Šta je novo?

Moto Z

Evo.
d0edae73c503dbbb16b8a05fcd61a442.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

E izcitao sve sto sam mogao ,na kraju se odlucih da uzmem ovaj telefon i kako sam ga uzeo pojavise se ovi sad problemi sa baterijom.

Ne mogu da provalim da li je problem softverske prirode (zadnji update) ili otkazuje bat... Zorane, od kada se tebi dešava problem sa baterijom?

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Otprilike od pre jedno 40 dana.

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

Da, to je to... I meni tako oko mesec dana

To se otprl poklapa sa pretposlednjim update-om..? Svakako bi bilo bolje da je sw problem nego hw...

Moto Z via Tapatalk

Ja pustam svaki update i nemam ovakav problem.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Na lenovom forumu masa njih se žali na probleme sa baterijom

Sent from my F3211 using Tapatalk

Juce sam ga uzeo i sve sam updatove instalirao sada neka mi je Bog u pomoci.

Kao i svima nama ostalima... :D

Moto Z via Tapatalk

A taman sam rešio da ga pazarim...čim prodam Q6, sad ću da se dooobro produmam...

Taman sacekas da vidis sta kazu ljudi koji su ga reklamirali: i sta je problem, i da li je uvazena reklamacija...

Moto Z via Tapatalk

Da li ste pokusali da promenite FW, mozda da se vratite na prethodnu verziju Androida?
Da li imate istu verziju softvera?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li ste pokusali da promenite FW, mozda da se vratite na prethodnu verziju Androida?
Da li imate istu verziju softvera?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ništa nisam pokušavao sem hard reset.Telefon je regularno kupljen, nije rootovan,update je svaki zvaničan,zašto bi se zamarao time?

Ko je izvršio OTA update sa MM-a na Nougat može da se pozdravi sa prethodnom verzijom. **** ih bootloader, sve su usrali. Android 8 može izvaditi stvar, ali teško..

Nikad više OTA update..

A cekaj, sto bi hteo da se vratis na 6.0 MM..?

Moto Z via Tapatalk

Ništa nisam pokušavao sem hard reset.Telefon je regularno kupljen, nije rootovan,update je svaki zvaničan,zašto bi se zamarao time?

Takodje... Čemu čačkanje ako je pod garancijom? Odradio sam kalibraciju ponovo i sad drži ceo dan uz jedno punjenje mada i dalje flešira po prvom restartu nakon punjenja... Izdržaću do objave 8.0 da vidimo kako se sa njom ponaša. Ako bude isto. Ide na reklamaciju onda.

Pogledaj malo strane forume i iskustva ljudi koji su prešli na Nougat. Ništa nisu dobili, sem kraćeg trajanja baterije, masovnog otkazivanja iste, i probleme sa 4g mrežom (čuveno gubljenje signala koje je pogađalo i druge brendove), kao i sitne kozmetičke promene gde je više izgubljeno nego dobijeno. Battery saver troši više baterije kada je uključen? Data saver koji čuva podešavanja, pa kada se isključi on i dalje blokira pristup nekim servisima? Suština je da Nougat apsolutno ništa nije poboljšao, naprotiv.

Da li se ja to tripijem ili svi koji su kupili telefone iz vipa imaju ovaj problem :))))))) Šalu na stranu, kako se bre gase update na ovom telefonu ,čim odem about ,update on skida novi . I sta je to gcam ?

Trip samo :))) ovo mi je treći telefon iz VIP-a i samo sa njim imam (trenutni nadam se) problem... Prethodna dva (galaxy beam i k-zoom) i dan danas rade bez i jedne greške. Jesu Samsunzi ali valjda nema pravila :D

Poslednja izmena:
@danijeldav
Meni je prelazak na 7.0 Nougat sa prvim Moto Z doneo vidno poboljsanje baterije. I taj telefon i dan danas savrseno radi kod moje devojke (pu-pu)...

Naravno - od primerka do primerka se razlikuje situacija, ali eto, kod mene update-ovi nisu doneli probleme.

Moto Z via Tapatalk

@danijeldav
Meni je prelazak na 7.0 Nougat sa prvim Moto Z doneo vidno poboljsanje baterije. I taj telefon i dan danas savrseno radi kod moje devojke (pu-pu)...

Naravno - od primerka do primerka se razlikuje situacija, ali eto, kod mene update-ovi nisu doneli probleme.

Moto Z via Tapatalk
Ma i meni miriše na opasno jebavanje sa kolom za punjenje ili samom baterijom ali sve se tešim nekom nadom za sw problemom, obzirom da su problemi kod mene i zorana relativno u istom periodu počeli da se dešavaju. Slučajnost ili ne videćemo...
Btw:
Ovo je sad trenutno stanje nakon rekalibrisanja bat. juče i punjenja do 100%. Punjen od samogašenja sa 5% u 02h, upaljen odmah na punjaču zbog alarma i ostao je na punjaču do buđenja jutros u 8h. Nisam namerno restartovao da vidim koliko će da spusti ali solidno gura uz umereno korišćenje danas.
2cc4656954c4c477616831bcfdb63991.jpg

Poslednja izmena:
Ali ova anomalija je bila prisutna po paljenju čim je stavljen na punjenje jutros... Znači od samogašenja sa 5%, bodem punjač, palim fon i on nastavlja da se puni od 18%...
f48b85d561a6db2145fd17a8626b05d2.jpg

Hm... ma da nas ne zeza punjač Zorane?! Sada mi je ta glupost pala na pamet

Nazad
Vrh Dno