Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Ja rekoh cekam vas na nasem pool-u , dovoljno je jedan jak da se prebaci pa bi krenuli i ostali ;)

Treba svi da probamo bar na 24h. Nece niko da crkne za to vreme.

Ako neces prebacuj se ...

Ja sa 3khs nemam kao ti ....

Ja sa 3khs nemam kao ti ....
ja ne znam sta ste vi ljudi radeli sa podesavanjima, kopam sa onim 6.1 minerom i nista nisam cackao samo sam namestio pool i to je to, karte normalan oc na 1000/1250 i 4x7950 daju 1.8Kh

Poslednja izmena:
Kako majku mu. Ja sa 2.5 khs dobijao između 2.8 i 3 xmr za 24h, dif šetao od 1.05 do 1.25 mlrd

Ja ne znam kako to dobijas. Ja ni priblizno gde god probao i sa kojim god minerom probao.
Dwarf mi nije nukad pokazivao pravu snagu uvek ispod 15-20%

Tipa u naredna 24 h po brzini koju pokazuje ja ni toliko nisam dobio.

ja ne znam sta ste vi ljudi radeli sa podesavanjima, kopam sa onim 6.1 minerom i nista nisam cackao samo sam namestio pool i to je to, karte normalan oc na 1000/1250 i 4x7950 daju 1.8Kh

Isto tako.
Rigovi sa 3x280x vapor daju na 4.0 (bez Klejmora) 1440 kh dok sa 6.1 daju 1480 kh CITAM U MINERU.

MSI 7950 445kh ili 455kh

280 470kh

270x4 1430kh ili 1450kh sa 6.1

Ne znam sta je ali NESTO SE DESAVA.

Povinje da me nervira ne zbig par $ vec zbog principa.

Prelazi pa da vidimo kako nas pul daje :)

Ja ne znam kako to dobijas. Ja ni priblizno gde god probao i sa kojim god minerom probao.
Dwarf mi nije nukad pokazivao pravu snagu uvek ispod 15-20%

Tipa u naredna 24 h po brzini koju pokazuje ja ni toliko nisam dobio.

I meni očitava manju brzinu i na osnovu nje proračunava zaradu. Ali na kraju dobijem više :D

Kada si ga probao? Meni je prvi pokušaj bio pre par nedelja i tada je bilo loše, kačio sam ovde, ali izgleda da je tad bio down par sati jer je bila velika rupa u nađenim blokovima. Onda sam video da ga ovde hvale i probao ponovo i u poslednjih par dana mi je korektno radio.

Ovaj 0.62 proxy mi svakih par sekundi diskonektuje miner pa kao čeka 20 sekundi da pokuša ponovo, sa v0.6 radi bez problema ?! Imal ko da mu se to dešava ?

Poslednja izmena:
I meni očitava manju brzinu i na osnovu nje proračunava zaradu. Ali na kraju dobijem više :D

Kada si ga probao? Meni je prvi pokušaj bio pre par nedelja i tada je bilo loše, kačio sam ovde, ali izgleda da je tad bio down par sati jer je bila velika rupa u nađenim blokovima. Onda sam video da ga ovde hvale i probao ponovo i u poslednjih par dana mi je korektno radio.

Probao ga pre 3 dana. Nije mi davao ni po njegovom digitronu u naredna 24h sa snagom koja je bila na pool-u a koja je 15% ispod snage koja je u minerima-proxy-ju.

Jel kopa neko sa Nvidiama? Konkretno koliko daje 750ti?

Wolf verzija daje preko 300 na default mislim al nisam siguran da je free

Iskreno, ni ne znam da postoji wolf verzija za cryptonight, video sam samo wild keccak (boolbery) gde 750ti izuva sta radi. Moze neki link?

Ljudi cija je ovo adresa :
49zfBZb8gweitmw67zdxqcVm565V9jwEqbPNS3UfF6AFTwcdqENfVuBEgoWh69MUhS3xWY5XKx1T37djeSJfYkyiRGC5jw5
Pustio danas na dwarfpool i podesio da mi stizu mailovi kad je masina offline medjutim jako cesto stizu mailovi da masina nije radila po 10 min itd a nije mi ni malo palo na pamet da to nije moj wallet :S: . Na koji god pool ukucam tu adresu vidim da ima 10% snage od pool-a .

al nisi rekao da je to sa 6.1 majnerom.

Poslednja izmena:
Pa nije ni bitno koji je miner kad ta adresa ima 10% snage od svakog pool-a . Uzmi adresu i ukucaj npr na .com pa na .fr pa .org i uverices se i sam

Vrh Dno