![]()
Jel se vidi nesto iz ovoga da ne valja?
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Imam dva, pa kazem ti krene da dize pise ono starting windows i krene da se vrti ono i tad ga rebootuje.Detektuje ti 2 diska, ne znam koliko ih imas?
Probaj da pritiskas F8 kada se podize sistem. Trebalo bi da dobijes boot meni. Izaberi disk na kom je win i vidi hoce li ga podici.
Je l' ti hdd na anci ili ide? Meni je to pravilo problem.Imam dva, pa kazem ti krene da dize pise ono starting windows i krene da se vrti ono i tad ga rebootuje.
X5650 je X58 chipset, Socket 1366. Problem su ploče kojih nema, odnosno preskupe su polovne..Zbog ovoga mi je krivo sto nemam nijednu Intelovu plocu, sa pristojnim Xeon 4 cores si miran jos 5 godina, za avarage user-a, koji je best buy Xeon i kakav je Intel Xeon Processor X5650 cena mu je oko 50 e
Epa pazario sam memu i ako ne radi na maticnoj onda se bacam smosta
U pitanju je 8Gb(4x2) mushkin blockline na 1600
Truli@ hvala bratac za link![]()
Posle svakog menjanja ploce ,CPU-a naw instal, i nikada nikakih problema,ne volim da me zeza nesto a mogo sam da skratim muke...
Pa mora se zbog drajvera. Prosto napravi se haos. Ja to i sve vreme pricam za obaranje sistemaOdustao sam vratio se na staro a plocu cu ako ne uspem uskoro nekako da namestim, da je prodam.
Ne bih se zezao da pravim novu instalaciju wina, a zasto je potrebno rusiti win kad stavljas novu plocu? Ja sam mislio da nije, iskreno ovo radim prvi put u zivotu.
Kad covek ima srece,drago mi da rade videcemo oce li mushkin da radi hahahahha
Neo@ evo kad se izigram mozes od mene uzeti sa bilo kojom polukonfom![]()
Odustao sam vratio se na staro a plocu cu ako ne uspem uskoro nekako da namestim, da je prodam.
Ne bih se zezao da pravim novu instalaciju wina, a zasto je potrebno rusiti win kad stavljas novu plocu? Ja sam mislio da nije, iskreno ovo radim prvi put u zivotu.
To je zato sto si stavio xeona.
Da si stavio neki c2d ili c2q, ne bi morao to da radis.
Instaliraj win7, na njemu ce raditi i bez fleshovanja biosa.
Win8 i Win10 traze sve microcodove.
Probaj i ovo
http://www.thewindowsclub.com/your-pcs-cpu-isnt-compatible-with-windows-8
Ja sve hocu da probam, ali me mrzi![]()
Nije problem kad znas, kad ne znas, ume da bude.Procesori imaju podrsku sa svim windovsima,a sta je oroblem flesnuti,minut posla i gotova prica
Kazem ti ja, ako si iz Bg-a, sredicu ti ja.Nisi dobro citao, prvo sam xeonom, nije dalje od starting windowsa krenulo, zatim sam pomislio da je zbog xena pa sam stavio C2D sto sam i napisao, i ponasa se identicno.
Da nisam negde u namestanju tj kacenju pomesao?
Inace je win 7 x64.
Nije problem kad znas, kad ne znas, ume da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari