Šta je novo?

Moj avatar (je posebna priča...)

Kad sam se registrovao tad sam ga pravio pa zbog toga, sad je i u dip radu :type:... elem, al prodjose godine :smash:...

Izvrsno, izgleda da sam prvi čovek koji je došao glave Tapatalku :D

Covek nista licno nemam protiv tebe, ali moj tapatalk ima. Blokira gde god da si postovao nesto. Tj od dvadesetak tvojih postova u nekoliko tema, tek 2 sam uspeo da procitam i tad se tapatalk uspori maximalno, ostalo blokira momentalno kad naidjem na tvoj post. tako da cu najverovatnije da te ubacim u ignore listu ako ne nadjem neko pametnije resenje. :(

Vreme da li biti iskren ili ne?
Ma biću iskren :)
Kao prvo čestitam.
Prvi si primetio i shvatio da postoji povezanost.

Krivac je izgleda moj avatar (animirani gif koji ide do 555 sekundi).
Od toliko sličica je i napravljen i to izgleda "ubija" Tapatalk.
Lako je proveriti samo isključiš opciju prikazivanja avatara i ići će glatko.

Najverovatnije mnogima štuca Tapatalk kada otvore stranice sa mojim komentarima.
Tako da je sva prilika da ću ga menjati (avatar)

Otvorio je ovu temu i skrljao Tapatalk, slava mu :D
Čekam još potvrda od drugih članova pa ga menjam.
Arhiva:

Menjaj!
Iz trećeg puta mi je učitao temu. ;-)

Moja slika i prilika, posle celodnevnog rintanja.

Izvrsno, izgleda da sam prvi čovek koji je došao glave Tapatalku :D

Hohoho, ovo je veoma korisna informacija. Odsad kad TT spemeri pocnu da me nerviraju, privremeno menjam avatar na tvoj stari i urnisem ih. OH JOY! Imas pivo od mene za ovo :D

Hohoho, ovo je veoma korisna informacija. Odsad kad TT spemeri pocnu da me nerviraju, privremeno menjam avatar na tvoj stari i urnisem ih. OH JOY! Imas pivo od mene za ovo :D

Stvorih oružje sudnjeg dana :)
Sad mi preostaje samo da se kajem poput Openhajmera kad je atomsku skrčkao :D

I ja se pridružujem pokretu otpora TT-u, ukoliko bude potrebe. :d

Ovaj poolmaker samo pravi probleme, dize teme iz mrtvih, trosi baterije smartfonova
img_8184_s.jpg

nije za ovaj forum vec za drugi gde sam bio mod , i kao sto se vidi banovao sam sam sebe kad mi je prekipelo
inace je modifikovana verzija postojeceg
2agpzk2.jpg

Kucamo na vrata zaboravljenih tema. Moj drugi avatar na forumu, my current state of mind.

Ja sam ovaj moj avatar koristio davno, pre vise od 10 godina na raznim forumima,
cak je stajala ta sličica i na jednom mom sajtu kojeg više nema (propao server ili domen zaboravih)
tako da nema neka posebna priča u vezi avatara osim da me služi odavno jer sviđa mi se pa čuvam tu sliku :)

Ogroman sam fan MJ-a. Kratko i jasno. :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moj avatar je prvi smisleni animirani gif koji sam našao na Netu 2003. godine a da ima veze sa nečim što volim i da je odgovarao tadašnjim traženim dimenzijama avatara na Bench forumu. Od tada su povećane dozvoljene dimenzije ali avatar je ostao. Na raznim forumima imam razne avatare, ponegde i neki promenim ali ovde ostade isti sve ove godine :D

los pollos hermanos - breaking bed :)

spoiler alert ! :)

Poslednja izmena:
Breaking bed.... kako to sexi zvuci :)

Moj avatar je moj mačak beli, koga su udarila kola i uginuo mi je na rukama. Bio je jako pametan i dobar mačak. U ono vreme kada su u ovoj državi radile firme, uvek me čekao ispred kapije kad sam dolazio kući s posla.

Послато са Lenovo P1a42

Moj Avatar...HardSound :D
Svuda oko mene su samo racunari i kvalitetni Zvuc(NJ)aci :D
U prvo vreme bejase OWN - One Warrior Nation
Kao vrlo mlad,tacnije,od 96_te do 2000_te godine sam opasno pratio kecere,pa me doticni asocirao malko na sebe,sam protiv svih :)

hqdefault.jpg

Avatar koji nervira odredjene clanove,vrv jer ne kapiraju princip rada... :D

Pa ti onda stavi u potpis :d

Stavio,ali dzaba... inace je to jedan majster objasnjavao nekom liku kako radi... jadan,jos vise se zbunio... :)

^^^ Najbolja horor igra svih vremena!

Poslednja izmena:
Moj avatar predstavlja coveka koji bezi od vecine u neki svoj svet :D

Nekad vozio Asrtu GSI. 150KS Registracija BG 55-55. A muzika kad tuce trese se tablica :)

Proslo me na vreme

Nazad
Vrh Dno