D
Ovo je korisna informacija za sve, da taj protočni račun u Pošti i dalje radi, pošto si proverio, mogao bi ponovo da ga zalepiš ovde, mada ga ima u okviru teme na nekoliko mesta sigurno. Bitno je da nema provizije pri uplati dinara na taj način. Ja to nikad nisam koristio, ali eto za uplatu u dinarima ovo je jedno od rešenja. Problematika je uplata deviza na račun u Poštanskoj u kojoj sistem za MTS klijente ne radi. Da li je fiziološki, softverski ili kombinacija, nećemo saznati, ali u ekspoziturama širom Srbistana svako malo je u nokdaunu...Potvrđujem da nema naplate održavanja za nas koji smo u promo periodu pre pripajanja. Račun mi je otvoren u junu, imao sam promet u avgustu i sve je ok, ispoštovali su to. Uplaćujem u pošti preko protočnog računa i za naloge predate do 13h legne u kliringu posle 15h, a nakon toga od 17 do 18h.
1. Vratili su 250 za održavanje u julu
Ne znam da li je tako. I mom ocu je ista stvar kao i NAS-u. Za sve 3 transkacije sa leve strane stoji crvena strelica, znaci odliv sa racuna, doduse za prvu sa predznakom minus. Zasto lepo ne stoji 250 din, bez minusa, ali zelena strelica, kao sto stavljaju za prilive?1. Vratili su 250 za održavanje u julu
2. Naplatili 100 za održavanje u julu
3. Naplatili 100 za održavanje u avgustu
Zašto su vratili održavanje na 100, kao što je bilo pre spajanja, ne znamo.
Ako odgovore, svakako.Nadam se da će ti u mejlu objasniti zašto (i da ćeš podeliti info sa nama).
Hahahah, tako je. Pa, zar bi bilo interesantno kod nas da ono što uredno plaćaš radi kako valja? Zar bismo bili tu gde jesmo da sve tako funkcioniše, jednostavno samo da dobiješ kvalitet i profesionalnost usluge koju plaćaš? Trebaće još mnogo godina za to, a verujte baba Poštanska "vredno radi na tome", zato su i nedostupni servisi svako malo, od pripajanja preteraše sve mere, ali nadamo se da će srediti to...Da mi prvo dočekamo da osposobe aplikaciju, pošto je večeras/noćas mrtva
Već sam i previše toga rekao u prethodnom postu, ali da dodam još ovo. Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali nerealno je očekivati da oprave servise u noći između subote i nedelje i sl., tako da će biti možda u toku dana, a od sutra bi trebalo iako neka nikakve garancije za to.Ovi stvarno nisu normalni, još uvek ne funkcioniše, a kako stvari stoje pre ponedeljka neće sigurno (ako je i tad osposobe).
Naravno, kontakt centar ne radi, ali je bitno da uredno čestitaju pobedu odbojkaškoj reprezentaciji.
Ja sam jutros platio MTS račun za telefon, unesem prvi OTP kod, dobijem grešku da je neispravan, mada cenim da nisam pogrešio, uglavnom instant dobijem drugu poruku sa novim OTP kodom, unesem njega i sve prošlo regularno...Od jutros ne dobijam SMS kod za placanje... Stigao mi Supernova racun, klik na link, baci me na PS formu, i kod nikada ne stigne. Tragedija.
Mogu. Ako menjaš neku veću sumu, poželjno je da se najavi dva dana ranije (obavezno za >5000e). Preporuka da izabereš "samostalan" šalter ako imaš u blizini, odnosno dedicated šalter za bivše korisnike MTS banke.Jel mogu da se kupe eur online i podignu u poštanskoj?
Odgovorili su konacno na mail. Sve je ovako kako si rekao.1. Vratili su 250 za održavanje u julu
2. Naplatili 100 za održavanje u julu
3. Naplatili 100 za održavanje u avgustu
Zašto su vratili održavanje na 100, kao što je bilo pre spajanja, ne znamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari