Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

na svakoj imam posebno.
a dobro, pokazuje i meni mozda malo manje na sajtu, ali nije sigurno 30% manje kao sa 6.1

To definitivno. Bolje nego na 6.1. Ma i da je losije nece lopov dobiti 5%.

meni na 6.1 pokazuje kao na 4.0, kao da nema ubrzanja na poolu a u mineru kopa regularno. Kontam da je pre tako bilo i na scrypt-i npr. FTC kada sam kopao pokazivao mi je manje ali su me svi uveravali da gledam miner jer su poolovi neistiniti. E sada sto se placanja tice, na 12.2 kh kada saberem minere (moram ih jos klokovati), imam oko 12, +- 0.5 monera u 24h.

Dakle kao sto je demios rekao oko 1 monero na 1kh ali ja to nisam dobijao vec 20% manje...
Vudecu veceras kad bude presek od 24h

Nije mu tesko nego nema RAM vise da tera toliko daemons :)

Imam 16gb rama, ali teram dve virtuelne masine i jos par programa, ram disk...
Ajd pokusacu. Koje jos vrede da se ubace?

e tipi, aj okachi minerproxy poslednji u klejovoj temi, sad me neki lik na PM startovao ali ne da mi da mu odgovorim.
neshto pishe....The last posting from your IP was less than 360 seconds ago. Please try again later. ...wtf?

Mnogo nov acc, anti spam sluzba :) cekaj

Dovoljno je da radis search na btctalk pa posle toga moras da cekas neko vreme da bi mogao pisati ...

e tipi, aj okachi minerproxy poslednji u klejovoj temi, sad me neki lik na PM startovao ali ne da mi da mu odgovorim.
neshto pishe....The last posting from your IP was less than 360 seconds ago. Please try again later. ...wtf?

Ne bih u njegovoj temi da saljem da ne obrise, otvoricu novi thread, ali nikako da stignem...
Napravio sam twitter https://twitter.com/tiptopcode, tu cu slati updateove..
okacio sam tamo link za poslednju verziju sa uputstvom na engleskom..

Ja sam okacio i post nije trajao ni 10 sekundi .....

Ne bih u njegovoj temi da saljem da ne obrise, otvoricu novi thread, ali nikako da stignem...
Napravio sam twitter https://twitter.com/tiptopcode, tu cu slati updateove..
okacio sam tamo link za poslednju verziju sa uputstvom na engleskom..

Bravo druze.

You stupid fookers :(

Kacite u njegovoj temi takve stvari, samo sranie pravite. Sta ocekujete sad,osim da ima pik na tiptopov proxy. Da ga detektuje i usere vam hard ili nesto trece?
Klejmur osim sto je stocka pohlepna je takodje i opasno dobar programer. Koji vam je ljudi? Cuti i udri u kantu.
Ko da ste posli lopatom na bager. Ja ne verujem koji vam je... ko da ste Atomu krekovali nesto od programa... Oosro bi vam se u zivot i kompjutere da ne znate gde ste.

to sam ja odavno rekao... al dobih odgovor da se ovo radi da bi ceo svet zaobišao claymora :D

xaxaxaxa. To je isto kao da je jedan forumas pravio speed a drugi otisao u muriju da ga prijavi. Isti djavo i sa proxyjem.

Trenutno polonix ne radi tako da su cene u tabeli one koje su bile poslednje kad je radio...
Napravicu da skida sa bittrexa u tom slucaju.. ali tamo nema bas svih novcica

edit: menjaju dns, prebacio sam sad na poloniex.org

Poslednja izmena:
You stupid fookers :(

Kacite u njegovoj temi takve stvari, samo sranie pravite. Sta ocekujete sad,osim da ima pik na tiptopov proxy. Da ga detektuje i usere vam hard ili nesto trece?
Klejmur osim sto je stocka pohlepna je takodje i opasno dobar programer. Koji vam je ljudi? Cuti i udri u kantu.
Ko da ste posli lopatom na bager. Ja ne verujem koji vam je... ko da ste Atomu krekovali nesto od programa... Oosro bi vam se u zivot i kompjutere da ne znate gde ste.

palo mi je ovo na um, al nemam pojma, nervira me lik :D

Mene zanima, u najnovijem svetlu dogadjaja, da li prodajete ili cuvate zaradjeni XMR ili neku drugu taktiku?

Ja se mislim o onome: pola/pola... iako smatram da ce biti nekog pada sad narednih nedelju dana... izgleda da ce biti i skokova nakon toga

pola pola je keva....ali ne da mi se nikako da to odradim... torbarenje, pa istovar svega :D
postojanje kleja i ovakvog bangavog xmr-a bez gui waleta zvanichnog, sa dzambo chejnom i sporim sinhronom, kao i shugavi pulovi, me vuche ka 50/50 varijanti.

Poslednja izmena:
Mene zanima, u najnovijem svetlu dogadjaja, da li prodajete ili cuvate zaradjeni XMR ili neku drugu taktiku?

Ja se mislim o onome: pola/pola... iako smatram da ce biti nekog pada sad narednih nedelju dana... izgleda da ce biti i skokova nakon toga

kakvo je to najnovije svetlo dogadjaja, nesto sam propustio?

ja misilm da ce ovo teshko da ide ispod 0.004, mozda bude variralo ~45, pa onda neki polu DRK scenario...nadam se :D

Ja mislim da ce ici dump ispod 0.004 i onda ide na 0.01 pump

poloniex.org javlja ssl upozorenje. poloniex.com ne radi veliki deo dana. Da li i vi imate isti problem?

Ajmo narode navalite na bench pool da vidimo kako to radi ... Ovo je sramota koliko dobijam na drugim pulovima :( .
Cekam vas na nasem pa da oprobamo ;)

Nazad
Vrh Dno