Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino ćeš da sačekaš dok dobiješ kartice.
Istu (dodatnu MC) sam čekao skoro dva meseca.
Ne možeš da podigneš devize, mora poslovnica.
Ne može štedni, mora poslovnica.
Ostalo je ok

Samo u MTS poslovnici mogu da podignem devize koje sam kupio online menjacnicom dinarima od plate?

• Like
Reagovanja: M J
Samo u ekspoziturama mts Banke mogu da se podignu devize. A sto se tice trajnog naloga postoje za Telekom, Infostan i EPS i sve moze iz aplikacije da se zavrsi.

Gde mogu u aplikaciji da isključim SMS obaveštenja o izvršenim transakcijama?

Gde mogu u aplikaciji da isključim SMS obaveštenja o izvršenim transakcijama?

Nisam siguran da li moze iz mobi aplikacije (mislim da ne moze) ali moze preko eBankinga (Profil --> Obavestenja). E sad davno je to bilo ali mislim da je neko napisao na ovoj temi da i pored toga sto je iskljucio da su mu i dalje stizala. Probaj pa nam javi.

Hvala.

Kupio sam sada 1€ zbog testa i nije stiglo obaveštenje nakon isključivanja SMS-a:

uhnt3ou.png

Otvorio sam racun, ali kada se ulogujem u ebanking, ne vidim jos uvek nikakav racun niti zaduzenje za oni 500 dinara za MC. Jel treba neko vreme da prodje da se vide racuni?

Da odgovorim sam sebi a i drugima: bukvalno me je slagala cura sa podrske koju sam zvao pre nego sam podneo zahtev. Receno mi je da je racun aktivan odmah po podnosenju zahteva i da odmah moze da se koristi iako ce mi ugovori stici PostExpressom. Ovo sam je pitao dva puta jer mi treba racun da ispostujem neki zakonski rok do 15.6. Naravno, to nije istina, racun postaje aktivan kada PE vrati potpisan ugovor nazad u MTS, dakle nekih 6-10 dana minimum. Odmah na prvu loptu zavlacenje...

ja kad sam otvarao, otvarao sam u poslovnici i bio je odmah aktivan

Jasno, ali poslovnice nisu radile, ja sam zato prvo kontakticao podrsku pa tek onda podnosio zahtev. Nema veze, deluje ebankig okej, videcemo kad proradi, znao sam sa kojom firmom ulazim u odnos, nema sta da se bunim...

Pa valjda se račun otvara tek kad se potpiše ugovor? Inače, opereš pare za par dana, kad ti stigne ugovor na potpis ti ga iskuliraš i šta onda?
Pozdrav

Vezano za ovih 100e, na statusu prijave mi pise "Fizicko lice u procesu dodeljivanja bankovnog racuna". Zar to ne leze na tekuci racun, a onaj ko nema racun da njemu prave namenski? Ta informacija je bila u svim medijima.

Sad nesto kontam kakav sam baksuz napravice mi namenski i moracu da putujem u BG da dignem pare, posto ne rade isplate u poslovnicama. Bolje da sam odabrao bilo koju drugu banku, a ne mts.

Vezano za ovih 100e, na statusu prijave mi pise "Fizicko lice u procesu dodeljivanja bankovnog racuna". Zar to ne leze na tekuci racun, a onaj ko nema racun da njemu prave namenski? Ta informacija je bila u svim medijima.

Sad nesto kontam kakav sam baksuz napravice mi namenski i moracu da putujem u BG da dignem pare, posto ne rade isplate u poslovnicama. Bolje da sam odabrao bilo koju drugu banku, a ne mts.

Zasto da putujes u BG po novac? Idi do prvog bankomata i podigni pare.Pare ce biti 100 evra,ali u dinarskoj protivvrednosti.

Svima tako pise, iako imaju otvoren račun. To je verovatno do sajta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav za sve

Problem je sledeći
Plaćanje kazne preko mts banke ne ide.
Poziv na broj nije validan.
Kako rešiti?

Probaj za šifru da staviš 253

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Pozdrav,
Da to sam prvo probao pa sam onda isao redom.. ne prihvata
Na uplatnici je naveden racun, model ali poziv na broj ne prihvata...

Ako poziv ima - slobodno ih obriši.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hvala !!!

Pri plaćanju "uplata po prekršajnom nalogu" - saobraćajna kazna u delu poziv na broj (odobrenje) ukloniti - crticu.

Skoro sam otvorila račun u mts banci, zbunilo me je to što sam dobila 2 računa.

Jedan je kao što je moj broj telefona i drugi sa nekom gomilom nula :D

Čemu služi ovaj drugi račun?

Onako kako sam ja razumela, račun plus podrazumeva univerzalni račun (devizni i tekući) i on je kao naš bbroj telefona. Tako da me ovaj drugi potpuno buni

I u aplikaciji i na web-u.

Prvo sam milsila da je to onaj namenski otvoren račun za pomoć od države, ali ne. Račun mi je aktivan od pre 10 dana i kada sam instalirala app i preko ebankinga sam dobila ova 2 računa

Pa evo kada se ulogujem na e banking kada odem na particiju svi računi- vidim ta 2
kada kliknem na particiju tekući računi- vidim ta 2
na particiji za štedne račune nemam ništa, prazno je.

Tako da bih rekla da nemam štedni račun.
Videću da jedan dan svratim do poslovnice da proverim šta je to.

Nisam siguran, ali ako počinje sa 360-300000... onda je možda dodatni tekući devizni. Ja sam to tražio da mi otvore da mogu da sklonim novac sa računa za koji je vezana kartica.

Pozovi CC, nemoj da gubiš vreme na čekanje u poslovnici.

Ne, počinje sa 360- pa ima 8 nula....

U pravu si, bolje je da to proverim preko call centra

te nule ignorisi
one sluze samo u elektronskim transakcijama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno