I na A11 sve radi kao sat. Jedino ako imam neku zamerku, to je sto sam uredjaj nema stereo. Ostalo sve za taj cenovni rang, odlicno.
Neplanirano (a i nevoljno) moram da menjam svoj P30 pro koji imam nepune 3 godine. Ovako dugo (malo kraće, zapravo) sam još samo koristio S7 edge i HTC One X.
Oslepeo sam danas čitajući teme na forumu (a i gledajući recenzije). Citiram tebe jer videh da si aktivan na temama za tri telefona između kojih se lomim: S21 FE, Flip3 i ova Motorola.
Nisam solventan da razmišljam o telefonu o preko 100k rsd. Ceo dan se lomim između pomenuta dva samsunga, a onda na temi za FE pročitah da si uzeo i nahvalio ovu motorolu, pa pročitah i ovu temu od prvog posta.
Peca ga je nahvalio u bench recenziji. Vidim takođe da Edge 30 PRO nije to-to...te sam sad u razmišljanju da li uštedeti i uzeti motorolu ili ne? Potpitanje koje mi se nameće je, ako hoću da uštedim, zašto onda ne uštedeti dodatno i uzeti A52s ili A53 (uz 53 se dobiju i sluške koje mi ne trebaju....ali ok za prodati).
Ne treba forum da donese odluku za mene, kapiram ja to, ali nekad se i poprilično informišeš - i onda još manje znaš šta hoćeš (dileme, trileme).
Main goal mi je da telefon izdrži 2-3 godine aktivnog akanja (što sam imao samo sa pomenutim HTC-om, S7 i P30 PRO). BTW, S7 je još uvek živ i tašta ga, sa zadovoljstvom eksploatiše.
Igrice su nebitne, ono što ja igram je skromnih zahteva i radilo je vrh i na pomenutom htc-u pre 9-10 godina. Kod Samsungovih modela (flip3 & s21 fe) me plaši baterija, kod motorole kamera (nije da sam stručnjak, fotkam i snimam klince samo....ali po pročitanom ovde kapiram da je prelazak sa P30 PRO na Edge 20 PRO - korak, ako ne i dva, unazad).