Šta je novo?

Moj 771 na 775 mod (FAQ u prvom postu)

Ajd da vas malo upalasim.Bar ove kao sto sam ja, koji je narucio Xeon sa Alija.Narucio sam D/A konvertor koji kosta 7,33€.Danas mi stiglo da platim za njega,carini i posti 780 din.Bezmalo koliko kosta i sam uredjaj.Sta ciniti?Ima li nacin da ubedim carinu da taj uredjaj zaista kosta malo vise od 7€?Znam da je off,ali sada se vec strecam koliko ce da odfikare za procesor.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

^ Pravo da kazem ni u snu nisam mogo zamisliti da moze ovoliko da izbaci,lezi joj bolje ovaj KHX,Q asusove serije se ne podnose nikako sa ovom memom

Za sada toliko mada mislim da cu sa drugim memorijam otici bar jos 50Mhz gore al videcu kada stignu

opet me vuče neki djavo da se igram sa ovim, nudi mi neki klinac asus rampage xtreme od preko, kune se da nije probao dobio je od preko.Kao i uvek predpostavljam da joj nešto fali al je mala kinta pa mozda i rizikujem:)

Ja nesmem nista da kazem za gigu inace sam mrtav :D

Stigla mi i grafa danas za ovu masinu MSI twin forz gtx 480 jos mema i rokaj bato :D

Poslednja izmena:
Kola ddr2 memara je najbolja za overclocking?
Samsung, Nania ili Hynix?

g41 bi trebalo da ima fsb wall na 343 MHz. ništa dok ne probaš.

Unlock sam bios na asus p5g41t-m lx2/gb sa xeon mikrokodovima i ja ga overclock i overclock vidi u cpuid i aida64 a u ostalim programima ne cak ni windows 10 task manager ne vidi :/

Nista me ne pitajte :d :p , pomazite , spasavajte..... :eyebrows:

Nisam pratio ovu temu :wall: , a moram hitno da odgovorim - Da li na Gigabyte N650SLI-DS4 ili Foxconn G31MXP-K radi Xeon E5440 ???

Gde da nadjem listu za svaku plocu , koji su kodovi ubaceni u koji BIOS ?

Od skora pratim ovu temu pa ti mozda necu mnogo pomoci. Elem, evo ti link gde mozes videti do sada testirane modele ploca i koji xeon-i mogu da idu na koju (do sada testiranu) plocu:

Kod:
http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/2/
http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/#gigabyte

Nisam pratio ovu temu :wall: , a moram hitno da odgovorim - Da li na Gigabyte N650SLI-DS4 ili Foxconn G31MXP-K radi Xeon E5440 ???

Imas sve u Peginom potpisu ;)

Sale, dobrodošao u temu! Obe ploče ti podržavaju Xeon mod, baš kao što su kolege pomenule. Iskreno, više bih voleo da se pozabaviš GA pločom i ostaviš svoj komentar u temi, jer koliko se sećam niko se nije igrao sa nVidia 650i chipset-om. Nedavno se pominjala 780i varijanta, ja furam 790i Ultra, ali 650i niko - valjda ne grešim. DS4 serija je odlična, nVidia diskutabilna, ali može da iznenadi, pogotovo sa E5440.

G31 provereno lepo radi, ali je FSB wall relativno blizu. Ako je cena presudan faktor, uzmi jeftiniju i zadovolji se manjim OC-om. Srećno u poduhvatu! :)

Ko sto rece Pega DS4 razvaljuje jer me stvarno inenadila pod uslovom da imas dobar primerak onda nema granica,naravno mora i mema na 1066

Elem mucim muku da izbijem preko 4.8Ghz,iso 4.867 al nisma uspeo da zabelezim zamrzlo mi sve :D,natavljamo borbu :D

Ko sto rece Pega DS4 razvaljuje jer me stvarno inenadila pod uslovom da imas dobar primerak onda nema granica,naravno mora i mema na 1066

Elem mucim muku da izbijem preko 4.8Ghz,iso 4.867 al nisma uspeo da zabelezim zamrzlo mi sve :D,natavljamo borbu :D
Cime ga hladis covece? :D

@sasa, mozes mi se javiti na PP ako je neka razumna cena za tu nvidiu da uzmem da eksperimentisem :D

Ово је послао 6п!

Imam podstrekace - navijace... Nemam bas volje da eksperimentisem , ali moram :(

Kada ( ako ) stigne procesor - javljam rezultate....

Koja je razlika izmedju SLANS (C0) i SLBBJ (E0) ???

@Zulu 92

Koliko nudis za plocu ?

Poslednja izmena:
Imam podstrekace - navijace... Nemam bas volje da eksperimentisem , ali moram :(

Kada ( ako ) stigne procesor - javljam rezultate....

Koja je razlika izmedju SLANS (C0) i SLBBJ (E0) ???

@Zulu 92

Koliko nudis za plocu ?
A, oprosti. Nadam se da nisi samo svratio na čas da pazariš znanje z dž :)

Ponude pls na pp ili u oglase - popularni su ovijeh dana ;)

E0 je novija revizija procesora, ali, čitaj, isto sr#nje. Potvrdiće ti Kolega koji je sa C0 revizijom liznuo 4.9GHz..

Sent from my 6055K using Tapatalk

Poslednja izmena:
Poslao sam ponudu na pp :)
Mora nam nenad napisati neki okvirni tutorijal, intela nikad nisam klokovao, a i ono sto sam klokovao bilo je jako davno :)

Ово је послао 6п!

P. S. Stigla Blood-Iron P45 FSB600+ :) Sad da vidimo šta može quad na nj..
94d93f146a56dee3108377f2b1a222c8.jpg

Tri crvene, netaknuta, od 2009. na stock setovanjima, pa ćemo da vidimo..

Sent from my 6055K using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno