kako mooe stara da radi kada moras da je ponistis ad bi dobio novu?
Moja ne radi vec mesecima, te kartice su osetljive na savijanje, a to niko da napomene.
kako mooe stara da radi kada moras da je ponistis ad bi dobio novu?
Stvar je u tome sto ne mozes da dobijes novu dok ne ponistis staru...
pa to bi valjda prvo uradio da moze![]()
Mislim da nije problem do kartice nego morate voditi računa kada u prodavnicama dajete kartice da vam nikako ne spuštaju na one ploče za razmagnetisavanje čokolada/zujalica. Recumo u jednoj idei njima je pult kod kase ispod imao taj uređaj i kada sam spustio karticu tu kako bi je uzela kasirka ona je brzo skočila i uzela karticu. Kaže vodi računa da ne spuštaš tu jer može da razmagnetiše karticu i čip, mnogo korisnika se u toj prodavnici žalilo da im posle toga ne radi kartica.
Mislim da tu leži najveći problem kada prestane kartica da radi.
Само не бих препоручио плаћање картицом на поштанским терминалима (ПОС апаратима) јер се провизија наплаћује и мислим да је минимум 300 динара, а за онлајн се не наплаћује.Znaci kad otvorim karticu mogu do poste da odem i uplatim 3000din recimo i ne placam proviziju,kao kod postanske stedionice kad uplacujem novac?
Hocu mojim da olaksam a i da ustedimo da placamo racune fiksni i internet online bez provizije,i ako mogu da placam isto bez provizije nekom kad kupim nesto od limundo kp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari