Šta je novo?

Moto Z

Hm... ma da nas ne zeza punjač Zorane?! Sada mi je ta glupost pala na pamet

Sent from my XT1650 using Tapatalk
Uf, nije mi to palo na pamet! Ali kako je moguće da mi napuni telefon od 5 % do 97 % za 25 minuta? Pa da nakon restarta padne na 27?A punio sam telefon i preko power bank, preko drugog kabla, pa isto.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Mislim da je softverske prirode. Ali videćemo kad mi vrate telefon. Nisu mi tražili punjač prilikom reklamacije.

Ali kako je moguće da mi napuni telefon od 5 % do 97 % za 25 minuta? Pa da nakon restarta padne na 27?

Da li si tada punio obicnim ili njegovim fast charger punjacem?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uf, nije mi to palo na pamet! Ali kako je moguće da mi napuni telefon od 5 % do 97 % za 25 minuta? Pa da nakon restarta padne na 27?A punio sam telefon i preko power bank, preko drugog kabla, pa isto.

Ok probaću ja sa haminim turbo auto-punjačem za njega pa na slow iliti regularnim preko data kabla sa računarom, ovih dana, pa javljam ishod... Taman da probam dok ne puste 8.0 (ako puste) :)

Njegovim fast charger punjačem. Pre toga nije mogao da se tako brzo napuni.

Jedino sto mi pada na pamet da ga nesto softver zeza. Jer moguce da se za tih 20-ak minuta stvarno mapunio do tih 30-ak a pokazivao je da se napunio skoro do kraja.

Ali isto tako mi pada na pamet opet ona prica da za nase trizste, generalno gledano tehniku, dolazi roba losijeh kvaliteta u odnosu na EU i neka ostala trzista.

Kakva je situacija na tom Lenovo forumu, koliko se ljudi zali na to i da li je problem u potpunosti isti kao vas?

Koliko dugo ti je tel u servisu? Pritisni ih malo ako se to oduzilo i vidi sta ce ti reci. Mada, na kraju krajeva ne mora da znaci ni da su oni u pravu i da znaju sa sigurnoscu u cemu je problem.

Jedino sto mi pada na pamet da ga nesto softver zeza. Jer moguce da se za tih 20-ak minuta stvarno mapunio do tih 30-ak a pokazivao je da se napunio skoro do kraja.

Ali isto tako mi pada na pamet opet ona prica da za nase trizste, generalno gledano tehniku, dolazi roba losijeh kvaliteta u odnosu na EU i neka ostala trzista.

Kakva je situacija na tom Lenovo forumu, koliko se ljudi zali na to i da li je problem u potpunosti isti kao vas?

Koliko dugo ti je tel u servisu? Pritisni ih malo ako se to oduzilo i vidi sta ce ti reci. Mada, na kraju krajeva ne mora da znaci ni da su oni u pravu i da znaju sa sigurnoscu u cemu je problem.

Na tom forumu se žale da je posle update na 7.1 da im se brzo prazni baterija na stand bay I da ga pune po nekoliko puta dnevno, primetio sam da se žale neki i na probleme da im ne radi Bluetooth i na slicne probleme kao što imamo nas dvojica, brzo punjenje i problemi nakon restarta. U VIP sam odneo telefon pre 15 dana. Bio sam juče I na još ništa.

Onda je velika verovatnoca da je ipak softverski problem.
Dajte SS verzije Androida, kernela i ostalih stvari pa da uporedimo sa kolegom Mironiko. Ako nije isti softver u pitanju onda je stvar ocigledna.

Edit: Koliko na brzinu procitah, on ima problem sa klasicnim battery drain-om, nije ista situacija kao kod vas da ne prikazuje tacno procente baterije.

Poslednja izmena:
Bitno je da je stigla poruka iz servisa da ne prihvataju moju reklamacije i moj zahtev, ali da su im bitni moje zadovoljstvo?, I da su pokrenuli dodatne testove bla bla bla. To je stiglo pre 8 dana. Valjda misle na ono Sreća je lepa samo dok se čeka.

Onda je velika verovatnoca da je ipak softverski problem.
Dajte SS verzije Androida, kernela i ostalih stvari pa da uporedimo sa kolegom Mironiko. Ako nije isti softver u pitanju onda je stvar ocigledna.

Edit: Koliko na brzinu procitah, on ima problem sa klasicnim battery drain-om, nije ista situacija kao kod vas da ne prikazuje tacno procente baterije.

Može biti.

Bitno je da je stigla poruka iz servisa da ne prihvataju moju reklamacije i moj zahtev, ali da su im bitni moje zadovoljstvo?, I da su pokrenuli dodatne testove bla bla bla. To je stiglo pre 8 dana. Valjda misle na ono Sreća je lepa samo dok se čeka.

"ne prihvataju tvoju reklamaciju"?! Opaa znači i advokata da pripremamo ;)

Ali evo ga još jedan sapatnik.
51428bcf706d749bd4ebf252f33feea7.jpg

...
...

Na ovo misliš?
a00b19f83855e9066e12ed70e2a38f2f.jpg

"ne prihvataju tvoju reklamaciju"?! Opaa znači i advokata da pripremamo ;)

Objasnio mi lik iz Vipa koji je uzeo telefon na reklamaciju I koji se sam uverio šta se dešava, da su mi odbili zahtev za zamenu telefona, jer sam to tražio.

Jer kako se kaže, Budimo realni, tražimo nemoguće.

Poslednja izmena:
Objasnio mi lik iz Vipa koji je uzeo telefon na reklamaciju I koji se sam uverio šta se dešava, da su mi odbili zahtev za zamenu telefona, jer sam to tražio.

Aaa ok, to onda menja priču

Ili traži više da bi dobio taman toliko koliko si hteo :)))

Bio sam na slavi, i imam sta da vidim na telefonu posle: 23 new posts in "Moto Z". :D

Uglavnom, evo SS-a.

ddb02cee95c75d69420d6f99768efe34.jpg

Moto Z via Tapatalk

Hmm, razlikuje se verzija kernela kao datum security patch-a...

Ne znam sta bi moglo da bude, moguce da je do toga i da je softverski problem. Ne bi bilo lose ako bi mogao da postavis SS i sa drugog telefona, posto koliko sam skapirao ti koristis taj noviji a ovaj drugi ti je kod devojke?

Kad dodje kod mene (cekam je, bukvalno), uzecu i okaciti i sa njenog.

Moto Z via Tapatalk

Bio sam na slavi, i imam sta da vidim na telefonu posle: 23 new posts in "Moto Z". :D

Uglavnom, evo SS-a.

ddb02cee95c75d69420d6f99768efe34.jpg

Moto Z via Tapatalk
Pa odradi semptembar security update patch pa da vidimo da li će žurka da krene i kod tebe [emoji23][emoji23]

^^ Super, hvala, taman da vidimo kakva je situacija i moze li se nesto uciniti.

A bas me nesto nece u poslednje vreme, svaki tel koji mi se svidi u poslednjem momentu neka mana ispliva na videlo, a taman sam hteo da ga probam jer mu je cena na KP trenutno moglo bi se reci poprilicno nerealno dobra. [emoji4]
Z Play je recimo skuplji a ne pripadaju istom segmentu, trebala bi situacija biti obrnuta, ne znam u cemu je fora. [emoji4]

Kod mene, za sada ima nekog pomaka, nakon zadnje procedure ne-root kalibracije...
Prva slika neposredno pred gašenje, druga paljenje čim je uključen punjač (tu već pokazuje "ne realnih" 20-tak posto iz mesta) i treća restart po napunjenih 100% i "voila"! 98%. I to sve na regularnom moto fast punjaču za njega...
Probaću još par puta pa ćemo da vidimo
bffadf4457a0bf07f390c1fd66eb96ed.jpg
998b8fc47e95491b4eff967f977cee05.jpg
654694e68023ffcd09b5be601eaeb472.jpg

Zaboravih sinoc kod devojke da odradim SS. Valjda cu se danas setiti...

Moto Z via Tapatalk

Nazad
Vrh Dno