Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Izgleda da svi primerci ovog modela ne dele baš 100 % identičan hardver.

Izgleda da dobija ipak 20 pro android 13.

Edit: I običan edge 20 i 20 Lite.

Ma naravno da dobija rekoh ja već da su to isto bili napisali, ali "neki" znaju da ne dobijamo 🙂

Svakako, mislim tamo negde na proleće da smo mi na redu.

Pozdrav svima
Interesuje me vredi li dati poco x3 NFC 6/64 star 2 godine i jos 100-120 eura u zamenu za edge 20 pro star godinu dana i garancijom jos godinu dana kod operatera?
Takodje me interesuje kakva su iskustva onih koji su presli sa Xiaomi/Poco telefona na Motorolu...?

Ja sam bio presao sa mi9t i sem veceg ekrana i nesto bolje baterije nisam preterano odusevljen..doduse telefon radi bez ikakvih bagova,ali su za moj ukus kamere uzasne.
izdrzao sam nekako godinu dana i zamenio za honor 70 uz doplatu.

prednja mi je ista kao na motoroli dok je zadnja bolja...
honor 70 moze da se nadje na kp za oko 400e sa garancijom.

Primamljiv mi je spoljasnjim izgledom, dok mi je interfejs u odnosu na xiaomi malo prost/siromasan,a i cena od nekih 220 eura, koliko od prilike ispada moj telefon i doplata, mislim da nije losa, pogotovo sve sto vise vreme prolazi, bice teze da prodam Poco...

Pozdrav svima
Interesuje me vredi li dati poco x3 NFC 6/64 star 2 godine i jos 100-120 eura u zamenu za edge 20 pro star godinu dana i garancijom jos godinu dana kod operatera?
Takodje me interesuje kakva su iskustva onih koji su presli sa Xiaomi/Poco telefona na Motorolu...?
Bio sam taj ali sam brzo prodao Edge 20 Pro.
Ovaj Poco ima dosta bolju bateriju a i kameru. Pobegao sam od ove motorole jer su toliko lose uradili autofocus da je neupotrebljiv sem ako nisi napolju po danu

Stock kamera otprilike na svakoj Motoroli je "loša". Čak i nije toliko loša koliko nikad ne znaš šta će da istadne kad stisneš dugme za slikanje... Nekad to bude ok, češće ne bude ok i od toga otprilike svi modeli pate.

Sa druge strane, sada je u odnosu na početak prodaje ovog telefona, Gcam koji je dostupan za isti odličan i sa Gcam su slike drznuo bih se da kažem baš dobre. Pogotovo glavni i telefoto senzor. Ultrawide je u svakom pogledu katastrofa i to bolje da nisu stavljali.

Ima li neko neki info o a13 nadogradnji?

Prvi april ... A kako drugačije...

Čitam komentare i nekako ne znam šta mi je činiti...upravo se spremam da naručim Edge 30 Ultra. Da li je toliko užasan softver?

Čitam komentare i nekako ne znam šta mi je činiti...upravo se spremam da naručim Edge 30 Ultra. Da li je toliko užasan softver?
Nije los, naprotiv. Preslikani android sa pixel-a, "klot" sto bi rekli. Samo je motorola kilava sa "brzinom" nadogradnji, sada vec tradicionalno kilava. :D

Softver je ako ništa, najsvetlija tačka na Motorolama. Klot android sa malo dodataka, bez usranih programa koje ne možeš da deinstaliraš regularno... Ne ptica, radi kako treba. Dobre stvari su ready for i USB 3.1. Uz 20 pro je dolazio i kabl USB C na HDMI... Kačio sam fon na TV i gledao serije 😁

Vidim ove naše po recenzijama da pljuckaju malo po softveru oko kamere uz kašnjenje 13-ice.

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav, zna li neko gde ima da se naruci originalni punjac?

Edge 20 pro, stigla sigurnosna zakrpa

I kod mene na Edge 20 🙂

Vaistinu stigao

13ica radi veoma fluidno, mada ni ranije nisam imao primedbe.

Na edge 20 nista jos uvek.
Ranije je uvek pre stizao na edge 20 pa tek kasnije na edge 20 pro.

Vec godinu dana sve radi top i bez problema, jedino mi je kamera katastrofa, nekad ispadne dobra slika, ali većinom čim udjes u galeriju da vidis sliku softver je uništi. Nikad nisam koristio gcam niti znam kako to sve funkcioniše jel ima neko iskustva da mi to objasni, ako uopste pomaže na ovom modelu

Vec godinu dana sve radi top i bez problema, jedino mi je kamera katastrofa, nekad ispadne dobra slika, ali većinom čim udjes u galeriju da vidis sliku softver je uništi. Nikad nisam koristio gcam niti znam kako to sve funkcioniše jel ima neko iskustva da mi to objasni, ako uopste pomaže na ovom modelu
Imaš dve kamere da probaš jedna je LMC

A druga je BSG

Samo ih snimiš i fotkaš. Ne znam da li je samo upaljen glavni senzor ili imaš sva tri.
Nema podešavanja tako da je upotreba super laka.
Probaj obe i zadrži onu koja ti daje najbolje rezultate.

Nisam se sreo sa ovim problemima ali sam se sretao sa ljudima koji se jednom registruju na forum napišu nešto loše za neki uređaj i to lepo taksativno kao da su stalno na forumu( ne mislim samo na telefone) i više se nepojavljuju.
naravno. :)
U glavnom, telefon je prodat za 200e jel vise niko nije hteo da da za njega. Kao sto kaze njihov officijalni forum podrske, telefon je pun bagova, i apsolutna je krsina od telefona, ovo je bio totalni promasaj motorole.

Nazad
Vrh Dno