Šta je novo?

Moj avatar (je posebna priča...)

Stavio,ali dzaba... inace je to jedan majster objasnjavao nekom liku kako radi... jadan,jos vise se zbunio... :)

Objašnjenje ti je neprecizno. Moraš biti jasan, te naglasiti i to da je taj trougao zaobljen. :p

Da znaš :D ^^

nema betmena bez dzokera.

Meni liči na Donalda Trumpa i uklapa se u opis.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Na mom je meni omiljeni lik iz serije Misfits.

Yoyo,da tvoj nije iz one android sigrice?

Jeste. Pre sam imao neki moj selfi, ali sam nedavno prebacio na ovaj iz igrice.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Avatar je moje vikend vozilo...zanimacija...lecenje zivaca...beg od stvarnosti

Moj moze da se shvati na mnogo nacina :D Meni sluzi kao opomena da sve ono sto se sticalo mukom godinama moze vrlo lako preko noci da nestane.

Moj trenutni avatar je iz Death Stranding, koju jedva ocekujem. :)

Avatar....ovaj koji je aktuelan od relativno skoro je oda “znate-već-kome” i po meni ga najbolje predstavlja onakvim kakav u suštini jeste.

Meni avatar (trenutno je sveti Nikola) apsolutno nicemu ne sluzi.. niti da dam poentu postovima, niti da se predstavim kroz njega forumu..
Jednostavno sam uslikao jastucnice sto je zena porucila sa Alija.. prvo sam mislio da je to komsija Dzafer na slici, ali posle mi neko s foruma rek'o da je to neki glumac pa mi bilo svejedno!

Moj avatar je neko oko.

Subaru

Tražio na netu sliku "The Nightrider" - a iz Mad Max-a prvog filma, a ovo mi izašlo. Veze nema sa filmom ili sa mnom. NI ne znam ko je taj čovek sa maskom, Ali ovde sam to ja.

Moj avatar je imao nekog smisla dok su mogli gif-ovi da se postave, sad je samo bleda kopija. :)

Vrh Dno