Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto mi se desilo. Stigla nova mastercard a stara proradila odjednom i radi normalno.
Moguće da je problem do njih povremeno?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

kako mooe stara da radi kada moras da je ponistis ad bi dobio novu?

Moja ne radi vec mesecima, te kartice su osetljive na savijanje, a to niko da napomene.

kako mooe stara da radi kada moras da je ponistis ad bi dobio novu?

Moja ne radi vec mesecima, te kartice su osetljive na savijanje, a to niko da napomene.

Mislim da nije problem do kartice nego morate voditi računa kada u prodavnicama dajete kartice da vam nikako ne spuštaju na one ploče za razmagnetisavanje čokolada/zujalica. Recumo u jednoj idei njima je pult kod kase ispod imao taj uređaj i kada sam spustio karticu tu kako bi je uzela kasirka ona je brzo skočila i uzela karticu. Kaže vodi računa da ne spuštaš tu jer može da razmagnetiše karticu i čip, mnogo korisnika se u toj prodavnici žalilo da im posle toga ne radi kartica.

Mislim da tu leži najveći problem kada prestane kartica da radi.

Stvar je u tome sto ne mozes da dobijes novu dok ne ponistis staru...
pa to bi valjda prvo uradio da moze :)

Isključim sve kanale plaćanja preko aplikacije, stigne nova, uključim plaćanja na staroj i vidim proradila, novu nisam ni aktivirao jer je stara proradila nakon 2,3 dana.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Stvar je u tome sto ne mozes da dobijes novu dok ne ponistis staru...
pa to bi valjda prvo uradio da moze :)

pa moze da se naruci do 4 dodatne kartice. Ima dole u opcijama kartice, dole kod mastercard, opcija dodavanje dodatne debitne kartice. Cena izrade dodatne je 500 din. Ne znam da li moze na bilo koje ime ili samo na ime ovlascenih lica.

Mislim da nije problem do kartice nego morate voditi računa kada u prodavnicama dajete kartice da vam nikako ne spuštaju na one ploče za razmagnetisavanje čokolada/zujalica. Recumo u jednoj idei njima je pult kod kase ispod imao taj uređaj i kada sam spustio karticu tu kako bi je uzela kasirka ona je brzo skočila i uzela karticu. Kaže vodi računa da ne spuštaš tu jer može da razmagnetiše karticu i čip, mnogo korisnika se u toj prodavnici žalilo da im posle toga ne radi kartica.

Mislim da tu leži najveći problem kada prestane kartica da radi.

Ovo vazi za onu magnetnu traku koju zaista moze da razmagnetise, ali mislim da na cip ne moze nikako da utice.

Da li neko ima problem sa računom od jutros? Ušao na aplikaciju i piše mi da nemam nijedan račun i da mogu da podnesem zahtev da otvorim račun (?). Isto je i preko weba. Imao sam novca na računu, sinoć sam proveravao ali od jutros kao da nemam tekući račun uopšte?

Takođe i kod mene isti problem, kao i kod još par ljudi na poslu. Sigurno nam uplaćuju 100€ , pa je nešto zabagovalo :D
Screenshot_2020-06-02_082540.jpg

Poslednja izmena:
Meni sve normalno a i danas ce mi biti uplaceno tih 100€ tako eto nije globalno nista.

Послато са OnePlus 7T Pro помоћу Тапатока
8d61f31aacf652258b560010ee20ce2d.jpg

Poslednja izmena:
Radi kako treba.

Proradilo sad :)

I kod mene je postojao problem, vec sam se oprostio sa parama! :d

Kako i gde se otvara taj racun,jel moze neko ukratko da mi objasni,npr ako uplatim 3000din na toj kartici proviziju ne placam kad idem da uplatim novac i kad placam sa tom karticom isto ne placam proviziju. Ako sam razumeo jako povoljna i korisna kartica,odrzavanje 100din mesecno?

Sve imas u temi i na sajtu.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Sve preopsirno objasnjeno i nepotrebne stvari napisane a neke bitne verovatno nisu,kao kredit kad se uzima,zanima me ukratno.

Imaš sve u OP.

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

Znaci kad otvorim karticu mogu do poste da odem i uplatim 3000din recimo i ne placam proviziju,kao kod postanske stedionice kad uplacujem novac?
Hocu mojim da olaksam a i da ustedimo da placamo racune fiksni i internet online bez provizije,i ako mogu da placam isto bez provizije nekom kad kupim nesto od limundo kp.

• Like
Reagovanja: M J
Znaci kad otvorim karticu mogu do poste da odem i uplatim 3000din recimo i ne placam proviziju,kao kod postanske stedionice kad uplacujem novac?
Hocu mojim da olaksam a i da ustedimo da placamo racune fiksni i internet online bez provizije,i ako mogu da placam isto bez provizije nekom kad kupim nesto od limundo kp.
Само не бих препоручио плаћање картицом на поштанским терминалима (ПОС апаратима) јер се провизија наплаћује и мислим да је минимум 300 динара, а за онлајн се не наплаћује.

• Like
Reagovanja: M J
Interesuje me samo online,sad hocu da kupim 3 stvari oko 300din kod tri razlicitih ljudi,provizija je 45x3 u posti a ovde ako nema provizije onda ustedim 135din

Не плаћа се провизија онлајн, него просто ако ће старији људи користити картицу, чисто да се не забораве па да је не користе у пошти приликом плаћања.
Из неког разлога се то не рачуна као стандардно плаћање по продавницама које је без провизије, него ето постоји велика провизија.

Ma nisu stariji ljudi moji roditelji su,ali ovo je sve novo za mene a pogotovo za njih,vec neko vreme citam da ljudi vole da placaju svoje racune online jer postar im ne donosi racune na vreme (kao i nama) ovako uplatimo na kartici 3000din za racune pa kad stignu racuni platimo online nista lakse. Plus mnogo mi odgovara sto mogu da prebacim sa kartice na drugi racun kad kupim nesta,dosta novca dajem samo na provizije. Desi se da kupim nesta veoma povoljno za 200din i 45din mi ode na proviziju samo.

За ту намјену ради без провизије,као и у пошти уплата,опет онако како је назначено.Мени је веома практично и бесплатно дизање с других банкомата,уз плаћања без провизије и само 100 дин.одржавање(послије 6 мјесеци,ако је још тако)

Generalno je najbrze u mts poslovnici otvoriti racun kartice se cekaju 6-7 dana Dinacard je besplatna a Master se placa 500 din izrada kartice..Sjajna povoljnost da u Posti se moze uplatiti bez provizije na Racun generalno su ok i najpovoljniji rekao bih..Plus ako u odredjenom mesecu nema prometa onda je odrzavanje racuna free..Placanje racuna i paltni promet free..

Meni najvise ce da znaci kad kupujem sa limunda i kupujem prodajem da prebacim ljudima na racun novac da izbegnem provizije i ako je moguce uplatiti evre i kupovati sa alija. A sto se racuna tice interneta i fiksnog mogli su svakako da ne naplacuju proviziju u posti jer i onako je sve drzavno mogli bi bar provizije da oslobode.

Naravno Uplate na racun u okviru Srbije su bez provizije kao i placanje racuna a u samom e bankingu mozes kupiti eur usd ili chf po povoljnom kursu cak i bolje nego u menjacnici i kupiti i prodati devize bez ikakvih provizija..Npr kupovina eur je danas 117,7 dok u menjacnicama je to 118 ili 118,5 ..A nece naravno posta nikad ukidati te provizije kod palcanja racuna to im je zarada naravno..Mnoge kompanije se otvaraju bas zbog tih provizija kao Alta pay ili razni payspotovi ..Nedavno sam tako uplatio preko Alta pay 7500 hiljada uzeli su 75 din cini mi se provizije..Tako da je ogromno kada imas placanja bez provizije a ima jos dosta prednosti u Mts Banci ..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno