Bojan.zex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 450
pa postoji vec gui wallet za monero, i ja ga koristim od kad sam poceo da kopam ...
pa postoji vec gui wallet za monero, i ja ga koristim od kad sam poceo da kopam ...
Kod mene daje 412h/s sa 1100/1500 taktovima, drugar isto ima 280x dual X i njemu ide 482h/s na istim taktovima, izgleda da ima karticu iz druge serije sa drugom memorijom....
Sapphire 7950 dualX 1050/1250 ladno 495h/s![]()
ljudi jel vama pucaju neke karte, tj miner na njima? imam jednu vapor i jednu dualx 280x koje nema šanse da sastave 24h rada, uvek pukne ili jedna od njih ili obe. držim ih na 950/1250, napon dižem svaki put kad puknu za po malo i već sam dosta iznad vrednosti na kojima stabilno kopaju scrypt, keccak, X11 itd... ostale karte rade na redovnim naponima (a to je na granici)
mineri 3.3 i 4.0, isti slučaj (samo što mi 4.0 udari onaj tužić kad pukne)
hvala
a kakva ti je zarada na 6.1 ako si pratio to?
Opet ja
reko da probam novi proxy 0.7 ali opet isto, svakih par sekundi "Job timeout ..." greška, plus sad se pojavilo i ovo što je na drugoj slici.
Hvala još jednomProblem je bio kad se za devfee adresu stavi <adresa_menjacnice.payment_id> da bi dwarf pool isplacivao fee direktno na menjacnicu
sad bi trebalo da radi...
MinerProxy v0.71
https://mega.co.nz/#!nYNDmTrJ!L8K8F8qyl_3DFVkAW1D6pR4iNwt-KyvoxtRR_kgta8U
Dodata podrska za isplatu devfee sa dwarf poola direktno na menjacnicu
Ako imam vise pulova upisano u proxy zasto ne predje na sledeci pul kad prvi sa liste ne radi kao npr danas sto zeza dwarf , da li treba upisati pulove u txt file ?Problem je bio kad se za devfee adresu stavi <adresa_menjacnice.payment_id> da bi dwarf pool isplacivao fee direktno na menjacnicu
sad bi trebalo da radi...
MinerProxy v0.71
https://mega.co.nz/#!nYNDmTrJ!L8K8F8qyl_3DFVkAW1D6pR4iNwt-KyvoxtRR_kgta8U
Dodata podrska za isplatu devfee sa dwarf poola direktno na menjacnicu
Na stranici je pisalo da samo sajt zeza a da mining ide bez problema, al ne znam, ja nisam primetio ništa, što opet ne znači da nije zezo ...Ako imam vise pulova upisano u proxy zasto ne predje na sledeci pul kad prvi sa liste ne radi kao npr danas sto zeza dwarf , da li treba upisati pulove u txt file ?
Kopa li neko ovo na CPU i dalje i čime?
Namestih ove YAM (yam-yvg1900-M7v-win64-ivy-bridge) i Claymore (Claymore CryptoNote CPU Miner v3.3 Beta - POOL) minere, daju oko ~375H/s na -t 4, jel to OK? Vidim da grafike daju više, ali mi ovo treba čisto da drnda nešto na procesoru zbog PWM pumpi koje neće drugačije da dignu brzinu... #%&#$%&/$%/$%//$%&
Ako imam vise pulova upisano u proxy zasto ne predje na sledeci pul kad prvi sa liste ne radi kao npr danas sto zeza dwarf , da li treba upisati pulove u txt file ?
Bas sam hteo da napisem : kopa se lepo sa CPU, ali nisam lud da koristim claymore. Em je sporiji od wolf-a, em ima fee. Jedino sto za punu brzinu treba linux. Sa [email protected] sa Claymore varira od 320-350h/s, ide i vise nekada, a sa Wolfom pod Ubuntu 14.04.1 LTS ide preko 400H/s.
Jedino sto nema alternative za ATI GPU miner, ali posto koristim samo jedan ati gpu (280x) onda mi to ni ne smeta previse.
Probao i Wolf, ali mi daje max ~160H/s dok Claymore i Yam daju ~350-370H/s na [email protected] pa neka imaju i fee. Sad sam poterao i na [email protected] i daje samo ~70-72H/s sa 5 threadova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari