Pa ti si spomenuo struju, ja sam samo pitao sta se dobija osim veceg racuna.Ma kakav račun za struju, pozajmicu ti merac potrosnje da se i sam uveris da je to apsolutno zanemarljiva razlika a 50% veći takt pa i brzina izvrsavanja operacija u CPU-u... Nije vredno.
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Ma kakav račun za struju, pozajmicu ti merac potrosnje da se i sam uveris da je to apsolutno zanemarljiva razlika a 50% veći takt pa i brzina izvrsavanja operacija u CPU-u... Nije vredno.
Treba imati!
Da oboris sistem? Ako koristis stari.Pozdrav drustvo, da li neko od vas zna da ubacuje microkodove u bios.
Imam jedan E5405 koji sam stavio u P5K sa vec modovanim biosom, ali nece ploca da butuje windows, dok sa starim bez problema.
Znaci prodje bios post i sve ali kad treba da se win pokrene onda nece.
Bios ga prepoznaje i ocitava bez problema.
Izvini nisam ti odgovorio, probano je i to, ali nece.
Ako nemas instrukcije, neces moci da instaliras win8 i win10 verovatno.
Ja nemam, jer kad ih ubacim, izlece mi plavi ekran pre dizanja windowsa.
Tako da sam osudjen na win7![]()
Imam ja tu maticnu. Probaj ovaj BIOS:
https://mega.nz/#!nxxjRASQ!XM2Qpck5jDxdZ-3nX1pgVHW2VLVfAHR2OfsHhvE2Sn0
Druze jel to CPU clock ratio?Nisi u BIOS-u podesio množilac procesora..Staviš ga na 9.5.
Sent from my 6055K using Tapatalk
Upravo je to bio problem, kao što sam i rekao. Ispod tih 9 imaš još jednu opciju, tj. da uključiš te polovine množioca. Ne mogu da se setim kako ih je Giga nazvao, odmah ti je tu ispod tih 9 u BIOS-u (ili iznad)Druze jel to CPU clock ratio?
Ako jeste kod mene je po defaultu postavljeno 6X, mogu do 9, ne znam da li mogu da upisem 9.5?
Jel moze brz odgovor, TNX.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Bravo majstore, to je to.Upravo je to bio problem, kao što sam i rekao. Ispod tih 9 imaš još jednu opciju, tj. da uključiš te polovine množioca. Ne mogu da se setim kako ih je Giga nazvao, odmah ti je tu ispod tih 9 u BIOS-u (ili iznad)![]()
Sent from my 6055K using Tapatalk
Xeon je ok, radi na fabrickom bios-u, samo ga windows ne prepoznaje kao sto bi trebalo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari