Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
za XMR Fx83xx je zakon, Intel NEMA ovde sta da trazi
Koliko izvlaci max fx8300?
da li neko da dwarf ima slican problem:
posle nekog izvesnog vremena na pol-u ne pokazuje statistiku kopanja - sve nule, nema minera , share itd , a kompjuteri sa druge strane i dalje normalno rade. koristim kachur miner..
Koliko izvlaci max fx8300?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ccminer-x64 -a cryptonight -o stratum+tcp://xmr.suprnova.cc:5222 -u accountname.worker -p workerpassword
cek sad cu testirati... pa javljam.. ako uopste moze za nvidiaJel moze neko da napise kako glasi komanda za claymore za supernovu
koliko vidim mnogi koriste claymore.. suprnova nije los..Koji miner i koji pool za amd grafike da koristim
Koji driver koristite za monero?
Meno ovaj beta driver za eth ne radi na monero...t.j. claymore puca jos na startu
Jel izbacuje nekome na suprnova ovo upozorenje...
We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.
Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being
Jel moze neko da napise kako glasi komanda za claymore za supernovu
NsGpuCNMiner -o stratum+tcp://xmr.suprnova.cc:5222 -u Weblogin.Worker -p Worker Password
monero se lako kopa preko ccminera (suprnova.cc pool)
nisam probao ostale..
meni msi gtx 1070 gaming x daje 31 za ethereum.. ista podesavanja na moneru daju oko 660
jel moze pomoc kako da dobijem payment id za kopanje direkno na polo? kad idem na polo deposit adres samo mi daje adresu nema payment id? hvala
ako kopas preko suprnova.cc onda ne moze direktno na polo (ako mislis na menjacnicu)...
bar ja ne znam da moze..
moras u opcijama stavis adresu na koju se salje.. udjes u opcije i sve ces videti
ok hvala punone postoji vise payment id... ta adresa sto dobijes na polo to je to. nije vise u formatu xxx.xxx kao sto je ranije bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari