Perzezijahttps://photos.app.goo.gl/IgW0yhY40YdFyo333
Od malopre, GCam 3.8, okacicu podesavanja ako neko zeli.
Korektne slike.
Moto Z via Tapatalk
Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekatiDakle, svaka pohvala za Vip. Dobio sam novi telefon, vratili mi 12600 dinara, jer je telefon sada jeftiniji za toliko I dobih jbl zvučnik uz njega. Kada sam kupovao dobio sam bio projektor. Dakle dobar oko 200 evra.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nova garancija. Teče od danas.Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati
Jesi dobio novu garanciju od 2 godine ili je nasledio resto od stare garancije?
Sent from my XT1650 using Tapatalk
Oho! Pa kažem ja da nisu baš tolike "aždaje". Znači vredelo je čekati
Jesi dobio novu garanciju od 2 godine ili je nasledio resto od stare garancije?
Odlično. Taman da im za 8 meseci naplatim opet korišćenje telefona. [emoji41][emoji41][emoji41]Mislim da to nema veze sa update-om tj. Security patch-om. Ja imam poslednji i nemam probleme sa baterijom (nije fon iz Vipa). Koliko sam uspeo da vidim problem sa baterijom nastaje između 6-og i 9-og meseca od kupovine (ili nešto kasnije). Bilo ih je in MM-u tako da, pre će biti hardver tj. nekvalitetne baterije.
Iskreno telefon sam zadržao zbog projektora. Kad saberem šta sam dobio za džabe, a to su projektor i zvučnik, čija je vrednost 42000 plus 12600 što su mi vratilo. Dosta. U potpisu vidiš koji tel. imam. Tako da sam zadovoljanRealno, na tvom mestu bih prodao telefon i zvučnik i projektor i kupio neki bolji, a za te pare se već može birati.
znaci potvrdjeno je da taj poslednji update svima pravi problem? Moj primerak je trenutno na 7.1.1 a sec. patch mu je 01. avgust. I non stop me smara da update neki novi.
Inace juce sam imao problem sa drugom karticom , kao da mi je gubio kontakt i kao nemas sim karticu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari