klej bat za dvarf:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -u novcanik.0 -p x -o stratum+tcp://xmr-eu.dwarfpool.com:8005 -a 1
(1,2,3,4) gde su 1 i 4 algoritam za 7850/270/280], 2 za 290 (15% majne struje 1% manji hash) , 3 za stare karte 5x, 6x, (za rx izgleda da je najbolje 4)
ne znam sto se tice pulova koji je dobar , svi zakidaju , svi nestabilni , u dosta slucajeva hash odlazi u prazno , a u zadnje vreme , bar za dvarf sve vise i vise low diff share baca i kada zaredja "zna da se ne mane"
od minera najvise i dalje daje kachur ,al samo za stare karte, i ima najvise problema sa low diff share , dal je u pitanju nekompatibilnost programa koj ce ga znati. ko zna gde je rus program bi trebalo optimizovati , al njega nema . dve godine se ne javlja

clay mineri za monero su omrazeni visok fi , u odnosu na kachur u teoriji je sporiji 5-10% a u praksi kachur kao da baca i 20-30% vise share,
kachur na nekim pulovima ne radi . .(tj na dosta

)
sgminer-gm je "zakon" za rx karte fina stvar. mozda cak i najbolje resenje , al za mene ne vredi jer nece da radi sa starim karticama (7850/270(x)2gb). sgminer je na dvarfu imao problema pre par meseca ,ali ne znam da li je to reseno.
pre nego sto je izasao sgminer-gm postojao je wolfov miner ver 0,3 i 0,4, takodje 0.4 verzija na starim kartama baca samo low diff share... sporiji je dosta ,ali su karte ladne kao spricer. 0.3 verziju nisam uspeo da nadesim da radi stabilno ,steta jer bi to bio moj izbor
u principu skoro kako i za sve ko ga je iskopao iskopao ga je. sada da krece da kopa ... bolno jer pulovi debelo zakidaju.. nisu to oscilacije tipa 10%. ko se navikao pokajuci zeca na flypool, neka zaboravi na preciznu matematiku proporcije snage/isplate kod monera oscilacije su u zaradi 30-50% ..