Šta je novo?

Moj avatar (je posebna priča...)

^ Jedan od boljih. ;)

Kloshare onda sigurno volis i Zagora .. ? :) neverovatno da su dva italijana spakovali vise Indijanske kulture u jedan strip nego ceo holivud ..

Avatar govori o mom trenutnom poslu... tj serviser istih... :)

Mnogo krilatica je vezano za pojam different, jedna od njih je i ova:

SUCCESS IS FOR PEOPLE THAT DARE TO BE DIFFERENT

different-3.jpg

Heroj iz detinjstva Inigo Montoya ;)
Inace lik iz filma The Princess Bride

^ Jedan od boljih. ;)

Hvala ;)

Kloshare onda sigurno volis i Zagora .. ? :) neverovatno da su dva italijana spakovali vise Indijanske kulture u jedan strip nego ceo holivud ..

Volim Zagora, kako ne, ko može da ne voli Duha sa sekirom, najvećeg belog prijatelja Indijanaca :). Očigledno je da su u to vreme Italijani bili fascinirani Divljim zapadom, počev od Špageti vesterna pa do stripova.

Moji avatari su najcesce vezani za najbolje likove iz nekih serija koje gledam, ne znam zasto :) Trenutno Krieger iz Archera..

"Moji su avatari, biseri rasuti, po celom netu..." :d...

Moja sličica je ikonica programa Automator sa Mac OS X-a. Postavio sam ga u nekom trenutku kad mi se učinilo da bih trebao da stavim avatar. Krenuo da pregledam Applications folder Mac OS X-a (jer su sve ikonice aplikacija na Mac OS-u totalno fabulous :D) i ta ikonica mi je zapala za oko. Izgleda kao neki 3d render, ali žalim, nisam 3d umetnik, kad bih ja umeo to da napravim ne bih morao više da sudiram. :D

Poslednja izmena:
Moj je jedna scena iz roboteka, :D

Jack bauer iz 24 tv serije, http://www.youtube.com/watch?v=eU1QPl1lTjE, ne verujem da cu ga ikad menjati a ako ga bude promenio to ce biti ili drugi bauer ili neki drugi super lik iz tv serije mada sumnjam

Moj avatar je vezan za period kada sam radio u kancelariji sa kolegama duvandžijama s kojima sam "ratovao" oko pušenja jer ne podnosim dim; srećom sada radim na mnogo boljem mjestu.

U vezi mog avatara sigurno ste culi onu "rodi majko propalicu da nosi motalicu":) Inace ovo je logo brigade veze,u vojsci mi je zapao najgori odsek veze,telefonista linijas.Puna ratna oprema plus dva kalema PTK-56(1500m,oko 35kg) na ledja,M63 indukcioni telefon i cepaj kroz vrzine,brda itd.Razvlacenje linije i nekako,ali zato skupljanje...Onaj osecaj kada skontas da na motalici nemas mesta za preostalih 100m kabla.....No i pored svega ostadose lepe uspomene.Jednom na Pasuljanama u 10 nocu pod vodjstvom vodnika razvukoh 1500m kabla,prolazili kroz neko siprazje,ma uzas.Oko ponoci stigoh u sator,legoh na jedino slobodno mesto sa koga me posle 10 minuta dize neki ******,navodno to je njegovo mesto.Sta cu,umesto da se svadjam izadjem i posle par punih satora upadnem kod intendanata.I tako ja ubih spavanje ujutru do 9,niko nije ni skontao da me nema niti me je trazio.Svi su pretpostavljali da razvlacim linije po terenu.Posle cujem da su onog nesretnika digli u 2 ujutru da skuplja moju liniju(vodnik omanuo) i da je postavlja na drugo mesto.Sta ti je karma:)

Btw nemate pojma koliki je prank potencijal u M63 telefonu.Na casovima smo imali naviku da liku ispred nas prislonimo dve hemiske olovke na vrat(simuliranje ptk kabla)i zaverglamo rucicu na telefonu.Efekat je bio da je nesretnik skakao po 2 u vis.Kako i ne bi,kada se uzme u obzir koliko zna da prodrma:)

Hehe, bilo je tih fora i kod nas :D Na spavanju povžemo m63 na noge :D
Btw, pozdrav kolega propalico :D

Moj avatar sam ja :D Kratko i jasno :)

Moj reze :D...

Moj avatar mi omogucava gledanje 720p filmova na krsu koji posedujem :)

Moj avatar je grafički prikaz mog duha, uvek čio, vedar, veseo, raspoložen... :D

Nazad
Vrh Dno