ako je telefon podrzan za VoLTE u njihovoj mrezi^^
VoLTE oni uključuju na broju, na zahtev korisnika
Zdravo,Mislim da me niste dobro razumeli. Mislim da sklopim jedan ugovor Total 12 sa 50% popusta i to iznosi 1575 dinara mesečno. I drugi ugovor Kućni Net 100GB je 1199 dinara mesečno, pa me zanima da li kao korisnik koji ima već jedan postpejd Total 12 ugovor da li se može dobiti neki popust za Kućni Net 100GB?
Zdravo @pelemasca @Martin Mystere ,Postovanje,
imam aktiviran dodatak instagram koji dodatno placam ali desava se da mi se trosi glavni internet kada sam na mobile internetu,dakle dzabe sam uzeo dodatak kada mi se ne skida sa njega,probao sam da odjavim dodatak na kraju meseca,danas sam aktivirao i opet stoji 10gb a ja potrosio na surfovanje instagramom 2gb glavnom neta iz paketa...Sta mi je ciniti???
Zdravo,Yettel je postao toliko uzasan da je to strasno. Zaposleni po prodavnicama su totalno nezainteresovani.
Podrska sa FB kaze da se racun moze platiti kod njih u radnji, sto inace stoji i na njihovom sajtu, radnici u radnji u Big Fashion Beograd, kazu da ne moze da se plati racun, odnosno ocigledno to ne zele da rade.
Pored toga, telefon na rate uz racun nije moguce uzeti u prodavnici iako sam njihov korisnik dug niz godina i ovo je ko zna koji telefon koji bih uzeo tako, vec moze samo preko mobi banke, koju bi da isforsiraju, sto mi ne pada na pamet. Telefon na rate uz racun je moguce samo ako se naruci preko web shopa, tj barem tako tvrde zaposleni u Big Fashionu. Totalno nezainteresovana, nakulturna, ne mogu je nazvati ni gospodjom ni gospodjicom, vec plavom zenskom osobom koja tamo radi.
Zdravo,@Yettel Srbija
Poštovani, da li mogu dobiti informaciju kako mogu rezervisati galaxy watch 5 pro? Jer na vašem sajtu stoji da je potrebno otići u poslovnicu, a po odlasku tako nisam mogao izvršiti rezervaciju jer nisu obavešteni o istom.
Posebno što kod njih može sve i suprotno ne može ništa ...I za prepaid brojeve salju na kioske, pa ljudi kupe A1 i MTS brojeve....
Sve sto im nije target odbijaju da rade uz precutni dogovor sa shop managerima posto i licno i shop imaju targete.
Cilj su novi brojevi, uredjaji, dodatna oprema....Znate i sami kako ide.
Ne daj boze da neko od radnika aktivira korisniku esim ili pomogne nesto posto od toga nema "para".
O radnicima koji se pred musterijama svadjaju i otimaju o iste da ne govorim. Prosto je neprijatno.
Pa ne može jel mora svako da plati svoj broj i ponese ličnu kartu ili pasoš ... Daleko bilo kada da ga isplaćuju a ne da uzmaju kintu !To da je moguce platiti racun u bilo kojoj Yettel poslovnici trebate da kazete svojim radnicima koji rade u Big Fashion na Karaburim, posto oni tvrde da ne moze.
Tebra u Nišu svu svuda isti to su oni tipa školovani menadzeri sa privatnih fakulteta namršteni , uobraženi ,smoreni na max ... One sa sarednjom školom (koji bi možda i da rade bolje) drže podalje od poslovnih jedinica i tako sve u krug ...Srki cisto da se zna, licna karta je bila poneta naravno, ali im je ocigledno mrsko da rade.
Totalno rasulu, u svakoj poslovnici drugacija pravila, da odes u 3 razlicite poslovnice i postavis isto pitanje dobices 3 razlicita odgovora.
Ma nema teorije, odnosno ima ali uz prepirke... Jos malo pa da ih covek moli da im gura pare u dzep.Svuda moze novi broj, novi ugovor i telefon i brdo dodatne opreme uz telefon
E da najveca laz ikad, da ce ti u shopu dati telefon na rate BEZ mobi banke.
Ma od sada kod njih na salter samo sa upaljenim SNIMANJEM, dobar dan ja sam taj i taj ovaj razgovor se snima i onda nastavljamo.
Pa da cujemo da li moze se plati racun.
Da li moze prepaid kartica se kupi.
Da li moze telefon na rate uz racun a ne preko mobi banke.
Kupovina prepaid kartica moguća je u bilo kojoj Yettel poslovnici, moguće je da su kolege pomenule drugo mesto kupovine ukoliko u tom trenutku nisu imali na stanju iste. Pored prepaid kartice mogu se naći i turističke kartice, žao mi je zbog stečenog utiska, osnovni cilj kolega u poslovnici, kao i kolega iz podrške jeste pozitivno korisničko iskustvo.I za prepaid brojeve salju na kioske, pa ljudi kupe A1 i MTS brojeve....
Sve sto im nije target odbijaju da rade uz precutni dogovor sa shop managerima posto i licno i shop imaju targete.
Cilj su novi brojevi, uredjaji, dodatna oprema....Znate i sami kako ide.
Ne daj boze da neko od radnika aktivira korisniku esim ili pomogne nesto posto od toga nema "para".
O radnicima koji se pred musterijama svadjaju i otimaju o iste da ne govorim. Prosto je neprijatno.
Kupovina uređaja, kao i potpisivanje ugovora dostupno je ISKLJUČIVO osobama koje nemaju dugovanje na svom imenu u našoj mreži, takođe i svim punoletnim licima sa važećom ličnom kartom. Prilikom kupovine uređaja vrše se i dodatne provere, kao što je provera kreditnog biroa, i solventnosti našeg korisnika.Posebno što kod njih može sve i suprotno ne može ništa ...
Bio sam jednom u prilici da dolazi lik hoće da kupi fon na rate inače na black listi zbog duga e sad ima mogućnosti uzima onaj iz prodavnice na svoje ime i stvar rešena...Ja to ne bih ni uočio već druga kolenica "pita pa kako ćeš sada sa telefonom !? A kolega odgovara " pa na moje ime odradi uređaj "... Mene neće sa black liste da skinu za dug od pre 10 godina ...Hoće ako im dam 100 k para e to može ali U OLUK KAD PADA KIŠA *
Pa ne može jel mora svako da plati svoj broj i ponese ličnu kartu ili pasoš ... Daleko bilo kada da ga isplaćuju a ne da uzmaju kintu !![]()
![]()
Kolege u poslovnici imaju mogućnost da sklope ugovornu obavezu na rate preko Mobi banke, do skoro je bio slučaj da je korisnik prilikom kupovine mogao da izabere da li želi plaćanje rata Yettel kompaniji ili preko banke, sada je opcija plaćanja na Yettel rate moguća preko našeg Web shopa.Svuda moze novi broj, novi ugovor i telefon i brdo dodatne opreme uz telefon
E da najveca laz ikad, da ce ti u shopu dati telefon na rate BEZ mobi banke.
Nije potrebno činiti tako nešto, jer sve informacije vezane za naše usluge možeš dobiti putem raznih kanala, a sada i definitivno, račun je moguće platiti u poslovnici, moguće je kupiti bilo koju uslugu naše kompanije u bilo kojoj Yettel poslovnici, uređaj na rate Yettel-a je moguće aktivirati preko Web shopa.Ma od sada kod njih na salter samo sa upaljenim SNIMANJEM, dobar dan ja sam taj i taj ovaj razgovor se snima i onda nastavljamo.
Pa da cujemo da li moze se plati racun.
Da li moze prepaid kartica se kupi.
Da li moze telefon na rate uz racun a ne preko mobi banke.
"Kupovina uređaja, kao i potpisivanje ugovora dostupno je ISKLJUČIVO osobama koje nemaju dugovanje na svom imenu u našoj mreži, takođe i svim punoletnim licima sa važećom ličnom kartom. Prilikom kupovine uređaja vrše se i dodatne provere, kao što je provera kreditnog biroa, i solventnosti našeg korisnika."Kupovina prepaid kartica moguća je u bilo kojoj Yettel poslovnici, moguće je da su kolege pomenule drugo mesto kupovine ukoliko u tom trenutku nisu imali na stanju iste. Pored prepaid kartice mogu se naći i turističke kartice, žao mi je zbog stečenog utiska, osnovni cilj kolega u poslovnici, kao i kolega iz podrške jeste pozitivno korisničko iskustvo.
Kupovina uređaja, kao i potpisivanje ugovora dostupno je ISKLJUČIVO osobama koje nemaju dugovanje na svom imenu u našoj mreži, takođe i svim punoletnim licima sa važećom ličnom kartom. Prilikom kupovine uređaja vrše se i dodatne provere, kao što je provera kreditnog biroa, i solventnosti našeg korisnika.
Kolege u poslovnici imaju mogućnost da sklope ugovornu obavezu na rate preko Mobi banke, do skoro je bio slučaj da je korisnik prilikom kupovine mogao da izabere da li želi plaćanje rata Yettel kompaniji ili preko banke, sada je opcija plaćanja na Yettel rate moguća preko našeg Web shopa.
Nije potrebno činiti tako nešto, jer sve informacije vezane za naše usluge možeš dobiti putem raznih kanala, a sada i definitivno, račun je moguće platiti u poslovnici, moguće je kupiti bilo koju uslugu naše kompanije u bilo kojoj Yettel poslovnici, uređaj na rate Yettel-a je moguće aktivirati preko Web shopa.
~Nemanja A.
Bitno je da oni naplate ,svaki menadzer i šef poslovnice po jedno službeno vozilo a za korisnike njih baš briga samo kinta ... Idemo novčaniceMoguce je preko weba moguce. Ja narucio telefon preko web-a a iako pise da je rok isporuke 3 dana, to je isteklo u cetvrtak. Od kraja proslog meseca se maltretiram sa vama. Prvo ni u jednoj poslovnici mi nisu dozvolili da isplatim telefon koji je uzet iako je ostalo samo par dana do isteka ugovora. Kada mi je ugovor istekao a racun stigao, nisu mi dozvolili da u poslovnici platim racun, jer to u poslovnicama ne rade, po recima vase zaposlene u prodavnici u Big Fashion na Karaburmi. Na kraju ajde i to zavrsim elektronski i porucim telefon preko weba a od te dostave od 3 dana nema leba.
Dakle da rezimiram, ja od 25 proslog meseca ( 10 dana pred istek ugovora) pokusavam prvo da otplatim stari telefon, kako bih produzio ugovor. NE MOZE
Kada je racun stigao odnosno od 5 ovog meseca pokusam da platim poslednju ratu koja je stigla uz racun u vasoj radnju. PONOVO NE MOZE
Porucim telefon preko web-a ocekivajuci da ce da stigne kao sto je napiosano za 3 dana. NARAVNO DA NE MOZE JER STA PA MOZE U YETTEL-u?
Posaljem mail na [email protected] a oni mi odgovore da su obavestili zaposlene u poslovnici da me pozovu kako bi se kupovina izvrsila uz izvinjenje na duzem cekanju. NARAVNO NIKO NE POZOVE
Toliko o ozbiljnosti, politici i brzi o vasim korisnicima. Telefon cu koji je porucen uredno da otkazem, a broj cu definitivno u ponedeljak preneti u A1 ili MTS jer me vozate mesec dana bespotrebno, a izmedju ostalok u A1 ili MTS se sve zavrsava u istom satu.
Upravo, radije cu telefon od 1000e placati na rate nego dati u kesu. Sa kesom npr mogu otici na more. Svakako ovde nije poenta u tome, poenta je da forsiraju mobi banku, osiguranja i ostale gluposti koje kod drugih provajdera nema. Ne gazem da su drugi bajni i sjajni, ali su svakako bolji od ovih.Samo što ne odgovara svima da kupuju u kešu već nekom više odgovara da cenu telefona podeli na odgovarajući broj rata.
To je vec druga stvar, samo meni je nekako logicnije da uzmem telefon od nekoga ko je vec uzeo telefon od operatera sa dve godine garancije pa da platim nesto jeftinije nego sto mu je realna cena nego da ga uzmem od operatera pa da ga predplatim. I onda cekam na kraju kada ce da istekne 2 godine da oplatim telefon a mnogi i ne docekaju da odplate telefon a vec su ga prodali iz nekog razloga.Samo što ne odgovara svima da kupuju u kešu već nekom više odgovara da cenu telefona podeli na odgovarajući broj rata.
To je vec druga stvar, samo meni je nekako logicnije da uzmem telefon od nekoga ko je vec uzeo telefon od operatera sa dve godine garancije pa da platim nesto jeftinije nego sto mu je realna cena nego da ga uzmem od operatera pa da ga predplatim. I onda cekam na kraju kada ce da istekne 2 godine da oplatim telefon a mnogi i ne docekaju da odplate telefon a vec su ga prodali iz nekog razloga.
Da dodam i ja nesto. Mozda ce nekome posle ovoliko negativnih komentara ovo zvucati suludo, ali sta da se radi.
Posle velike neprijatnosti sa zaposlenima u poslovnici oko produzenja ugovora resim da prenesem broj u A1. Kakav danak neiskustvu sto bi jedan drugar rekao.
U A1 obecano svasta nesto, a ispunjeno samo jedno - broj prenet. Dakle od obecanog paketa ni traga ni glasa, kao ni porucenog telefona, a 060 1234 nicemu ne sluzi. Kakvo je to zavlacenje i ja*arluk jos ne mogu da pojmim. Kad bih u detalje pisao na kraju bi roman ispao.
Uglavnom sam posle prepucavanja sa njihovom online podrskom izboksovao da vratim broj u Yettel, pogotovo posle veoma bolnog iskustva koriscenja A1 mreze na vikend izletu u Sokobanji i citavog puta od Uzica i nazad.
Od Yettel-a su me odvratili njihovi radnici u poslovnici koji su uzasni, a od A1 blago receno sve i to je jedno od najlosijih iskustava do sada sa mobilnim operaterima. Posto sam vec ranije imao lose iskustvo sa mts-om, vraticu broj u Yettel iz jednog jedinog razloga, a to je pokrivenost signalom i brzina interneta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari