HyperX HX324C11T2K2/8 is a kit of two 512M x 64-bit (4GB)Svaka cast ,ja pocinjem da sumnjam vec u plocu,no videcu kad mi stigne memara...tvoj predator je jednostran ili ????
Danas sam skidao procesor da vidim kako izgleda i sta treba da se sece posle kad sam vracao ona kuka sto drzi hladnjak je pukla (i pre je bila iskrivljena) ali sada je skroz pukla,hladnjak se drzi dobro ali maticna se pregreva bas,sad dali ima veze sto sad nije skroz zasrafljen hladnjak,maticnu neverujem da sam ostetio pazio sam jako,samo taj hladnjak je jako problematican.
Ne proc je odlican, pa do trenutka stavljanja je extra radio na predhodnoj ploci vise od godinu dana, nije to, ali ne znam sta je, kao ni zulu92.
U principu sve je provereno 100% sem tog harda, njega sam dobio i probao da podignem neki XP i radio je, mozda je bas do njega.
Ako je tako, uzimam drugi ili cak ssd za win i cao.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Ja se izvinjavam, nego sam mislio da je deo teme jer je u pitanju 771 na 775.Dužno poštovanje Kolegama, ali ipak mislim da je par prethodnih stranica za neku od tema u sekciji "Servis". Trenutno, niko nikome ne pomaže, jer je teško i shvatiti šta je kod koga problem. Xeon sigurno nije. Ispravite me ako grešim.
Budno očekujem neki lep rez, fino spakovanu old-school kombu ili sintetiku! cheers
aj da si skapirao da je tema mod 771 na 775? Ti nit imaš 771 cpu, nit si bilo šta modovao, a ni flashovao, iskreno, nisi ništa uradio osim što si slomio klin za hladnjakTako da menjaj temu, a kad nabaciš neki CPU onda ovde da pišeš šta si uradio a do tada kao što je Pega linkovao, servis je tvoja tema
![]()
Imam 771, imam microkodove, bez ljutnje ali vas dvojicu ne razumem.Slažem se i bez ljutnje. Čim se opremiš sa 771 procesorom piši ovde pa da rešavamo mikrokodove ako treba ili da kačiš CPU-z screenshot.
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari