- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
Vise puta sam naveo da mislim da su SVI dodaci skupi. Istakao sam i prednosti i mane telefona i modova KOJE SAM KORISTIO. Ti nisi koristio nijedan, a prepun si komentara.
Pritom, ton u komunikaciji ti je predivan... Ali dobro, tebe za to, uostalom, zastole bojko.
Slike sa kamera modom (osim onih u testu, gde sam mod, inace, prilicno i ishejtovao) kacim za koji dan, kad ih prebacim na komp i uploadujem, mrzi me to sve sa telefona da radim.
Moto Z + TapaTalk
Preskupi su, nisam koristio ni jedan i ne treba da bacim silne pare kako bih došao do nekog zaključka, prepun sam komentara koje sam stekao čitajući vas, koji toliko koristite ove dodatke i nama ih prezentujete. Sami ste za to zaslužni. Ton u komunikaciji mi nije "reklamožderski" kao tvoj, dobio si uređaj i dodatke pa raspalio po reklami. I kakav je uopšte tvoj odgovor? Napišemo da za novac kamera dodatka može da se kupi nekoliko nokia 808 ili kompakt sa 1'' senzorom, koji čisti ovaj kamera dodatak, tvoj odgovor je da si bio na odmoru i stavio kamera dodatak kada si zano da ćeš slikati? Zaista? Čoveče, niko neće da baca pare, sa nokia 808 ili kompaktom nećemo slikati kada znamo da ćemo slikati? Loš pristup i neoriginalna reklama. Trebao sam da se bavim marketinogom, keve mi, ovo bih svakako bolje odradio.