Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda nemam pojma. Čekaj nekog ko je kompetentniji oko ovih pitanja. Za početak, ako nisi skoro menjao pass, promeni (čisto iz predostrožnosti).

Promenio sam na oba naloga, videcu da cimnem banku sutra..

Zvao sam banku, kazu da PayPal i takvi servisi mogu da dodju do informacija za broj racuna i kartice i da je to normalno. Nisu videli da je skinut neki novac niti da je bilo nekih neuobijacenosti. Poslacu i mejl na PayPal za svaki slucaj ali mislim da je to to..

Kada ni servisi tek tako dolazili do broja kartice i racuna :D

Zvao sam banku, kazu da PayPal i takvi servisi mogu da dodju do informacija za broj racuna i kartice i da je to normalno. Nisu videli da je skinut neki novac niti da je bilo nekih neuobijacenosti. Poslacu i mejl na PayPal za svaki slucaj ali mislim da je to to..

Meni ovo zvuči nekako "aj da odyebemo lika". :/

Čudno mi je to, nisam još čuo da je paypal ikada dodavao sam kartice tek tako. Neko bi "ubio" za tu opciju jer nije retko da naiđu problemi kad hoćeš da dodaš drugu karticu ili da produžiš postojeću.

Jedino "logično" objašnjenje je da si nekako zaboravio da si dodao karticu. Ali, to nije proces od 2 klika i 5 sekundi, pa ga izgubiš iz sećanja tek tako (ima 3 klika i 20 sekundi). Mare brate, stariš izgleda. :D

Poslednja izmena:
Imam jednu odbijenu transakciju u Mobi app.
Ne vidim opciju to da uklonim, da li se to samo obrise posle nekog vremena?

Da li su stigli racuni na klik za EPS?

Da, vidim da je proslog meseca bio 20.07.

Papirni je nesto brzo stigao, pa mi je ovo bilo cudno da vec nemaju file.

A i mislio sam da su me odjavili, jer prosli nisam platio :)

Izvinjenje ako je negdje vec pisano, tema je prevelika i tesko je pronaci...
Ima li negdje javno da se vidi ovaj povlasceni kurs (u okviru progresiv paketa) za kupoprodaju deviza?
Koliki je recimo danas kupovni za euro?

c6d577339ad402541d28ad8060eacdd5.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Izvinjenje ako je negdje vec pisano, tema je prevelika i tesko je pronaci...
Ima li negdje javno da se vidi ovaj povlasceni kurs (u okviru progresiv paketa) za kupoprodaju deviza?
Koliki je recimo danas kupovni za euro?
U paketu "Sjajan spoj" je bolji:
fbb4be308340e9602816f8b44e43b48e.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Hvala puno.
Ovaj kurs nije nista specijalno, a prije je koliko se sjecam vazilo da imaju bas povoljan kurs. Ocigledno su pokvarili tu uslugu...

EDIT: Pretece me zeljkoz... Da, ovaj kurs je bas dobar, ali nisam ni znao za taj paket "Sjajan spoj", bar ga ne vidjeh na sajtu. Pogledacu opet.

Poslednja izmena:
U odnosu na Intesu je super

55bc64a777ab48859b8e625bbbde55ac.jpg

Ostale valute su kriminal

c6dd4593235bf3771684528acafe1185.jpg

beb8a69a46a6fa30cf97c7b744fbd76a.jpg

99b1441c80397899950109fac27858a7.jpg

Za kupovinu CHF i USD MTS Banka ima značajno bolji kurs.

eac7c27f6b06dc7420a506365d0bc5d4.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, Intesa nije uopste representativna/konkurentna za mjenjacke poslove.
MTS je na kraju najbolji trenutno, mislim, za nijansu je losiji kurs za euro u odnosu na ovaj Mobijev iz paketa "Sjajan spoj", ali su druge valute povoljnije (a i MTS-ov paket ne mora biti ukombinovan sa postpaid-om).

Hvala ljudi za info.

Pa da, ovo je leglo najvise nama koji smo u Mobinoru "do guse", drugima manje vise.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Da, a i ima limit koliko eura moze da se razmeni po povoljnijem kursu. 3000e

Huawei P30

Prosečna plata se jeedva uklopila u taj limit, dobro je [emoji28]

Hahaha... Eh da nam je taj limit najveci problem, kamo srece. :) Salu na stranu, dobro je znati u svakom slucaju koristan info.

Sjajan spoj je akcija, ako se ne varam, za korisnike računa koji ujedno imaju i mobilni kod njih.

Da, bas istrazih danas, u svakom slucaju ne bas dostupna opcija, pa je vecina i dalje osudjena na onaj relativno prosjecan kurs.

Nije lose kurs na progresiv, a tek ovo uz sjajan spoj je odlicno. A ne bih koristio mts i sve to oko njih, pa i sve da je 120

Poslednja izmena:
Btw, rade li normalno uplate i isplate EUR na računima koji imaju samo Dinu?

Generalno da. Kartica je samo jedan kanal

Jel prima bankomat novčanice od 10 i 20 EURA?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Do sad je primao. Malopre sam i od 5 ubacivao.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Prima danas sam upatio

Huawei P30

Već treći put podižem € novčanice na bankomatu koje se razlikuju u serijskom broju za +9.
Jel to neka praksa ili nešto drugo? Slučajno sigurno nije

Tako se štampaju, to su uzastopne novčanice. U poslednjih 3 meseca sam 4 puta dizao na bankomatu u novom Merkatoru, dobio uvek takve nekorišćene od 50e

Sent from my AC2003 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno