Hoće Clay 9.1 samo moraš staviti -a 3 za 5xxx seriju karti. Kod mene na 5850 postavljeno -a 3 / -h 416 i fercera odlično ...
Nece i dalje... tu su mi dve 5 serija i jedna R9 saren neki rig...
Sve sam varijante probao. Kad stignes baci mi bat file.
:eyebrows:cacanin has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
:S:shta je ovo sa difom ***? nvidije uskochile ili klej prodao nekome 11.0 majner koji baca 3x vishe![]()
Ako pogledaš attach samo na jednom mestu (zadnji u nizu) se podudara zbir ali bitno je i to da mu treba mnogo vremena da dodje na približnu vrednost (za razliku od kminer-a koji to dostigne za 1-2 min). -h mi je stajao na def (280x h-832;7950 h-896) i tako mi daje više nego kad su obe na -h 896...Evidentno je da je 9.1 stabilniji i daje više u odnosu na ranije miner-e ali da li daje više (na pool-u, još kad se odbije fee) od kminer-a to je ono što bi rudare trebalo da interesuje..![]()
Hoće Clay 9.1 samo moraš staviti -a 3 za 5xxx seriju karti. Kod mene na 5850 postavljeno -a 3 / -h 416 i fercera odlično ...
:eyebrows:
xaxaxa
Nemam pojma ali meni chrome prijavljuje malware. Ne zelim da budem prvi koji ce da skikne, skinucu sutra ako sve bude Ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari