Šta je novo?

Moto Z

Vise puta sam naveo da mislim da su SVI dodaci skupi. Istakao sam i prednosti i mane telefona i modova KOJE SAM KORISTIO. Ti nisi koristio nijedan, a prepun si komentara.

Pritom, ton u komunikaciji ti je predivan... Ali dobro, tebe za to, uostalom, zastole bojko.

Slike sa kamera modom (osim onih u testu, gde sam mod, inace, prilicno i ishejtovao) kacim za koji dan, kad ih prebacim na komp i uploadujem, mrzi me to sve sa telefona da radim.

Moto Z + TapaTalk

Preskupi su, nisam koristio ni jedan i ne treba da bacim silne pare kako bih došao do nekog zaključka, prepun sam komentara koje sam stekao čitajući vas, koji toliko koristite ove dodatke i nama ih prezentujete. Sami ste za to zaslužni. Ton u komunikaciji mi nije "reklamožderski" kao tvoj, dobio si uređaj i dodatke pa raspalio po reklami. I kakav je uopšte tvoj odgovor? Napišemo da za novac kamera dodatka može da se kupi nekoliko nokia 808 ili kompakt sa 1'' senzorom, koji čisti ovaj kamera dodatak, tvoj odgovor je da si bio na odmoru i stavio kamera dodatak kada si zano da ćeš slikati? Zaista? Čoveče, niko neće da baca pare, sa nokia 808 ili kompaktom nećemo slikati kada znamo da ćemo slikati? Loš pristup i neoriginalna reklama. Trebao sam da se bavim marketinogom, keve mi, ovo bih svakako bolje odradio.

Matori, hajde sjasi s mene. Ako zelis, dobices napismeno da si u pravu, vidim da ti to jako treba. Ovakvu komunikaciju kuci svojoj ponesi, odakle si je i doneo, i one koje su te tome naucili nazivaj reklamozderima i pitaj ih kako im je bilo na odmoru.

Moto Z + TapaTalk

Evo jedna slika da smiri strasti

32273438120_59870763a1_b.jpg
[/url]IMG_20170131_183135624_HDR

Kako da smiri kad je pregorela? :D

Matori, hajde sjasi s mene. Ako zelis, dobices napismeno da si u pravu, vidim da ti to jako treba da porastem na netu. Ovakvu komunikaciju kuci svojoj ponesi, odakle si je i doneo, i one koje su te tome naucili nazivaj reklamozderima i pitaj ih kako im je bilo na odmoru.

Moto Z + TapaTalk

Kakve veze kuća moja ima sa ovim? Toliko nisko treba da ideš i to da napišeš jer nemaš šta pametno i konkretno da napišeš? Neka ti je na čast, vidim da ti tebi treba, posle ovako niskih reči. Zašto moraju svi da se slažu sa tobom? Nismo dobili na poklon ni telefon ni dodatke da reklamiramo.

Kakve veze kuća moja ima sa ovim? Toliko nisko treba da ideš i to da napišeš jer nemaš šta pametno i konkretno da napišeš? Neka ti je na čast, vidim da ti tebi treba, posle ovako niskih reči. Zašto moraju svi da se slažu sa tobom? Nismo dobili na poklon ni telefon ni dodatke da reklamiramo.
Većina nas nije ovde dobila ništa na poklon ili da je plaćena da reklamira bilo šta. Činjenica je da komentarišeš nešto što nisi ni video ni koristio. Ne mora tebi ništa da se svidi i to je tvoje pravo, ali mislim da ti ton ne priliči raspravi.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Koji ton? On pominje moju kuću! Gde sam ja njega uvredio? Osim komentarisanja telefona i dodataka za isti, drugo niste čuli od mene.

U pravu si, samo ti znas odakle ti takav nastup - mozda nije iz kuce, nisam trebao da je pominjem.

Ali da pucas od nekog internog nezadovoljstva - vidi se na milion milja, i bas si dosao vamo meni da objasnjavas neka svoja ubedjenja i proglasavas me za nesto sto nisam..? Mani me, prijatelju.

Uzdravlje, i cisto radi sebe - poradi malo na komunikaciji. Ocajna ti je, kao i rezonovanje.

Moto Z + TapaTalk

keep-calm-and-don-t-feed-the-troll-48.png

Da, sad kad pogledam kako sam dozvolio sebi da budem iznerviran, ujeo bih se za oko... Ali dobro, svaki dan covek nauci nesto. :)

Nego, Chobby, pisem ti na PM.

Moto Z + TapaTalk

Pa dobro, malo ste preterali obojica, svako na svoj način, a ponovo ste u pravu i jedan i drugi.

Ja sam odlučio za sebe, neću uzimati ovaj telefon, iako mi se mnogo dopao. Čekaću da vidim šta će biti sa cenama dodataka i samog aparata. Puno je to novaca da se iskešira + modul, a sa druge strane, imati Moto Z bez dodataka je kao voziti porsche na 13" gumama i ograničenjem motora na 80ks. :)

Možda tamo negde u razvijenim zemljama, niko neće razmišljati na način koji mi u Srbiji razmišljamo, uzeti neki android za 300-400€ i dokupiti 808 za 90€, i eto dobitne kombinacije :(

Sent from mTalk

U pravu si, ako mislis na tanak led u smislu strpljenja... Ako mislis na stavove izrecene u ovoj temi - i dalje stojim iza njih, dodajuci da sam verovatno ucesnim diskusije koji je najvise puta napisao da se radi o skupim igrackama (pre svega misleci na modove), pa i u testu na Bench-u. :D

I, hvala. :)

Moto Z + TapaTalk

Poslednja izmena:
Kad si već nastavio raspravu, da ne ostaneš uskraćen odgovora. U stvari si ti pokušao mene da spustiš na svoj nivo, da krenem sa uvredama kao ti, tako popijem ban. Ali si se malo zaigrao, to što ti pominješ moju kuću tebi neka ide na čast. Dobio si telefon i dodatke na poklon, ali nemaš kulturu konverzacije, reklamu pretvaraš u vređanje jer se nisam uspecao na istu. Nije do mene, loš ti je marketing.

Što se tiče Z modela. Danas sam svratio da pogledam telefon. Lep telefon, to je to. Baterija znam da je slabija, displej vidim da je slabiji od S7E, za kameru neću da donosim sud dok ne pogledam više vaših slika bez dodatka i sa dodatkom, ali bez dodatka mi ne uliva da je bolji od S7. Mišljenja sam i da je kasno stigao ovde, S7 i kompanija se ustoličila. Verujem da ću probati Z ako naleti po nekoj OK ceni.

Poslednja izmena:
Ceo tvoj II pasus stoji u mom testu na sajtu vec 2 meseca... Sve sto je u njemu. Kao i ovde u temi. Samo da si se udostojio da to procitas, ali imas ti svoj put.

Vec sam rekao da sam pogresio sto sam ti pomenuo kucu - ona je mozda sasvim u redu - ali taj naprednjacki ton si vec negde pokupio, pa ga tamo i koristi. Ti si mene prvi optuzio za reklamu, samo zato sto ne pljujem krvnicki kao ti nesto sto nisi ni koristio (a imao sam i pozitivnih i negativnih zapazanja), tako da tesko da ces izazvati kod mene neku reakciju sad. Dok god budes ljudima nalepljivao izjave i uloge koje nisu njihove, budi spreman i na reakciju. Tako da o kulturi konverzacije sa tobom zaista ne moram. Pozdrav!

@Ostali
Juce sam i sam primetio one povremene promene boje prilikom reprodukcije sadrzaja projektorom, ali - samo na plafon kada projektujem... Na vertikalnom zidu je sve ok, prilicno sam siguran.

Sta znam, nije da onemogucuje gledanje, ali ono - smara... Nadam se da ce ispraviti to. Juce je bas i bio neki update za mod-ove, samo pojma nemam koji: majstori nikakav changelog ne prikazu uz njega... :D

Moto Z + TapaTalk

Ja sad uradio update za Hasselblad od 9.5mb
Videcemo sta ce kazati:)

Lenovo Moto Z

Za sada me telefon sve više oduševljava a iskreno prvi put koristim stock android u odnosu na predhodni Z3 pravo osveženje.Sve radi savršeno baš se trudim da mu izvalim neki bug.

Što se tiče update-a za projektor mislim da su bila dva i to čim sam ga ubo prvi put u telefon.

Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока

Podatak (manje bitan nekima) koji mozda niste znali. Moto Z nosi bateriju GV30 koju proizvodi LG. Zvanicnog kapaciteta 2480mAh tj. od minimum 2480 do "tipicnih" 2630mAh :)
59723e7bbd169361ca6e38e4175f0127.jpg

1798574c9c84fbef4ab0ac63348a1f4a.jpg

...
Juce sam i sam primetio one povremene promene boje prilikom reprodukcije sadrzaja projektorom, ali - samo na plafon kada projektujem... Na vertikalnom zidu je sve ok, prilicno sam siguran...

Vrlo moguce jer ja uglavnom gledam na belom plafonu (zbog plavih zidova). Probacu ovih dana nesto na duze da pustim u vertikali.

Razmisljas da bombardujes Ugandu njime..? :D

Moto Z + TapaTalk

Auu... Brutalna ideja. Mislim, zavisice od cene, ali ovo je bas iskoristivo za mnoge.

***, ima potencijala ova modularnost, kad pogledas... :)

Moto Z + TapaTalk

Ovo vise nije Moto Z

Lenovo Moto Z
quote 2.

Iskreno, mislio sam da ce izgledati jos robusnije. Ali, evo posle par sati koriscenja, mogu vam reci da odlicno, i sigurno, lezi u ruci. Nije kompletna guma (silikon sta vec) vec kombinacija sendvica maske i ojacanja (guma pa plastika). Ne razumem samo cemu prorez za kontakte za modove... cista estetika.
Cak i nije nista deblji od, recimo, Z play sa style modom i onim plasticnim bumperom (sto se dobija u kutiji uz telefon) zajedno.

Da li je jos ko, slucajno, primetio da IR laser za autofokus radi (blinka povremeno) i kada je iskljucena kamera pa cak i mob na standby? Okrenuh ga da slikam za feedback kinezu masku i videh (kroz kameru drugog moba) da laser blinka?!
Cemu to bas me interesuje...

Evo i video snimka (163MB)
https://mega.nz/#!NxtmCDrQ!L7EBpYFQUHKu3udOPTx3SaeR7YYvr83-hfFn91xd_V4

Poslednja izmena:
Vrh Dno