Bane-Nis
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.12.2000
- Poena
- 660
To mi je i bila namera uz rezervu da će da me šetkaju tamo-vamoNosi ga u Vip.Tamo si ga i uzeo.
Sent from my SM-T555 using Tapatalk
Sent from my XT1650 using Tapatalk
To mi je i bila namera uz rezervu da će da me šetkaju tamo-vamoNosi ga u Vip.Tamo si ga i uzeo.
Koliko se sećam u garanciji, pošto je opšta, nije pisalo ništa za bateriju. Budući da je baterija nezamenljiv, bar za običnog korisnika, trebalo bi dve godine.Kolika je garancija na bateriju?
Ništa nisam pokušavao sem hard reset.Telefon je regularno kupljen, nije rootovan,update je svaki zvaničan,zašto bi se zamarao time?Da li ste pokusali da promenite FW, mozda da se vratite na prethodnu verziju Androida?
Da li imate istu verziju softvera?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takodje... Čemu čačkanje ako je pod garancijom? Odradio sam kalibraciju ponovo i sad drži ceo dan uz jedno punjenje mada i dalje flešira po prvom restartu nakon punjenja... Izdržaću do objave 8.0 da vidimo kako se sa njom ponaša. Ako bude isto. Ide na reklamaciju onda.Ništa nisam pokušavao sem hard reset.Telefon je regularno kupljen, nije rootovan,update je svaki zvaničan,zašto bi se zamarao time?
Ma i meni miriše na opasno jebavanje sa kolom za punjenje ili samom baterijom ali sve se tešim nekom nadom za sw problemom, obzirom da su problemi kod mene i zorana relativno u istom periodu počeli da se dešavaju. Slučajnost ili ne videćemo...@danijeldav
Meni je prelazak na 7.0 Nougat sa prvim Moto Z doneo vidno poboljsanje baterije. I taj telefon i dan danas savrseno radi kod moje devojke (pu-pu)...
Naravno - od primerka do primerka se razlikuje situacija, ali eto, kod mene update-ovi nisu doneli probleme.
Moto Z via Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari