SUCCESS IS FOR PEOPLE THAT DARE TO BE DIFFERENT
^ Jedan od boljih.![]()
Kloshare onda sigurno volis i Zagora .. ?neverovatno da su dva italijana spakovali vise Indijanske kulture u jedan strip nego ceo holivud ..
U vezi mog avatara sigurno ste culi onu "rodi majko propalicu da nosi motalicu"Inace ovo je logo brigade veze,u vojsci mi je zapao najgori odsek veze,telefonista linijas.Puna ratna oprema plus dva kalema PTK-56(1500m,oko 35kg) na ledja,M63 indukcioni telefon i cepaj kroz vrzine,brda itd.Razvlacenje linije i nekako,ali zato skupljanje...Onaj osecaj kada skontas da na motalici nemas mesta za preostalih 100m kabla.....No i pored svega ostadose lepe uspomene.Jednom na Pasuljanama u 10 nocu pod vodjstvom vodnika razvukoh 1500m kabla,prolazili kroz neko siprazje,ma uzas.Oko ponoci stigoh u sator,legoh na jedino slobodno mesto sa koga me posle 10 minuta dize neki ******,navodno to je njegovo mesto.Sta cu,umesto da se svadjam izadjem i posle par punih satora upadnem kod intendanata.I tako ja ubih spavanje ujutru do 9,niko nije ni skontao da me nema niti me je trazio.Svi su pretpostavljali da razvlacim linije po terenu.Posle cujem da su onog nesretnika digli u 2 ujutru da skuplja moju liniju(vodnik omanuo) i da je postavlja na drugo mesto.Sta ti je karma
Btw nemate pojma koliki je prank potencijal u M63 telefonu.Na casovima smo imali naviku da liku ispred nas prislonimo dve hemiske olovke na vrat(simuliranje ptk kabla)i zaverglamo rucicu na telefonu.Efekat je bio da je nesretnik skakao po 2 u vis.Kako i ne bi,kada se uzme u obzir koliko zna da prodrma![]()
Moj avatar sam jaKratko i jasno
![]()
To objasnjava neozbiljnost tvojih postova, ali trebalo je da izbacis caleta sa slike, da ne unosi zabunu.
To objasnjava neozbiljnost tvojih postova, ali trebalo je da izbacis caleta sa slike, da ne unosi zabunu.
hahaha
Moj avatar je najbolji od samog starta.
Moj reze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari