Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Čini mi se dwarf opet pošteno isplaćuje...

Ne cini ti se,tako je!
Juce sam preso na francuza i to je to.
AL smo pravili sa drugom test i juce su dwar i francuz bili maltene jednaki,oko 0.92-0,93 po khs.
Inace ovih dana sam na dwarfu imao do 0.85xmr po khs a diff je bio od prilike isti.
Inace meni od jutros pa francuz pokazuje manje khs iako sve radi kao juce.Bas bas primetno manje.
O cemu se radi?pool luck il nesto trece? AJmo ko kopa na francuzu...

Normalno prikazuje. Ne može pool luck da utiče na to.

Evo da obavestim sve koji su preko Dwarfa kopali diektno na Mint a ostalo im neisplaćenih novčića da support Dwarf-a prebacuje (po zahtevu) na drugi nalog-menjačnicu (u okviru Dwarfa) u mom slučaju na Poloneix (jer mi miner trenutno kopa pod Poloneix walletom&paimentID)..

Poslednja izmena:
meni Dwarf prebacio 9xmr-a sa mintpal adrese na adresu iz walleta u roku od 5min ;)

Drugari, nešto nisam bio crypto-aktivan proteklih nedelja, i videh u prethodnim postovima da je bilo nekih problema sa pristupom mintpalu. Malopre sam se ulogovao i ustanovio da monera kao valute više tamo nema. Može li neko da mi kaže šta se to desilo sa XMR, tačnije, where is my fuck'n money?!!!

Same as mine ;)
Otkako je Mintpal "proradio" falilo je par valuta koje su dodali kasnije ali monero je ostao negde u crnoj rupi i nemamo pojma sta se desava s njim. Eto :)

Znači, ima nas još? :d Upravo se setih onoga: "Samo da monero izađe na mintpal, ima da bude pump..." Hahahahaha! Na kraju i bi pump, ali iz pristojnosti da ne pominjem čega..! :d

Znači, ima nas još? :d Upravo se setih onoga: "Samo da monero izađe na mintpal, ima da bude pump..." Hahahahaha! Na kraju i bi pump, ali iz pristojnosti da ne pominjem čega..! :d

TRazi da ti vrate XMR u svoj wallet ako si slao sa offline walleta,ako si kopa direktno na mint onda im daj adresu
tvog walleta.
Ja sam to uradio,premda mi dva dana ne odgovaraju al ce ti vratiti za par dana od onog kad trazis.
Prsli su ko zadusna oblanda!

Vreme ce pokazati.
Za sad nema indikatora sem nepromisljenosti koju su napravili u vezi sa dizajnom sajta...

Nije samo to -ceo tim je katastrofa,nista nisu uradili kako valja ,6 dana su i dan i noc radili na tome da pokrenu v2,i sta su pokrenuli ?
Moje misljenje je da je jedino sto su ustvari uradili bila nepotpuna migracija adresa i naloga na totalno nedovrsen sajt ,i to u trajanju od najvise jedan dan,a da su se ostalih 5 dana kockali sa nasim novcem,kako bas btc i xmr odose ovoliko dole i to bas u vreme migracije na v2,cim su pokrenuli cena se polako vratila u normalu,gde je xmr-*****ali se sa kockanjem dumpovali sve (zato je cena i otisla ovoliko dole),pa sad nemogu da se izvade,zato nam i nedaju nase coine,ovaj moolah je upropastio po meni najbolju menjacnicu za drk i bc trgovinu

Svako logovanje traži ponovni reset passworda... Ovi su u potpunom tehničkom kolapsu. Poslao sam im pitanje kada će da vrate monero na menjačnicu i zahtev za povraćaj novca u moj privatni wallet ako nemaju nameru da osposobe xmr transakcije uskoro. Baš da vidimo šta će da odgovore :)

Svako logovanje traži ponovni reset passworda... Ovi su u potpunom tehničkom kolapsu. Poslao sam im pitanje kada će da vrate monero na menjačnicu i zahtev za povraćaj novca u moj privatni wallet ako nemaju nameru da osposobe xmr transakcije uskoro. Baš da vidimo šta će da odgovore :)

Probaću da pogodim šta će odgovoriti "Your issue has been passed to the migration team for investigation, and will be dealt with as a matter of urgency.";)

Hahahaha Šta reći... Ma dobro, svi mi znamo kakva je ovo igra. Od početka smo svesni da uvek postoje ozbiljne šanse da nas u jednom trenutku neko uradi. Nije ovo ništa. Setimo se žrtava MtGox-a. Slava im! :(

Jel probao neko Clay 9.1 ?
https://mega.co.nz/#F!e4JVEAIJ!l1iF4z10fMyJzY5-LnyC2A
v9.1
---------------------------------------------------------------------

- Improved pool-related routines: less disconnects, more hashrate on some pools.
- Fixed issue with some old 6xxx/5xxx cards ("lowDifficultShare" error).

Poslednja izmena:
Jel probao neko Clay 9.1 ?
https://mega.co.nz/#F!e4JVEAIJ!l1iF4z10fMyJzY5-LnyC2A
v9.1
---------------------------------------------------------------------

- Improved pool-related routines: less disconnects, more hashrate on some pools.
- Fixed issue with some old 6xxx/5xxx cards ("lowDifficultShare" error).

Za sada probao samo na GBT 270... bacaju po 418 h/s
14.7 drajver, 1020/1400... Elpida memorija.
-a 1 (sam izabere ovaj mode)

Evo update na još jednoj mašini sam probao:

Power Color R9 280X - 559 h/s each.
14.7 driver, 1060/1500... Hynix.
-a 4 (auto-selected).

Power Color R9 270x - 446 h/s each.
14.7 driver, 1100/1425... Elpida.
-a 1 (auto-selected).

odluka je gde imam 270(X) kartice koristim Claymore, a na mašinama sa 280X furam Putina.

Poslednja izmena:
Setio se kad je izgubio par hiljada monera dnevno. Kasno Marko na Kosovo stize...

Ja mislim da je on nakon XPM-a i XMR-a obezbedio i svoje unuke...

Improved pool-related routines: less disconnects
Sad se setio. Svejedno, ne menjam kminer.
Takodje....na mojih (mereno sa 2 karte nakon ~8 sati rada) maximalnih 1129 h/s (iako bi trebalo po zbiru karti da bude 1131h/s) kad se odbije njegov fee dobijem manje nego na Ruskom kminer-u...Dwarf mi takodje daje više sa kminer-om iako je Clay malo poboljšao rezultate sa 9.1

edit:
jedino nisam merio razliku u potrošnji (nemam čime) ali sumnjam da je razlika drastična...
Mogao bi Omnik da ga priupita (;)) za ovu razliku u zbiru karti i ukupnog hasha, sa napomenom da je u startu (prvih sat vremena) ta razlika i preko 20h/s
http://i.imgur.com/OOSaMbP.png

Prilozi

• OOSaMbP.png
    OOSaMbP.png
    51 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
Kad uključiš tune mod ("m" taster) dobijaš trenutnu vrednost za hash, a podatak o brzini predstavlja srednju vrednost. Slaže ti se po zbiru srednja vrednost sa zbirom tekučih vrednosti (npr. 575 + 554 = 1129).

Nego, pravo pitanje za tebe jel imaš različite karte kad koristiš različitu vrednost za hashcnt (npr. 896 i 832)?.

U verziji pre 9.1 je neophodno da stavis -h 896,896 ako želiš na obe kartice da postaviš vrednost, od verzije 9.1 dovoljno je navesti -h 896 pa da se to odnosi na sve kartice, u tvom slučaju na obe.

Poslednja izmena:
Kako znaš da stane? Uglavnom prestane da osvežava prikaz ali skida u pozadini.

Kad uključiš tune mod ("m" taster) dobijaš trenutnu vrednost za hash, a podatak o brzini predstavlja srednju vrednost. Slaže ti se po zbiru srednja vrednost sa zbirom tekučih vrednosti (npr. 575 + 554 = 1129).

Nego, pravo pitanje za tebe jel imaš različite karte kad koristiš različitu vrednost za hashcnt (npr. 896 i 832)?.

U verziji pre 9.1 je neophodno da stavis -h 896,896 ako želiš na obe kartice da postaviš vrednost, od verzije 9.1 dovoljno je navesti -h 896 pa da se to odnosi na sve kartice, u tvom slučaju na obe.

Ako pogledaš attach samo na jednom mestu (zadnji u nizu) se podudara zbir ali bitno je i to da mu treba mnogo vremena da dodje na približnu vrednost (za razliku od kminer-a koji to dostigne za 1-2 min). -h mi je stajao na def (280x h-832;7950 h-896) i tako mi daje više nego kad su obe na -h 896...Evidentno je da je 9.1 stabilniji i daje više u odnosu na ranije miner-e ali da li daje više (na pool-u, još kad se odbije fee) od kminer-a to je ono što bi rudare trebalo da interesuje..;)

Poslednja izmena:
Sta se desilo sa moneropool? Ostalo mi nesto xmr sitno na njemu.

Problem sa novčanikom, neće da odradi update, stane na 137 days left behind?

Isti slucaj kao kod mene... moras da obrises blockchain i da pustis iz pocetka sve... :(

Sta se desilo sa moneropool? Ostalo mi nesto xmr sitno na njemu.

Ako mislis na .org preuzeo ih je moneropool.com

Drugari koji clay koristite za 5 seriju karti, Rus nece to svi znamo ali nece ni 9.1 clay ... ? Ostao sam na 8.0.

Hoće Clay 9.1 samo moraš staviti -a 3 za 5xxx seriju karti. Kod mene na 5850 postavljeno -a 3 / -h 416 i fercera odlično ...

Nazad
Vrh Dno