Šta je novo?

[MTS] *797# - unapredjen servis!

Podneo sam zahtev za raskid ugovora sa mts-om. Prosto mi bilo neprijatno dok me onaj tamo što radi ubeđuje da to ne činim. "Zašto, pa proradila je provera stanja? (a na mom telefonu provera ne radi i kad radi, ima na ovom topicu) Postpaid je dosta bolji od prepaida. (to pre nego sam mu reko da sam već prešo na telenor) Da nećete možda da uzmete neki telefon uz obavezu na 2 godine? Greota da izgubite broj posle toliko godina? (mislim se ti će mi kažeš :))" Inače gužva u poslovnici je poprilična i otprilike podjednak broj dolazi da se raspita/potpiše ugovor za postpaid, uloži reklamaciju na prevelik račun i raskine ugovor. Ja uzeo isti broj na telenoru sa 069 prefixom. Nisam imao više živaca za mts pametnjakoviće.

SMS je 2.4 a MMS 10 din, procitaj gore sta pishe sitnim slovima :)
a VIP ima dosta losiji net, pre bih trazio park zbog hot spot-a nego se patio na gprs-u :(

Mene te cene ne doticu obzirom da mi je 200tinak SMS/MMS mesecno puna kapa. :)

I jos da pitam Darkka oko procedure kod odjavljivanja broja...recimo odem sutra da raskinem ugovor. Cenim da treba imati izmirene sve zaostale racune, ali me zanima kako se racuna zaduzenje za tekuci mesec? Da li si odmah platio neku cifru za polovinu avgusta ili ti naknadno salju racun!?:trust:

Odmah se podnosi zahtev za raskid ugovora a smatra se da je ugovor raskinut u času izmirenja celokupnog dugovanja. Karticu sam već predao što znači da ne mogu da iskoristim preostale minute i poruke do kraja meseca a ne verujem da će račun za avgust biti umanjen za ove dane. Možda sam moga da sačekam kraj meseca pa onda da odem ali nisam hteo da rizikujem da mi uvale i sledeći mesec

Hvala na brzom odgovoru. :wave:

Da li se meni cini ili servis radi danas u realnom vremenu?

stanje meni i dalje nije realno... ali ima jos jedan dodatak:
sada mozete da vidite poslednja 3 racuna i njihov status :)

Trenutno dobijam stanje kao da u ovom mesecu nista nisam potrosio (150 minuta i 465 poruka, kao na pocetku meseca). Pre3-4 dana kada sam isao u poslovnicu da se nesto zalim u vezi drugog broja, rekose da bi trebalo da od 1.09. sve radi kako treba.Mozda su anulirali sve pa krecu u obracun od pocetka.Korsnicki servis mi malopre rece da proverim stanje posle podne. Veselju sa MTS-om nikad kraja.

Daj Bože, mada sam ja skeptik.
Doduše, meni ovog meseca je stanje radilo podnošljivo (otprilike kao što je bilo prošle godine, ažurira se, ali nikad nisi načisto da li je stanje od pre 5 minuta, od juče, ili pre 2 dana).

Meni samo 25din za parking ali me ubise sa besplatnim minutima..

Cudno je sto za 066Postpaid provera stanja opet ne radi. (tj svi brojaci su na "0" osim za KB)

Hmmm...
A šta je tu čudno?!
Na osnovu onoga što smo mogli videti u poslednjih par meseci, čudno bi bilo da sistem konačno proradi!

Poslednja izmena od urednika:
Da čovek ne poveruje koliko postaju ljubazni kad hoćeš da raskineš ugovor, čak imaju i neku akciju da daju telefone da bi zadržali korisnike.

Ja sam raskinuo jedan od dva ugovora u Bulevaru 84.

Samo su pitali za razlog raskida da bi popunili u formularu :d

Možda ovo nije tema ali imam jedan problem sa proverom računa, imam Nokiu 6220 prilikom kucanja *797# izadje mi onaj "meni" sa odabirom opcija, onda idem na 1 stanje racuna, pa opet dobijem novi meni i kad hoću da odem na opciju 1. Trenutno stanje izbaci mi poruku "General: Already in use!" i tako stalno. Kada karticu ubacim u drugi telefon sve noramlno radi, da li neko možda zna gde je zapelo kod ovog telefona?

Ja sam primetio da 10sek posle provere stanja telefon ispise Network problem ili tako nesto.

Dakle mogu da se probijem kroz meni do preostalih minuta (na 066 su sve "0") ali ispise ovu poruku posle odprilike 10ak sekundi.

Takodje, ako je neko proveravao stanje na prepaidu mogao je da primeti da telefon odrzava vezu sa baz.stanicom iako je izvestaj o stanju stigao..

Ovo sve sa proverom stanja je tesko "budzenje" i nista vise...

Poslednja izmena:
Tako je. I kod mene, posle 10-ak sekundi javlja "network error", i ako pokusas da odmah, neposredno po zavrsetku provere stanja ponovo pozoves *797#, ne mozes, sve dok ne izbaci tu poruku "network error". Ne znam da li to utice na dostupnost telefona, tj. da li je do izbacivanja te poruke telefon dostupan, ili nedostupan?! :crash:

I to je tacno, da u toku celog trajanja procesa provere stanja, telefon odrzava vezu, kao prilikom poziva.

znaci *%&$*(#&$*%$&^@:mad: na sajtu lepo pise da se dodatne poruke mogu aktivirati/otkazati slanjem sms-a i tako ja lepo otkazem poruke i jos dobijem potvrdan odgovor od njih da ce biti deaktivirano od 1 u mesecu i pogadjajte sta?:wall: naredni mesec sam se kontrolisala da ne predjem poruke i onda na kraju meseca saznam da mi dodatak nije deaktiviran jer taj servis nije u funkciji...i to moze da se deaktivira samo pozivom 789... jbni ******* tad se ove poruke nisu naravno videle na proveri stanja pa nisam porovalila...

a inace na sajtu pise da u sledecem mesecu ostaje aktivan samo poslednji aktiviran dodatak,a ova teta sa 789 mi rece da ostaju svi aktivni dok ih sam ne deaktiviras... koga bre oni:mad:

jedino pohvala za sajt koji je sad manje zahtevan (u smislu moze i sa slabijim netom da se otvori) a i mogu da se iskopaju informacije koje su bile negde skrivene na starom (npr bas ovo za dodatne poruke) al' dzaba kad informacije nisu tacne

i servis im je nesto azurniji... tacnije mnogo... poruke mi sad kasne u proseku 10-ak a pre stanje pokazuje 50, a moj brojac na telefonu 150...i naravno pohvale sto su dodali ove dodatke u prikaz stanja...

da mi nije brojaca na telefonu vratila bih se prepaidu... al zao mi broja...

nego taj zakon, sta god, o mogucnosti zadrzavanja broja bez obzira na mrezu... to tek treba da se usvoji ili? ako je tako da se ne nadam dzabe :d

Poslednja izmena:
Kod mene *797# "Not allowed" :S:

Kod mene radi, i to zadovoljavajuce. :smoke:

Kakva je situacija sa proverom stanja?

Imam 066 Postpaid i kao radi iako su svi brojaci na "0" (vec nekoliko meseci je tako :d)

Da sad nuliraju (ili stave pun mesečni iznos) prvog popodne ili drugog u mesecu, ali na 066 Postpaid radi samo GPRS gde piše pun iznos KB, meni je SMS zakucano 50 već 2 meseca, a kod minuta velike nule.

Ja sam na MIX 1000 i juce mi se resetovalo na 325/325. Ako se nastavi praksa koja traje protekla dva meseca, za koji dan bi trebalo da krene obracunavanje. :)

ja mogu da razumem da ne azuriraju stanje redovno u smislu da pise da ti je ostalo vise sms/minuta nego sto jeste, ali ne razumem odakle meni 177 minuta u mix500 kad je maksimum 150? Sigurno nije aktivan nikakav dodatak...

Izgleda da malo brljavi na pocetku...:smash:

Meni se sinoc prvi put apdejtovalo stanje na 325/324. :p Od jutros sljaka ok...:)

I kod mene radi relativno ok. Ali moj otac na mix 1000 ima jos 377min + 472sms. A pri tom sam mu kao preko 789 proslog meseca smanjio tarifu na mix 500. Znaci i dalje raspad...

Jos uvek raspad, na 066postpaid jos uvek samo nule na brojacima. I tako mesecima vec.

Nazad
Vrh Dno