Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115
Ovo slikano sa Edge 40?Pogledajte prilog 401678Lepota od telefona![]()
Ovo slikano sa Edge 40?Pogledajte prilog 401678Lepota od telefona![]()
da, sto? bez filtera samo skljocnuo pod vodu,imam i snimak koji je perfektan,ako zelis ostavi broj poslacu ti .Ovo slikano sa Edge 40?
Čisto iz radoznalosti pitam, treba za koji dan da mi stigne telefonda, sto? bez filtera samo skljocnuo pod vodu,imam i snimak koji je perfektan,ako zelis ostavi broj poslacu ti .
Vidi ja sam gore napisao, posto menjam svake 2g fon, ovo sad mi je pun pogodak sto meni lezi,od dozajna,ekrana, zadnja kamera je vrh vrhova. Ne verujem da neko moze da nadje manu.Čisto iz radoznalosti pitam, treba za koji dan da mi stigne telefon
a kod mene obrnuto, sa ovim bolje izvlacim slike nego sa telefonima koji sam imao , ne znamMeni je kamera najslabija strana ovog telefona, pre njega sam nosio galaxy note 10 lite koji je objekte u pokretu slikao bez greske, sa ovom motorolom mali pokret objekta koji se slika i slika je mutna.
Decu kada slikam slike su mutne jer su deca retko mirna dok sam sa galaksijem slikao dete u toku ljuljanja i slike su bile neverovatne.
Kao što sam i pretpostavio - Moto Connect jeste Ready For. Izgleda da će Ready For ime otići u penziju...Videh na indijskom Flipkart sajtu najavu za Moto G84 gde se u promo materijalu spominje Moto Connect. Interesuje me, da li je ovo Ready For verzija namenjena Moto G seriji? Ako jeste, sve pohvale što ćete neke od Ready For funkcionalnosti omogućiti i na modelima niže klase.
Da, Ready for postaje Moto Connect. Lično smaram da je Moto connect znatno adekvatnije ime za tu funkcionalnost.Kao što sam i pretpostavio - Moto Connect jeste Ready For. Izgleda da će Ready For ime otići u penziju...
Moto Secure - Moto Secure (ostaje staro ime)
Family Space - Moto Space
Ready For - Moto Connect
Moto App - Moto Hub (?)
Moto GameTime - Moto GameTime (ostaje staro ime)
Motorola softver će biti pod Moto imenom.
Da li neko iz Motorole može da potvrdi ovo?
Ne mogu tako da se gledaju stvari kada su ažuriranja u pitanju. To bi onda značilo da, ukoliko sve radi kako treba, softver ne bi trebalo nikada ažurirati?Da li vam smeta ubradu i funkcionalnosti to sto nema redovnog azuriranja? Evo gotovo godinu dana koristim E30f i ne primecujem da mi smeta u radi sto nije najazurniji.
Slažem se. Dopada mi se to što će Motorola dodaci biti pod Moto imenom.Da, Ready for postaje Moto Connect. Lično smaram da je Moto connect znatno adekvatnije ime za tu funkcionalnost.
Nisam napisao da ga ne treba nikad azurirati ali nije pod moranje da bude svakog 1. u mesecu samonogo je kasnio android 13 valjda 14 nece mnogo.To bi onda značilo da, ukoliko sve radi kako treba, softver ne bi trebalo nikada ažurirati?
Diskusiju ne izbegavamo već ništa novo ne bismo dodali na već rečeno u Benchcastu. Smatramo da nema svrhe na svako pominjanje sw odgovarati.Zanimljivo kako izbegavate diskusiju o jadnoj software podršci.
Šteta, probao sam prošle godine Edge 20 i super uređaj ali obrada fotografije i videa software-ski je užas. A i baš je tuga da koristiš telefon iz meseca u mesec bez zakrpe.
Pravite se ludi, ali time samo odbijate korisnike.
Nisam ni ja napisao da mora da bude svakog 1. u mesecu, već ako je kompanija najavila dvomesečne bezbednosne zakrpe, one zaista i dolaze redovno na dva meseca - odnosno, da poštuje sopstvene odluke. Ovako deluje neozbiljno i mislim da takav stav samo odbija korisnike. Plus, da se prijavljeni bagovi blagovremeno ispravljaju, a ne da se na ispravke čeka od 6 do 8 meseci.Nisam napisao da ga ne treba nikad azurirati ali nije pod moranje da bude svakog 1. u mesecu samonogo je kasnio android 13 valjda 14 nece mnogo.
Zanimljivo kako neki članovi ovde donose zaključke... Kao ljubitelj i korisnik Motorole samo iznosim konstruktivnu kritiku i postavljam pitanja u vezi sa onim što me zanima.Izgleda da imas preveliku mrznju u sebi, ja do sad nisam cuo da neko ima veliki problem da ne moze koristiti telefon, pre motorole sam koristio Xiaomi koji ima bar 50 problema v koji nisu nikad resili , niti ce resiti, jer im je podrska 0. Za korisnika koji koristi xiaomi 8 godina, pa sad moto edge 40, mogu ti reci da sam ranije bio pametan da kupim motorolu , da ne kidam zivce. Sta tebi konkretno smeta pa imas toliko negativno misljenje,bas me zanima?
Izgleda da Ready For ime (aplikacija) ipak ostaje. Odgledah juče par YouTube klipova sa prezentacije Edge 40 Neo uređaja, gotovo svi novinari su pokazali da se na telefonu nalaze obe aplikacije - i Ready For i Moto Connect.Da, Ready for postaje Moto Connect. Lično smaram da je Moto connect znatno adekvatnije ime za tu funkcionalnost.
Nismo dobili odgovor od Motorole... Nema veze.Izgleda da Ready For ime (aplikacija) ipak ostaje. Odgledah juče par YouTube klipova sa prezentacije Edge 40 Neo uređaja, gotovo svi novinari su pokazali da se na telefonu nalaze obe aplikacije - i Ready For i Moto Connect.
Trenutna („stara“) Ready For verzija aplikacije, koja se već nalazi na prethodno predstavljenim Edge uređajima, nudi dve mogućnosti – povezivanje telefona sa PC-jem/tabletom i televizorom/ekranom.
Nova Ready For verzija aplikacije nudi samo povezivanje telefona sa PC-jem/tabletom. Drugu mogućnost - povezivanje sa televizorom/ekranom, preuzela je Moto Connect aplikacija.
Interesuje me, da li će nove verzije aplikacija (Ready For, Moto Connect) biti dostupne i korisnicima Edge telefona koji već imaju „staru“ verziju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari