Perzezija 🙂https://photos.app.goo.gl/IgW0yhY40YdFyo333
Od malopre, GCam 3.8, okacicu podesavanja ako neko zeli.
Korektne slike. 🙂
Moto Z via Tapatalk
Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati 🙂Dakle, svaka pohvala za Vip. Dobio sam novi telefon, vratili mi 12600 dinara, jer je telefon sada jeftiniji za toliko I dobih jbl zvučnik uz njega. Kada sam kupovao dobio sam bio projektor. Dakle dobar oko 200 evra.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nova garancija. Teče od danas.Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati 🙂
Jesi dobio novu garanciju od 2 godine ili je nasledio resto od stare garancije?
Sent from my XT1650 using Tapatalk
Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati 🙂
Jesi dobio novu garanciju od 2 godine ili je nasledio resto od stare garancije?
Odlično. Taman da im za 8 meseci naplatim opet korišćenje telefona. [emoji41][emoji41][emoji41]Mislim da to nema veze sa update-om tj. Security patch-om. Ja imam poslednji i nemam probleme sa baterijom (nije fon iz Vipa). Koliko sam uspeo da vidim problem sa baterijom nastaje između 6-og i 9-og meseca od kupovine (ili nešto kasnije). Bilo ih je in MM-u tako da, pre će biti hardver tj. nekvalitetne baterije.
Iskreno telefon sam zadržao zbog projektora. Kad saberem šta sam dobio za džabe, a to su projektor i zvučnik, čija je vrednost 42000 plus 12600 što su mi vratilo. Dosta. U potpisu vidiš koji tel. imam. Tako da sam zadovoljanRealno, na tvom mestu bih prodao telefon i zvučnik i projektor i kupio neki bolji, a za te pare se već može birati.
znaci potvrdjeno je da taj poslednji update svima pravi problem? Moj primerak je trenutno na 7.1.1 a sec. patch mu je 01. avgust. I non stop me smara da update neki novi.
Inace juce sam imao problem sa drugom karticom , kao da mi je gubio kontakt i kao nemas sim karticu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari