Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Poceo saa malo pre kopam ovo sa jednom 1060 6 gb karticom, skinuo sam ccminer-cryptonight_20140926 i sa njihovog sajta sam skinuo minergate_ccminer_cpu_xmr i na njihovom sajtu sam napravio nalog i krenuo da kopam.

Podesavanja su mi u msi afterburner ostala ista koja sma koristio za eth a to je Power Limit na 70, Temp. Limit 75, Core Clock na +75 i Memori Clock na +935 a ventilatori su ostali na +57% trenutna temperatura je ono sto mi se najvise svidja je 45 stepeni.

Jel treba nesto da se menja tu ili je ovako dobro?

da li neko da dwarf ima slican problem:

posle nekog izvesnog vremena na pol-u ne pokazuje statistiku kopanja - sve nule, nema minera , share itd , a kompjuteri sa druge strane i dalje normalno rade. koristim kachur miner..

da li neko da dwarf ima slican problem:

posle nekog izvesnog vremena na pol-u ne pokazuje statistiku kopanja - sve nule, nema minera , share itd , a kompjuteri sa druge strane i dalje normalno rade. koristim kachur miner..

Za monero ne znam, ali kopam ETH za dwarfu. Ovo sto si napisao nije neuobicajena pojava, samo statistika im ne radi trenutno ali se svo "kopanje" belezi. Kasnije kad proradi statistika videces sve retroaktivno .. Bar je tako bilo u 99% slucajeva :D

sa stock biosima 280x elpida oko 480, hynix 550-560, 380 samsung 550-600

Neka preporuku za monero lighweight novacanik, vidim electrum za isti ne postoji?

Odlična isplativost trenutno na moneru. Jel kopa neko? Koji pool, miner koristite?

jedno pitanje...glerdam danas na what to mine i pise da sa grafickim karticama x3 480 trenutno najisplativije je MONERO i to podeseno na current difficulty-curent profit-any volume-i cost 0.1$ kwh stoji profit 7.35$?
Da li je to na dnevnom nivou?Kontam da je skocila cena toj valuti u zadnja 24h mozda i da ce mozda isto takoi pasti ali kakva je situacija za kopanje naspram ETH-a,da li se lakse i brze kopa i kako da znam koje jos kartice valjaju tu do 300-350e?
Jer tamo na sajtu imam u ponudi 6-7 modela pa ne znam da li valjaju jos neke ili mozda tamo ima da se ukuca negde a ja ne vidim?

Sve ti pise na sajtu i koliko dobijas dnevno i sve.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

monero se lako kopa preko ccminera (suprnova.cc pool)
nisam probao ostale..

ccminer-x64 -a cryptonight -o stratum+tcp://xmr.suprnova.cc:5222 -u accountname.worker -p workerpassword

meni msi gtx 1070 gaming x daje 31 za ethereum.. ista podesavanja na moneru daju oko 660

Koji driver koristite za monero?
Meno ovaj beta driver za eth ne radi na monero...t.j. claymore puca jos na startu

Poslednja izmena:
Jel izbacuje nekome na suprnova ovo upozorenje...

We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.

Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being

Jel izbacuje nekome na suprnova ovo upozorenje...

We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.

Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being

da

Jel moze neko da napise kako glasi komanda za claymore za supernovu

claymore za monero moze samo ati, tako da se mozda javi neko drugi.. (posto imam nvidia)
koliko vidim to je Claymore's CryptoNote GPU Miner v9.7 ali je u beta verziji

verovatno bi izgledalo nesto ovako
NsGpuCNMiner -o stratum+tcp://xmr.suprnova.cc:5222 -u Weblogin.Worker -p Worker Password

za nvidia tu je ccminer

Poslednja izmena:
monero se lako kopa preko ccminera (suprnova.cc pool)
nisam probao ostale..

meni msi gtx 1070 gaming x daje 31 za ethereum.. ista podesavanja na moneru daju oko 660

Slabe su nvidije na moneru brzo ce diff gore ne isplati se njih pustat na moner, primjera radi moja R9 380 daje 700sol, nije nvidija optimizovana za monero, mozda ima neki miner bolji ali nije dostupan free.

jel moze pomoc kako da dobijem payment id za kopanje direkno na polo? kad idem na polo deposit adres samo mi daje adresu nema payment id? hvala

jel moze pomoc kako da dobijem payment id za kopanje direkno na polo? kad idem na polo deposit adres samo mi daje adresu nema payment id? hvala

ako kopas preko suprnova.cc onda ne moze direktno na polo (ako mislis na menjacnicu)...
bar ja ne znam da moze..
moras u opcijama stavis adresu na koju se salje.. udjes u opcije i sve ces videti

ako kopas preko suprnova.cc onda ne moze direktno na polo (ako mislis na menjacnicu)...
bar ja ne znam da moze..
moras u opcijama stavis adresu na koju se salje.. udjes u opcije i sve ces videti

ne kopam na nanopool... tamo pise da kad kopas treba payment id posle adrese ali ja ne dobijam payment id na polo. sad nzm ako kopam bez payment id da li ce mi biti isplaceno na polo?

*** javice se neko ko koristi polo...

ne postoji vise payment id... ta adresa sto dobijes na polo to je to. nije vise u formatu xxx.xxx kao sto je ranije bilo.

Nazad
Vrh Dno