KizaTheDeath
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.03.2004
- Poena
- 650
Isti ti je broj kartice?
Moja nije, ima još nekoliko meseci.
Drugi je broj.
Pozdrav! :cigar:
Isti ti je broj kartice?
Moja nije, ima još nekoliko meseci.
... pojavice se opcija PIN Retrieval, kliknete i trazice vam broj kartice, svih 16 cifara, kada potvrdite izaci ce vam novi PIN za novu karticu i to je to...
We are aware that you are not able to activate your card. This issue is currently been reviewed with priority and we hope to have it resolved within the next few days.
I ja sam pitao lika da zadrzim stari pin jer mi je bio izuzetno lagan, kaze da ne moze.
Nema banka nista sa porezom, osim zaradu od provizije za transakcije ka poreskoj.
To nije Intesa skidala! Ako si prebacivao po 100-200EUR, onda nije ni cudno da mislis da ti je "porez" 10-20 %![]()
Sta bi ovo trebalo da znaci? Da stara kartica vise nece biti u funkciji? Pa kako ces onda da stavljas pare na nalog?
To se odnosi na prethodnu Skrill master karticu, ako je posedujes. Kad aktiviras ovu novu, ta stara postaje nevazeca, bez obzira na njen datum isteka.Pa da.
Ali mene buni ovo: Once you have activated the new Skrill Prepaid MasterCard®, your old card will become invalid. We recommend you discard your old card securely as soon you have activated your new Skrill Prepaid MasterCard®.
Prema ovome ti kad podneses zahtev za njihovu kreditnu karticu tvoja postaje nevazeca?
odakle si to skidao pare da te tako oderu? Bas sa Skrilla, ili sa nekog drugog sajta?od 300-700.
Najbolje pamtim kada je bilo nekih 360/380 evra gde mi je, posle 17 dana stiglo samo 320.
To se odnosi na prethodnu Skrill master karticu, ako je posedujes. Kad aktiviras ovu novu, ta stara postaje nevazeca, bez obzira na njen datum isteka.
odakle si to skidao pare da te tako oderu? Bas sa Skrilla, ili sa nekog drugog sajta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari