Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi lepo tt, ali ove smajlije iz KK-a nece da posalje, plus mi se desilo sada da mi na pm-u nije poslao recenicu celu, a nekad ni linkove za slike koje okacim nece da posalje, pa moram edit da bih poslao.

KitKat (Android 4.4)

Fino radi nova verzija, zivahnije je sve

Na telefonu sam dobio novu verziju, ali na tabletu još uvek 4.1.0

Jos jedan update.

Meni radi isto ko i pre sto se tice performansi, al notifikacije i subscritions se nesto pogubili. Prijavi jednu notif. a ono gomila. U subs. pokaze da nema nista novo ja udjem na temu ima. Wtf. :/

Takođe i kod mene.

Da li neko zna zašto na telefonu imam 4.3.0 verziju tt a na tabletu imam drugu app skinuo sa istog acc tj imam pro varijantu tt? Nije mi baš najjasnije sve.

Znaci da nisi bilo ko... nesto te simpatise tapatalk:)

Vip znači da one teme u tt2 koje koštaju dolar ti imaš džabe.

Uskoro 4.4.0...

Instalirao neko 4.4 .0 , ja skinuo ali ne znam da li da instaliram, ima možda nekih bagova ?

Probaj, pa nam javi :D

Evo instalirah ga, ne mogu sada nesto da ga testiram, to cu sutra. Promenili su ikonicu, crvena ikonica sa belim t slovom. Ubaceni su i jos neki tabovi, promenjen je malo izgled, što se tiče bagova nisam primetio neki. Moguće da uspliva nešto ipak su ga dosta izmenili.

E da brzina super:)

tadamapy.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam ga isto stavio doduše radi mi kao i 4.3 tako da nemam zamerke. Jedino što me I dalje nervira kad udjes u forum npr bench preko shortcut-a izbaci te na forume umesto na homescreen.

I koji kur sad ovaj feed i inbox? Šta će mi to? Glupost.

P. S. Baš mi je gadna ova nova ikonica.

Ikonica me podseća ba onaj samsung chat program. Ma bitno mi je samo da radi brzo i stabilno.

Poslednja izmena:
I ja sam prvo pomislio na taj samsung ChatOn. Ne znam koji im je đavo da menjaju ikonicu.

Ja imam 4.3.0 i neće da mi uradi update na 4.4.0, kaže - application already exists, ili tako nešto. Tapatalk je plaćen, a swype mi je uradio update bez problema.

Polako, doći će, ne pojavljuje se update na Play store-u uvek svima u isto vreme, nemam ga ni ja još uvek.

Mene buni da kada odem na play store piše da je zadnji update od 3-eg Januara 4.4 i da je uredno instaliran.

I kod mene neće da apdejtuje aplikaciju. Ja sam uninstalirao i ponovo uradio instal ali mi je instalirao staru verziju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno