Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto. Meni manje-više sve ostalo radi dobro, ali ova tema nikako. Osim toga, uglavnom neće da otvori YT video, ali to retko i koristim.

Meni rade oba ona klipa
saneqa5e.jpg

Drugari zasto mi ne stize u statusu nova PP kao u prosloj verziji kao sto stize nivi post na prijavljenu temu? Jos nesto da li ima ili je imalo da se podesi na koliko da proverava nove poruke?

Nesto je do bencha sa tapatalkom, fc- uje se na odredjenim stranama nekih tema.
Nasao sam bar 3-4 teme gde mi se zapucava.

Poslednja izmena:
Moras da vidis sa adminom/modom sa tog foruma, da li njihov forum podrzava tapatalk i da li imaju update-ovan plugin. Ako nema, ni ne mozes TT da koristis.

Jel ima neka fora da mi stižu notifikacije (toast npr) za teme na koje sam pretpaćen na benchu?

Covek ima wp8,a mislim da tamo jos nema push za tapatalk.

pa nema, upravo sam provalio da je gore android

Tapatalk za WP je brutalno osakaćena verzija aplikacije i nema nikakve, a kamoli push notifikacije.

Opet zabada ova tema na tapatalku na neku foru i to na zadnjoj strani. Sve ostale teme mi rade bez problema. Tema "youtube i ostali video linkovi 2013" za koju mi logicnije da pravi probleme, radi super, a ovu ili ne moze da ucita ili kad ucita momentapno zabode.

Android, TT4 placena verzija. Ima li ko bug, da kad se izlazi iz app, vraca u meni sa ostalim forumima umesto da izadje iz app skroz? Iako beninga stvar, jako je iritantna, samo ne kontam da li je bug ili novi feature. Inace, menjali se romovi, brisao se kesh, i uvek je ovako...

WP je sam po sebi brutalno osakaćen :D

Covek nista licno nemam protiv tebe, ali moj tapatalk ima. Blokira gde god da si postovao nesto. Tj od dvadesetak tvojih postova u nekoliko tema, tek 2 sam uspeo da procitam i tad se tapatalk uspori maximalno, ostalo blokira momentalno kad naidjem na tvoj post. tako da cu najverovatnije da te ubacim u ignore listu ako ne nadjem neko pametnije resenje. :(

Covek nista licno nemam protiv tebe, ali moj tapatalk ima. Blokira gde god da si postovao nesto. Tj od dvadesetak tvojih postova u nekoliko tema, tek 2 sam uspeo da procitam i tad se tapatalk uspori maximalno, ostalo blokira momentalno kad naidjem na tvoj post. tako da cu najverovatnije da te ubacim u ignore listu ako ne nadjem neko pametnije resenje. :(

Vreme da li biti iskren ili ne?
Ma biću iskren :)
Kao prvo čestitam.
Prvi si primetio i shvatio da postoji povezanost.

Krivac je izgleda moj avatar (animirani gif koji ide do 555 sekundi).
Od toliko sličica je i napravljen i to izgleda "ubija" Tapatalk.
Lako je proveriti samo isključiš opciju prikazivanja avatara i ići će glatko.

Najverovatnije mnogima štuca Tapatalk kada otvore stranice sa mojim komentarima.
Tako da je sva prilika da ću ga menjati (avatar)

I ja sam primetio blokiranje ove teme, a oni problematicni YT linkovi su na prethodnim stranama. Menjaj avatar dok se ne resi problem na bolji nacin.

Najverovatnije mnogima štuca Tapatalk kada otvore stranice sa mojim komentarima.
Tako da je sva prilika da ću ga menjati (avatar)

5 ljudi postovalo samo text na strani i to nikad kraci i tapatalk puca. Jedina logika da je do necijeg avatara, fala bogu tvoj je odmah zapao za oko. Samo nisam hteo pre nego budem siguran ista da kazem. :)

edit:

I ja sam primetio blokiranje ove teme, a oni problematicni YT linkovi su na prethodnim stranama. Menjaj avatar dok se ne resi problem na bolji nacin.

Imam osecaj da je strana sa yt klipovima pucala zbog njega, a ne zbog klipova, posto i tu ima par njegovih postova. :D

Poslednja izmena:
Kako da iskljucim one sugestije kad kucam poruku. Kucam poruku i umesto da otkuca ono sto ja hocu TapaTalk 4 izabere neku od sopstvenih reci koje mi sugerise.

To je do tastature koju koristis pa pogledaj u njenim podesavanjima. Settings->Language and input

Moguće je da je do avatara, 16.11 je radjen test sa tjub linkovima a ja sam avatar postavio jedanaestog ili dvanaestog.
Što ne objašnjavaja zašto je isti video otvaran normalno a drugi je uzrokovao krahiranje (kod korisnika kojima se to dešavalo)
Kako god bilo, promenjen je, a sa prethodnim animiranim ću se pozabaviti, smanjiti mu dužinu na 100-200sek...

Mislim da su to dva zasebna problema, problematican YT link koji sam postavio je iz druge teme gde nisam primetio tvoje poruke.
Mozemo i da testiramo, stavi neki drasticno kraci GIF pa da vidimo dokle TT trpi GIF.

edit: YT je ubijao TT kad se pokusa pustiti, stucanja nije bilo do pojave novog avatara.

Poslednja izmena:
Od kada si promenio avatar meni ova tema radi odlicno.

Potvrđujem, i ja sam štucao zbog poolmakera :D.

@Kimins @The PunisheR
Da, on je potvrdjeno odgovoran za štucanje TT-a u svakoj temi/stranici gde je bilo mojih komentara.
Za one jutjub linkove gotovo sigurno nije, slažemo se i tu.
Sutra, prekosutra ću testirati sa drugim dužinama gifa, i mene zanima koju može progurati bezbolno (mada to sigurno zavisi i od uredjaja i verzije Tapatalka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno