Kod mene ubrzanje na 7850 oko 20%
Oko 450 H/s sa -m 2 -i 10 na 1050/1200
![]()
jel probao neko 14.9.1 Beta drajvere ...ja sam jos na 13.12
1200/1800 2543 h/s 1.4putin 280x x4
Jel moze neko da mi kaze koliko XMR-a dnevno pravi rig 4x280X...ne calc, nego praksa, prosek npr poslednjih 7 dana
Jel moze neko da mi kaze koliko XMR-a dnevno pravi rig 4x280X...ne calc, nego praksa, prosek npr poslednjih 7 dana
a zavisi i od karata... elpida na 950/1250 daje 460 a hynix na 1050/1500 560
to možeš samo sa extra kartama i to lepo napucanim. mora da bude i hynix i dobar asic i da je nagaziš klokom.
edit 2523 h/s sa novim drajverima
Uvek se prvo brise AB i sve ostatke sa njim pa onda sa https://www.dropbox.com/s/zhnya207lod41uc/amd_cleanup_util_1.2.1.0.exe?dl=0 i problem resen
znaci rig 4x280x je sposoban da zaradi oko 130-140 dinara dnevno?
Zar nije neozbiljno malo da pričamo o dnevnoj zaradi? Jel stvarno prodaješ svaki dan iskopan XMR u BTC i onda iz BTC u USD?
Zar nije neozbiljno malo da pričamo o dnevnoj zaradi? Jel stvarno prodaješ svaki dan iskopan XMR u BTC i onda iz BTC u USD?
Kada me pita covek koji nikad nije ovo radio, kako da mu kazem? Da mu kazem cuvaj, vredece mnogo, pa ne bude tako? Mora sam da razmisli...Ja sigurno necu kopati, barem ne grafickim kartama, ali potencijalnom rudaru moram objasniti kako je trenutno i kako bi moglo biti pa nek sam odluci da li mu je isplativo. Predpostavljam da je ovo trenutno najisplativiji coin za kopanje, ili tu negde, pa neka sam odluci.
Ma razumem šta govoriš ali smatram da treba predstaviti malo širu sliku pa sama kalkulacija varira ne iz dana u dan već iz sata u sat. Tu prosta matematika ne govori ništa.
Pa evo pogledajmo Monero danas, range je od 0.002635 do 0.00296... to je razlika od 12% pa svaka kalkulacija pada u vodu.
Smatram da treba gledati na mesečnom nivou i odatle izvlačiti zaključke.
Negde sam pročitao, ne znam gde.setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
timeout 1
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
timeout 1
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
timeout 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
timeout 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari