Šta je novo?

Moto Z

Valjda ne bi sa svim tim dazbinama ispalo 9000din, da li bi se placalo sve to kada bi se isporucilo u Austriju

+kirija, +plate radnicima, +svalerki letovanje :)))))

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Instalirana mi je vec mesecima, nemam link, ali kontam da lagano guglanje resava problem. :)

Moto Z via Tapatalk

Dakle, svaka pohvala za Vip. Dobio sam novi telefon, vratili mi 12600 dinara, jer je telefon sada jeftiniji za toliko I dobih jbl zvučnik uz njega. Kada sam kupovao dobio sam bio projektor. Dakle dobar oko 200 evra.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Hahaha, pa ovo je da covek da mu se pokvari telefon.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Potvrdjujem za GCam 3.8. Zaista pristojno poboljšanje. Ima na najpoznatijem Android forumu link. GCam 4.0 loša, nestabilna i ne tako dobre slike.

Dakle, svaka pohvala za Vip. Dobio sam novi telefon, vratili mi 12600 dinara, jer je telefon sada jeftiniji za toliko I dobih jbl zvučnik uz njega. Kada sam kupovao dobio sam bio projektor. Dakle dobar oko 200 evra.

Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati :)
Jesi dobio novu garanciju od 2 godine ili je nasledio resto od stare garancije?

Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati :)
Jesi dobio novu garanciju od 2 godine ili je nasledio resto od stare garancije?

Brzo idi dok su još dobre volje [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Za sada sve šljaka kako treba. Međutim, nisam instalirao update sa datumom 1.09.Da li je u međuvremenu izašao još neki?

I meni juce nudi taj, odbijam ga. :D

Moto Z via Tapatalk

znaci potvrdjeno je da taj poslednji update svima pravi problem? Moj primerak je trenutno na 7.1.1 a sec. patch mu je 01. avgust. I non stop me smara da update neki novi.
Inace juce sam imao problem sa drugom karticom , kao da mi je gubio kontakt i kao nemas sim karticu

Mislim da to nema veze sa update-om tj. Security patch-om. Ja imam poslednji i nemam probleme sa baterijom (nije fon iz Vipa). Koliko sam uspeo da vidim problem sa baterijom nastaje između 6-og i 9-og meseca od kupovine (ili nešto kasnije). Bilo ih je in MM-u tako da, pre će biti hardver tj. nekvalitetne baterije.

Mislim da to nema veze sa update-om tj. Security patch-om. Ja imam poslednji i nemam probleme sa baterijom (nije fon iz Vipa). Koliko sam uspeo da vidim problem sa baterijom nastaje između 6-og i 9-og meseca od kupovine (ili nešto kasnije). Bilo ih je in MM-u tako da, pre će biti hardver tj. nekvalitetne baterije.

Odlično. Taman da im za 8 meseci naplatim opet korišćenje telefona. [emoji41][emoji41][emoji41]

Realno, na tvom mestu bih prodao telefon i zvučnik i projektor i kupio neki bolji, a za te pare se već može birati.

Realno, na tvom mestu bih prodao telefon i zvučnik i projektor i kupio neki bolji, a za te pare se već može birati.

Iskreno telefon sam zadržao zbog projektora. Kad saberem šta sam dobio za džabe, a to su projektor i zvučnik, čija je vrednost 42000 plus 12600 što su mi vratilo. Dosta. U potpisu vidiš koji tel. imam. Tako da sam zadovoljan

Da li se problem sa baterijom pojavio i na playu ili samo na z?, inace posle deset meseci rastajem se od playa,u zadnje dve godine sam menjao telefone na svaka tri - cetiri meseca i play je ubedljivo najduze kod mene i nemam apsolutno ni jednu zamerku na fon ali sto se kaze "svakog gosta tri dana dosta".narucio sam v20 i znam da dobijam bolju-e kameru,malo veci ekran,izgled ( po meni ),ic port a za sve ostalo nisam siguran.

znaci potvrdjeno je da taj poslednji update svima pravi problem? Moj primerak je trenutno na 7.1.1 a sec. patch mu je 01. avgust. I non stop me smara da update neki novi.
Inace juce sam imao problem sa drugom karticom , kao da mi je gubio kontakt i kao nemas sim karticu

Nije potvrđeno. Ja imam daj update od prvoga dana ne nemam takvih problema

Isto i ja imam taj update i nisam imao problema i kolega koji ga sada koristi nema problem.

Moto Z Play oko 8 sati upotrebe GPS-a.

Dok sam koristio Yotaphone 2 za sat ipo koriscenja GPS-a baterija je bila na 20%.

Prilozi

• 2017-10-21 23.00.57.png
    2017-10-21 23.00.57.png
    126.3 KB · Pregleda: 102
  • 2017-10-21 23.01.06.png
    2017-10-21 23.01.06.png
    87.6 KB · Pregleda: 93
  • 2017-10-21 23.01.12.png
    2017-10-21 23.01.12.png
    73.6 KB · Pregleda: 92
  • 2017-10-21 23.01.17.png
    2017-10-21 23.01.17.png
    144.8 KB · Pregleda: 93
  • 2017-10-21 23.01.30.png
    2017-10-21 23.01.30.png
    61.7 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Ne verujem sad da sve serije telefona imaju problem . Moguce da ti telefoni koji su sada imali problem su svi iz te neke felericne serije. Ja moj moto z nemam ni mesec dana za sada sam apsolutno prezadovoljan . Kamera je sa gcam brutalno dobra,baterija mi uvek izdrzi 3h sot . Imam 2 god garancije na toalet papiru valjda je necu koristiti

Prilicno mu je opala cena na KP mozda je sada pravo vreme za kupovinu ali kada procita covek o problemima u zadnje vreme zamisli se :)

Ne vidim razlog da se nekupi telefon, nemaju svi problem. Cak i oni koji subga imali su odlicno prosli u vip.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Da, na KP je dobra cena za Moto Z, ali i ako sam se već bio odlučio(pre ovih problema iznesenih u temi) da ga kupim, ipak sam odustao i uzeo BB Priv.

Vrh Dno