Šta je novo?

Moto Z

Ne aida. Ima ona accubattery valjda. Pustiš par ciklusa bateriju i on ti kaže otprilike koliko je zdrava

Tako je. Ako to prodje dobro, sve su sanse da je update doneo neko sranye...

U kom slucaju cu ga nonsalantno preskociti... :D

A sad kad razmislim - ima smisla da je to. Jer, eto, meni nije dosao - kao da su shvatili da su zayebali nesto, pa povukli update-ove, tj. stopirali.

Moto Z via Tapatalk

Za sada...
c8baef0e627aedd4a6277721379d0779.jpg

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Trebalo bi health karticu da gledaš. Al kao što rekoh, iskristalisaće se tek kroz par ciklusa

Da li jos neko ima problem sa zastitnim staklom i bumperom . Kada stavim bamper staklo mi se naduje a cim ga skinem odmah se lepo zalepi

Klasika... Isti problem

Isto bag, ne radi mi cast screen na tv. Preko drugih softvera radi kacenje na tv ali prebacivanje celog ekrana jok

Cast ne radi još od samog početka... Radi samo sa orig chromecastom ako se sećam

Da li je moguce modifikovati softverske dugmice (tipa da im se promeni raspored, da nestaju kada se surfuje netom npr pa pri svajpu opet da se pojave)?
I da li je za GCam apk potreban root?
Kakvo je vase misljenje vezano za GCam, da li je bolja od stock resenja i koje su razlike?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Negde sam video na opisu da se skroz mogu skloniti dugmici i da se mesto gde je otisak prstiju koristi kao touch

kačio je @mironiko primere, prilična razlika u korist gcam u odnosu na stock. prelistaj temu unazad malo da ih nađeš.

Uspeo sam da pronadjem. Secam se da je kacio ali nisam bio siguran u kojoj temi. Hvala puno. :)

Probao sto aplikacija za kameru, i na svakoj ne mozes da slikas duzu expoziciju od pola sekunde sto je bas glupo

Glupo ili "namerno" zbog Haselblad moda :)))

Haselblad je nažalost tek žešća glupost, najskuplji i najgori mod.

Ja sam imao priliku da ga probam. Sve što vredi je optički zum i donekle blic, kvalitet slika je primetno lošiji nego na kameri fona. Mislim da to čudo može da pohvali samo neko ko ga je dobio na poklon ili ko baš ima 300 i kusur evra za bacanje. Uostalom internet je pun komentara razočaranih vlasnika, proguglaj..

Ja sam ga koristio i njegova najveca prednost je to sto ima opticki zum.Ja blic retko koristim ali ovaj je odlican za slike nocu u klubu, kaficu......
Meni je odlicno sto mogu da slikam u RAW formatu i sto ima zum koji mi mnogo cesto dobro dodje.Najvise sam ga koristio kada sam hteo da nesto zumiram i tu je odlican za stvar koja staje u dzep.On nije namenjen da ga stavite na telefon i skljocate u auto modu, tu cete biti jako razocarani.
Ali ako se poigrate sa manuelnim podesavanjima i stavite na stativ mozete da dobijete jako dobre slike.
Odlican je za nekog kome treba zum i dobar blic, a da staje u dzep, za nesto ozbiljnije tu su fotoaparati i objektivi:)

Kakve su manualne kontrole ,slicne ovim sto vec imamo ili se otkljucaju nove

Kao sto imamo na samom telefonu, dobija se opcija RAW snimaka, night mod, panorama mod.....

ima par fotografija post #269 koje sam ja slikao.

Poslednja izmena od urednika:
Ne javljaju se iz Vipa. Ko da se ne valja. Na papiru za reklamaciju stoji da je vreme za rešavanje 30 dana.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nisam još, trebaće mi ovih dana jer putujem za vikend pa ću neki dan od pondeljka. Uz put čekam da puste 8.0 ds vidim da li će to da reši problem bez cimanja servisa i čekanja u nedogled.

Ja nemam problem sa baterijom ali danas vidim kolega nosi drugi telefon, a ima Moto Z i kaze da je imao problem sa baterijom i da ga je odneo direktno u Pro Mobi u cetvrtak i danas mu stigla poruka da je gotovo. Malopre mi javio da su zamenili plocu.

Ja nemam problem sa baterijom ali danas vidim kolega nosi drugi telefon, a ima Moto Z i kaze da je imao problem sa baterijom i da ga je odneo direktno u Pro Mobi u cetvrtak i danas mu stigla poruka da je gotovo. Malopre mi javio da su zamenili plocu.

Ufff

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Steta zaista ako je tako jer tesko da postoji bolji model sa stock Androidom za ovaj novac.
Ne mora da znaci da ce se desiti na svakom primerku ali sa druge strane moze da odbije deo potencijalnih kupaca.

Meni je bitno da resavaju problem, nemam nista protiv da menjaju plocu. Kazem da kod mene nema problema sa baterijom kao i kod jos ljudi ovde na forumu tako da ovo sigurno nije problem sa svim telefonima.

Ja cu moj sutra mozda da zamenim malo za Z2play.Jos jedan kolega danas pazario ali mu se mnogo svidja Z zato sto je tanji, elegantniji..... A ja bi jacu bateriju pa sad pregovaramo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno