@Rio
Prvo moram da ti kazem da ne uzimas preozbiljno moja pitanja - mnogo sam zadrt, zato sto sam mnogo radoznao

. A imam i mnogo emocija ulozenih - pre 10+ godina je trebalo MNOGO truda za novcani promet na webu. Tesko mi je da gledam da se nesto, sto sam se toliko namucio da izgradim, sada u
razvijenom XXI veku urusava.
Insistiram, zato sto postoje neke suptilnosti. Ja cu da redjam pitanja koja meni padaju na pamet, bez trazenja da ti na njih odgovoris

...
Prva suptilnost:
Automatski sam pretpostavio da si ti ranije dao izjavu da ces Moneybookers koristiti za gambling. To odmah otvara svezanj pitanja.
- Da li je sposobnost kartice da izvrsi gambling uplatu generalno neophodna, ili samo za juzere koji su dali izjavu? (Npr, ako ja nagovorim burazera da otvori non-gambling Skrill nalog, mozda ce njegova kartica moci da se verifikuje)
- Da li neko ko se ranije izjasnio da ce se kockati moze sada da se izjasni drugacije?
Naravno, ako je Visa odlucila da vise uopste ne uplacuje na Skrill, samo zato sto se sa Skrilla MOZE uplacivati na gambling sajtove, onda nista ne moze da se ucini. Ali tesko mi je da poverujem da su otisli toliko daleko. Mozda samo treba da nastavimo inspekciju domacih banaka, mozda ima neka koja (jos) nije uvela restrikciju...
Druga suptilnost:
I pored mog trubljenja na ovom forumu, ljudi su slabo reagovali na ideju da treba da verifikuju SEBE. Ja sam to uradio pre vise od 10 godina i od tad vise nikad nisam morao da verifikujem nista; uvodio sam i nove racune i nove kartice i sve mi je uvek bilo unapred verifikovano. Doduse, sve je to bilo "Rajfajzen issued". Sad mi je zao sto nisam na vreme probao Intezinu karticu, mozda bi mi i ona bila unapred verifikovana.
Zasto ovo pisem? Ja sam sad dobio novu Skrill karticu koja vazi do septembra 2019, ali ako nekom istice znatno ranije, neka proba kako bilo da ubaci neku karticu, zbog povlacenja para... Mislim da je i tu uvedena neka dodatna provizija, ali svejedno je znatno povoljnije nego na klasican devizni racun.