Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

.fr pool. malopre ukucao tu adresu i bila je 750 hs i od tad opada, i sad dok kucam je došla skoro do nule. to je verovatno ono što su ti stizali mailovi za offline workera.
mada evo sad opet raste :D

XFwpIKT.png

Ma da stalno varira ...

I dok mi raspravljamo kradu li pulovi i klej sest i po ili sedam %, ode cena u bunar :D

ja na dwarfu nesto malo preko 1 monero po KH, imam 1,35 KH a zadnjih par dana je isplata od 1.3 do 1.5 monera, kako koji dan

Onda definitivno kod mene ima neka crna magija ;)
Dakle 4.0 miner sa proxy na pool-u (trenutno sam na monero.com probao sam i sve ostale) pokazuje snagu 10% gore dole. Ali dobijam 15% manje nego po racunici 1+ po KH.

240H/s 750ti na default sa ccminerom, dajte link ako ima neko tog programa sto daje 300H/s

uvek je ovako pred skok cene i pre su ljudi sa malo kartica gasili masine , nije ovo prvi put, bice bolje

Bilo je dosta ovakvih situacija a i pumpova posle, ko prati ovo godinama taj sigurno zna bolje. Ja sam prisutan bio u 2 veoma susna perioda :D, pre godinu dana (pogotovo za ltc) i decembar 2012 za btc. U oba je meni bilo veoma tesko da zamislim toliki polet na gore posle susnog preioda...nadam se da ce se istorija ponoviti :)....bar pre kraja godine recimo.

Ovde cene sezonski skacu, tj sa porastom prometa, koji je najmanji kad su godisnji odmari i lepo vremeu americi i bogatim delovima sveta... :smash:
Natera vreme ljude da vise sede za racunarom i da trose ne shitcoine tj da se kockaju :p

Koji je pool po vama najbolji, koji miner koristite i gde je najbolje menjati monero?

Moze preko dwarf pool ako kopas

Od skora sam prešo na monero kopam sa 5x7950, 2x280x i par slabijih kartica... Nervira me što 280x imaju manji hash nego 7950... o čemu se radi kako to podesiti kako treba. Koristim najnoviji 6.1 miner i 14.6 drv, sa 7950 imam ~480h/s na 1100/1250 a 280x jedva 390h/s na 1100/1500

Problem je sto imaju elpida memoriju na sebi . Karte sa Hynix memorijom daju vise ;)

hah, zato su moje msi 7950 tf3 tako dobre, ove sapphire 280x su dualX... Jel tu nema pomoći?

Za nas obicne smrtnike nema al zapravo moze da se napravi preko hex editora ko se razume pa nategne latencije memorije ...

To mu je, nediram ništa, čekam novi miner, ionako su to samo 2 kartice...

Za nas obicne smrtnike nema al zapravo moze da se napravi preko hex editora ko se razume pa nategne latencije memorije ...

Mozes da natezes sta oces ali nema pomoci. Probao sam 10ak stilt biosa i nema pomoci. 375 max.

Opet ja
reko da probam novi proxy 0.7 ali opet isto, svakih par sekundi "Job timeout ..." greška, plus sad se pojavilo i ovo što je na drugoj slici.
Sa 0.6 verzijom nema ovih problema ...
sh2.png
error.png

Verovatno ja nešto ne radim kako treba ali ne vidim šta pa ako neko može da mi pomogne ...

Poslednja izmena:
Stilt biosi su za hynix memorije ..

Mozes da natezes sta oces ali nema pomoci. Probao sam 10ak stilt biosa i nema pomoci. 375 max.

Kod mene daje 412h/s sa 1100/1500 taktovima, drugar isto ima 280x dual X i njemu ide 482h/s na istim taktovima, izgleda da ima karticu iz druge serije sa drugom memorijom....
Sapphire 7950 dualX 1050/1250 ladno 495h/s :)

Nazad
Vrh Dno