Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Ja imam edge 20 pro a žena a52s 5g. Mogu da ti kažem da sam ja zadovoljan telefonom, nije nijednom za ovih par meseci štucnuo, očekivano. Baterija dobra, memorije ima dovoljno, da li bi isto radio i sa 8gb ne znam. Kamera je ipak prosečna, u najbolju ruku. Ženi je mnogo važnija kamera, i realno je bolja kamera na samsungu. Ni ona se nešto ne žali da joj kilavi telefon, tako da može da bude skroz dobar odabir za ženu. IP rating takođe lepo dođe.

Znači, ipak je bolja kamera na a52s? Ona uopste nije zahtevan korisnik, nema ništa od tih društvenih mreža, osim vajbera, ali ipak bi da ufotka klince i tako to.

Vidno bolja kamera, čak i meni kome to ne znači praktično ništa. Ona se još i bavi fotografijom tako da joj verujem kad kaže da je bolja.

Da li mi neko moze preporuciti dobar case za moto edge 20 da ne strci camera, tj da mogu zastititi sociva od grebanja?

Kamera bas toliko losa.. kao sto ljudi pricaju ili malo ipak preteruju?

Kamera je solidna, ali nije flegšip kao što su mnogi očekivali.

Da li se nekome desava da Phone app baguje, prilikom poziva treba mu par sekundi da pokaze sliku i broj kontakta, isto se desava i sa dolaznim pozivima. Edge 20

Ja sam na edge 20 par dana, nemam takvih bagova.
Koji punjac koristite za ovaj telefon?
Pitam zato sto sam primetio da se na ovom turbo punjacu od 30w koji dolazi uz tel, baterija poprilicno zagreva. Da li je pametnije koristiti neki sporiji punjac ? Imam neki od samsunga a20 od 10w, mogu li njega koristiti?

Prodje februar, od a12 ni traga. Koliko vidim, opste nezadovoljstvo po lenovo forumu..a izgleda da nisu ni soak testiranja krenula, tako da od a12 ni u martu nista kako stvari trenutno stoje..

Negde pročitah da se planira za drugu sedmicu aprila

Danas mi se pojavio bug sa Google play store.
Ne mogu nista da pretrazim, imam gresku iz priloga.
Sve sto sam nasao na netu sam probao i nista. Ima li neko ovaj problem?

Prilozi

• Screenshot_20220306-132546.png
    Screenshot_20220306-132546.png
    52.8 KB · Pregleda: 50
Ima li neko da ima običan edge 20?

Ja ovde ne vidim Edge ekran.....nek me neko ispravi, gledam slike na netu danima, ne vidim da se savija preko bokova.

I tek sad si to video?

Nisam je ni gledao pre.... Glupost od imena onda... Edge, a nije edge....:sick:

Pa dobro, edge ne mora da asocira na zakrivljeni ekran, već i na vodeći model nekog proizvođača.
Pitanje je da li se 20 pro i proizvodi, s obzirom da je izašao 30 pro.

Na ivici razuma. :)
Salu na stranu, ja sam sa svojim edge 20 zadovoljan, sa svim mogucim bagovima koje lenovo pegla ko puz. Obzirom na cenu za koju sam je dobio (250e) tel. je i vise nego odlican.
Svi sirom sveta su besni na odlaganje a12 i tog famoznog motorola myui..Ja od njih sa a12 ocekujem gomilu bagova i lagaaano peglanje tokom mesecnih upd..

Moze li se edge 20 pro puniti kada je ugasen ?
Tj.da se kada se baterija skroz isprazni ne upali telefon ?

Zar to ne moze svaki? U suprotnom bi tel isao u kantu za smece kad se isprazni skroz.

Mislim da ne može. Kada se stavi na punjač, uključi se sam.

Je l ima neko ovde da koristi edge 20/20 pro uopste ( ili ste svi prodali svoje tel.), posto vidim da je tema u ..?

Koristim ja. Ne znam o čemu bih uopšte i pisao. Sve radi kako treba. ***, nije ovo Xiaomi pa da svako malo kmečimo.

Ja je našao nisam. Ako nešto saznaš, piši.

Ma da, bez baugova kazes?
Ovo je neka humoristicna tema izgleda. :)

Imam telefon nekih mesec dana i sve je kako treba.brz,pouzdan i za sada nikakvih problema...sa xiaomija mi fali samo dupla aplikaci i mogucnost sakrivanja,screen of na back dugme...da li je neko uspeo da osposobi neku screen of aplikaciju da prilikom otkljucavanja otiskom to uradi normalno..jer meni trazi patern i administratorska prava

Hi Maxymalni,
BuG, to bese it casopis iz "lepe nase"... :)
Baci pogled malo na Lenovo oficijelni forum i sve ce ti biti jasno, nadam se.
Da se razumemo, ja sam duuugoogodisnji motofun, ali sam objektivan( moto rokr e6, rokr e8, defy, zn5, atrix 4g, motorola z, z4 i sada edge ,20).
Mislim da ce tako biti sve dok je motorola pod Lenovo kapom...

Ja pričam o ličnom iskustvu. Dakle, nemam problema i nisam imao problema sa 20 pro. Inače, nisam fan Motorole. Ovo mi je prva Motorola ikada.

Nazad
Vrh Dno