Sledeci dan je stigla poruka da moze da ponisti staru i poruci novu. Pa je sledeci dan stigla poruka da ipak nece dobiti novu i da treba da sacuva staru...Ali, pojavio se novi problem...
Na jednom stranom forumu, gde ima nasih, covek je obavesten da mu ukidaju karticu koju su mu poslali. Kaze da mu stara ostaje funkcionalna, a ima srece da mu ona istice tek 2019. Sad je pitanje - da li se moglo desiti da on verifikuje novu karticu (i time ponisti staru), pa nakon toga da mu ukinu novu, tako da ostane bez kartice...
Nešto se pitam - na kartici piše "Electronic use only". Da li je neko podizao ovom novom karticom sa ATM-a?
Takođe, da li su ovo Paypass kartice ili ne?
Ako sam dobro razumeo, jedina promena je što će obračun u devizama ako je u pitanju USD nalog biti USD-EUR-RSD umesto USD-RSD?
Još transakcija nije obrađena ali mislim da razlike nema u odnosu na ranije, ili ako je ima neprimetna je.A razlika u obracunu iz usd u eur u rsd, u odnosu na pre?
Još transakcija nije obrađena ali mislim da razlike nema u odnosu na ranije, ili ako je ima neprimetna je.
Vodi računa čiji bankomat koristiš jer to može više da te košta.
Npr, Credite Agricole ima ubedljivo najnepovoljniji kurs.
Sent from mTalk
Sto se tice skrilla sa dobijanjem kartica je gotovo
Thank you for contacting Skrill.
With regards to your inquiry we regret to inform you that we no longer support the Skrill card service for Serbia. Therefore a replacement card cannot be provided as for that geographical region our service are limited.
Mislim da ima neke veze sa novim odlukama i pravilima NBS, ali nemoj da me držiš za reč.A zasto? Kako nema nikad nikakvo zvanicno saopstenje sa sve obrazlozenjem, nego odjednom mrak, nista..pa ti razmisljaj zasto i zbog cega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari