijent MTS banke i zato ideš na poseban šalter da obaviš to što ti treba, ako pomenuta aplikacija radi naravno. Dakle, zvanično si bio "klijent MTS banke sa (bajagi) benefitima Poštanske", pa kako god ti volja, ali tebi je nebitno jer si već ugasio to što si imao kao i većina ovde.Kontaktiracu ih putem live chat-a
Ja koliko znam ne postoji vise ni jedan mts-ovac
Zavisi kako gledaš - MTS je pripojena Poštanskoj, nas nešto manje od 50k korisnika MTS banke je od tog trenutka u simbiozi sa kako kažu oko milion korisnika Poštanske. Ti si do pre par sati dok nisi ugasio račun bio klijent pod okriljem Poštanske, ali si i u sistemu Poštanske bio i dalje klijent MTS banke. Pošto verovatno nisi pratio forum i definitivno nisi išao u filijalu Poštanske od pripajanja, nisi imao ni nezaboravno iskustvo sa famoznim jedinim računarom na kome je posebna aplikacija koja im služi sa sve poslove koje imaju sa nama MTS-ovcima. I kada odeš u Poštansku već ćeš biti (da nisi ugasio račun) obeležen kao klijent MTS banke i zato ideš na poseban šalter da obaviš to što ti treba, ako pomenuta aplikacija radi naravno. Dakle, zvanično si bio "klijent MTS banke sa (bajagi) benefitima Poštanske", pa kako god ti volja, ali tebi je nebitno jer si već ugasio to što si imao kao i većina ovde.
Ali ima i nas MTS-ovaca (istina, možda 10k sve ukupno) koji se još uvek nedamo i hrabro držimo i pored svih ovih bagova u sistemu i poslovanju, a jedno je sigurno - čak i Intesa, kao najjača banka ovde može da pukne jer je privatna iako je to realno gotovo nemoguće, ali ma koliko bila zadužena državna banka će postojati u nekom obliku, kako god se ona zvala 😉
Sve u svemu srećno u drugoj banci koja god ona bila, pa ako imaš pozitivna iskustva podeli nekad, možda bude još "preletačevića" 😜
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari