Brci i opanci
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 29.11.2022
- Poena
- 12
Kazu sve ok. Nije do hardwera nego software. I to tako stoji sad, cekamo update od Lenovo sta dalje.Od svega nabrojanog, nisam iskusio ništa. A da ti taj telefon pošalješ u servis?
Kazu sve ok. Nije do hardwera nego software. I to tako stoji sad, cekamo update od Lenovo sta dalje.Od svega nabrojanog, nisam iskusio ništa. A da ti taj telefon pošalješ u servis?
Bio sam taj ali sam brzo prodao Edge 20 Pro.Pozdrav svima
Interesuje me vredi li dati poco x3 NFC 6/64 star 2 godine i jos 100-120 eura u zamenu za edge 20 pro star godinu dana i garancijom jos godinu dana kod operatera?
Takodje me interesuje kakva su iskustva onih koji su presli sa Xiaomi/Poco telefona na Motorolu...?
Nije los, naprotiv. Preslikani android sa pixel-a, "klot" sto bi rekli. Samo je motorola kilava sa "brzinom" nadogradnji, sada vec tradicionalno kilava.Čitam komentare i nekako ne znam šta mi je činiti...upravo se spremam da naručim Edge 30 Ultra. Da li je toliko užasan softver?
Imaš dve kamere da probaš jedna je LMCVec godinu dana sve radi top i bez problema, jedino mi je kamera katastrofa, nekad ispadne dobra slika, ali većinom čim udjes u galeriju da vidis sliku softver je uništi. Nikad nisam koristio gcam niti znam kako to sve funkcioniše jel ima neko iskustva da mi to objasni, ako uopste pomaže na ovom modelu
naravno.Nisam se sreo sa ovim problemima ali sam se sretao sa ljudima koji se jednom registruju na forum napišu nešto loše za neki uređaj i to lepo taksativno kao da su stalno na forumu( ne mislim samo na telefone) i više se nepojavljuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari