Šta je novo?

Moto Z

iPhone (iStyle i Macola samo), pa kod Vip-a sve ide u Begram, kao i Samsung sto radi samo BGelektronik i ProMobi, pa ViP salje u Begram.

Long story short, Vip salje sve telefone u Begram, iako nisu zvanicni servis za Samsung niti Apple proizvode.

Mozda je Begram samo posrednik, ustvari bas sam cesto u Pro Mobi servisu vidjao coveka iz Begrama sa kutijom telefona☺

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Stigao je novi moto Z sa inicijalnim 6.0.1 i oooozbiljno se razmišljam da ne nadograđujem ništa do 8.0 ako ne i posle dok se ne slegnu utisci oko nove 8-ce. Generalno kažu da 6-ca bolje radi nego 7-ca pa se zato i razmišljam da ne nadograđujem ništa, bar za sada... Šta vi mislite o tome?

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Naravno da treba da nadogradiš

Slažem se.

Mogao si uzeti i neki fon npr star dve godine ako ti update ne znači ništa. Kad već daju uzmi, nema ništa loše, jer da je dobro ne bi izbacivali update.

Sent from dark edge

Nije da mi ne znači. Starom Z sam odradio svaki update pa je ispala ona *******cija sa baterijom na kraju a i dosta njih po forumima pokušava da se vrati na 6.0 zbog lošeg rada 7-ce. Pa rekoh da odložim taj update dok se ne pojavi 8-ca kad već imam ponovo mogućnost da koristim 6.0 na Z...

Meni je baterija na 7 bila primetno bolja nego na 6.

Moto Z via Tapatalk

Nije da mi ne znači. Starom Z sam odradio svaki update pa je ispala ona *******cija sa baterijom na kraju a i dosta njih po forumima pokušava da se vrati na 6.0 zbog lošeg rada 7-ce. Pa rekoh da odložim taj update dok se ne pojavi 8-ca kad već imam ponovo mogućnost da koristim 6.0 na Z...

*******cija je ispala zbog defektne baterije, a ne zbog sistema. Druga stvar ljudi zaboravljaju, update kad dodje, sistem treba da se slegne i čačka se više, kasnije kad se sve slegne vidiš stanje. Uostalom ima puno neukih ljudi kojima ko zna sta cedi, neki ne rade update aplikacija, odrade sistem, a aplikacije ne, pa dolazi do nekompatabilnosti. Mnogo faktora ima, a niko nema isto korišćenje i iste aplikacije da može da kaže kako traje baterija.

Sent from dark edge

Pa malo ga testiraj tako i posle par dana upgrade, ali nikako OTA. Na taj nacin ces se lako moci vratiti na sesticu ukoliko bude potrebno. Tako ces iz prve ruke moci sve jasno da uporedis i vidis koji je sistem zaista bolji.

A jeste provalili da je moto file manager aplikacija po defaultu isključena samo?

izašla nova sigurnosna zakrpa 75mega

Ima li nekih nivosti po netu za 8.0 ?

Odlicna cena ali pise rasprodato.....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

I nije. Udeblja telefon, valjda si kupio moto zbog dimenzija, ako nisi, u startu si mogao neki deblji sa boljom baterijom uzeti odmah. Sledeća stvar, ne ostaje za sledeći telefon. Bolje uzmi eksternu punjivu bateriju, danas je crni petak, imaš ih na sniženju a i temu o njima. Pre bih kupio projektor nego bateriju.

I nije. Udeblja telefon, valjda si kupio moto zbog dimenzija, ako nisi, u startu si mogao neki deblji sa boljom baterijom uzeti odmah. Sledeća stvar, ne ostaje za sledeći telefon. Bolje uzmi eksternu punjivu bateriju, danas je crni petak, imaš ih na sniženju a i temu o njima. Pre bih kupio projektor nego bateriju.
Hvala na sugestiji. Projektor imam ;)

Odlicna cena ali pise rasprodato.....

Sent from my iPad using Tapatalk HD
*** bila jedna na stanju [emoji16] Mozda obnove ponudu... pratite (kome treba)

Poslednja izmena od urednika:
Telefon je vidljivo deblji i teži,tako da to gubi smisao tankog telefona,ali kome treba bolje je nego da nosi sa sobom eksterni punjač.

Ja imam sve modove osim kamere koju sam mogao povoljno da uzmem ali sam čuo da nije pokazala kako treba.

Meni se najvise i svidja baterija, jeste da uvecava telefon ali neces da non stop nosis nego samo dok se ne napuni telefon. Malo fali da je uzmem i gigatronu ali mi ide na zivce tolika cena

Projektor je ekstra za nešto neobavezno sa pogledaš nije fhd ali završava posao.
Zvučnik je bruka,ima čist zvuk, dobar bas za svoju veličinu.
Baterija je neophodna s obzirom da mi je ova koja je u telefonu katastrofalna ,kapacitet je pao na 78% i to mu je jedina zamerka sa moje strane.

Ja sam za sada zaista zadovoljan sa baterijom, ali nov je telefon star dva meseca. Pretpostavljam da ce biti drugacija situacija posle.

Meni je u startu baterija bila slabija a telefon sam uzeo početkom juna.

U zavisnosti od nacina koriscenja tog dana ali najcesce je trajala moj dan od 6:30 do 23:00 ( pozivi, pola dana 4g, pola wifi, facebook, fotografisanje i veci deo dana na instagramu posto vodim jedan profil. Naravno bilo je dana i da to bude krace.....
Sada koristim Moto Z2 play i on je odlican, bez problema mi baterija traje 1,5 dan.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Šta reći na ovo.
Da li je meni uletela loša serija i da li je ovo dovoljno za reklamaciju?
Nisam uspeo da preguram 3h korišćenja bez moda.
899c85beb9dbe5962bd50c1fd1fa16e4.jpg
3b981fc03e980b26dadcd400d4f225f1.jpg

Pitanje za vlasnike mod baterije. Koju opciju koristite? Default ili efficiency?

Vrh Dno