Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Tako je i najbolje. Dok ne vidis lezanja u ruci i sta tebi najvise odgovara, sve price i saveti mogu samo da te usmere negde, ali ne i odluce za tebe :). Srecan lov ;).

Video telefon i gotovo presekao da isti uzmem (Flip3 i 21FE) su definitivno otpali. Međutim, videh i Realme GT 2 PRO, a cena na nemačkom amazonu mi je toliko privlačna, da mi sada totalno pada u drugi plan (kao beba....hoću k4kim-neću k4kim). Imam 24h da presečem, jer aktuelna cena važi samo još danas i sutra...

I Realme je odlicna kupovina. Teska odluka :).

Realme GT 2 PRO definitivno, ako su istih cena...

Jedno pitanje, ne znam gde da postavim, drugar je imao pre visu klasu Samsung i Xiaomi i sada hoce malo da promeni i uzme Motorolu, ima dve kartice i dva naloga na Viberu, kako to sad sa Motorolom funkcionise sa dva naloga da sljaka na Viberu za neku aplikaciju?

Poslednja izmena:
Ja kod sebe nisam video dual app da budem iskren.

Upravo kao sto Darko rece. Cudi me iskreno da nisu stavili to kao opciju na stock.

Hvala puno, samo jos jedno pitanje, koja aplikacija je dobra, vidim da svi preporucuju Parallel Space za dual apps ili mozda ima i neka bolja aplikacija.

G200 je dobio A12 kod nas, Edge 20 Pro ništa i dalje. Zaista, koliko je telefon odličan i evo koliko meseci se ne oglašavam jer prosto nemam šta da kritikujem za te pare ali softverska podrška je zaista kriminalna.

Imam Vivo V21 i Realme GT 2 Neo i oba sa poprilično modifikovanim skinom uveliko imaju A12.

Da, support ravan nuli.

Meni nije jasno kako oni misle da se "guraju" sa ostalim proizvodjacima, a non stop potenciraju borbu za trziste.
Sve je otislo u Hondurrac...izgleda.

To su naleti kod njih, malo dobri, malo više lošiji. Natrpali su lepu gvožđuriju, ali nažalost nema tu mnogo dobre podrške.

I kako ocenjujete kupovinu edge 20 pro modela u 2022 godini?

Pa ako ispratimo ono što nam Peca govori, izgleda da nije loša kupovina.

Dobra je kupovina ako ne smeta zaostatak za drugima po pitanju software-ske podrske.

Šta je to što se dobija sa A12 u odnosu na A11? A da je bitno i primetno

Koliko znam performanse. Feature-i verovatno neki, ali opet nije cak ni to sta se dobija, nego sama cinjenica da hoce proboj, a sami slabo rade ista po tom pitanju. Da se razumem, A11 radi odlicno, ali kada znas da su neki uveliko na A12 i imace podrsku jos 2-3 godine, onda je normalno da nam crv u glavi ne da mira.

Sad sam dobio inf od zvaničnog moderatora, u ovom trenutku može samo jedan slot za 5G, budući update dozvoliće 5G servis na obe kartice

Da, Pro i dalje nista...

Vrlo moguće da imaju neki problem sa 870 jer ni G100 se nigde ne spominje. Šta god da je, kao što rekoh, uređaj je u smislu uloženo dobijeno odličan ali podrška... Obećali su i očigledno slagali da se dosadašnja praksa menja upravo sa Edge 20 serijom no očigledno - laž. Šteta.

A12 je ispeglao nesto po pitanju zvuka, dosta kvalitetniji zvuk i izrazeni niski tonovi... a to je jedina stvar na koju sam se zalio jer je prethodni Mi 9T imao bolji zvucnik, to vise nije slucaj. Baterija gura lagano dan i po, nekad i duze. Kamera solidna, chipset mi je manje vise bitan jer nisam zahtevan korisnik... pre svega sam uzeo edge 20 zbog dizajna, bela varijanta naravno :) Mi 9T je imao alu ram i staklena ledja (za razliku od ovog pastikanera), cini mi se bolji amoled ekran od ovog oleda. Obzirom da sam edge 20 uzeo zza smesne pare, ja sam zadovoljan.

Pisao sam Motorola Srbiji, nemaju predstavu kada ce A12.

Ja sam pisao u ovoj temi pre par meseci,otprilike sam u oktobru ili novembru kupio edge 20 pro
U to vreme sam citao da oni garantuju nadogradnju na A12 i A13
Ovo kako sada ide,vidim da cemo ostati na A11
Bolje da sam uzeo Xiaomi,bolja podrska...
Kamera i dalje katastrofa,nema dualAPP,s tim u vezi i ne vidim ponetu dual sim_a
Parallel space app me ne zanimaju jer je to smece...nema AOD
Ekran,brzina i velicina fona mi savrseno odgovaraju i tu im skidam kapu.
Zvuk je dobar.

Na stock androidu ne možeš da imaš dual app (mislim da je tako). AOD nema opet jer nema Amoled već OLED, tako da ne može ni da ga ima. Kamera je entry Samsung chip od 108 MP, nismo mogli više ni da očekujemo. Za ostalo što si napisao se slažem. Kvalitetna je izrada samog uređaja, nema apsolutno nikakvog baga, ništa ne štuca, ali A12 ako dobijemo, ima da pevamo. Svašta su i veći obećavali, pa nisu ispunili, a ne Motorola koja je sitan igrač oduvek u ovoj priči.

Prvi put cujem da oled ne moze da ima always on display.IPS ne moze,ali oled sigurno moze.
Znam da stock android nema dualapp,ali Motorola nije Pixel,mislio sam da imaju dodatnu opciju za to

Mislim da ne može, ali neko će me demantovati ako sam pogrešio :).

Nazad
Vrh Dno