Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^Ko Google translate prevod sa bengalskog :)

Što kartica ne bi prolazila u Lidlu? Ili u drugoj zemlji? Svaka normalna MasterCard će proći.

jel kamata na dinarsku orocenu stednju ista nevezano za tip paketa (starter/progresiv) ... meni su odgovorili nesto tipa da nije takoz ali nisam siguran

TB kartica kao contactless za prevoz po Londonu... tap in, tap out. Fenomenalno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jel kamata na dinarsku orocenu stednju ista nevezano za tip paketa (starter/progresiv) ... meni su odgovorili nesto tipa da nije takoz ali nisam siguran
Na sajtu stoji da je ista. Max je 4,5% na 12 meseci oročeno. Imam 4% na a-vista, što mi više odgovara i koristim.

Nego, šta cemo kad uskoro dođe 100.000 Bugara koji troše 300€/dan i "isprazne" bankomate? Naš e-government vrši promociju cashless society-a; lično 99% priliva i odliva imam preko računa, šta je to keš? :D

Poslednja izmena:
Mislis 4.8?
Samo 99%? Ili cak, ako racunas pijacu :)

^ 4,8%? Izvinjavam se, kad sam poslednji put gledao, bilo je 4,5%. Ili previd.

И мени се чини да је било 4,5%,можда су подигли прије Недеље штедње,31.10.У сваком случају,добро.

• Like
Reagovanja: M J
Na sajtu stoji da je ista. Max je 4,5% na 12 meseci oročeno. Imam 4% na a-vista, što mi više odgovara i koristim.

Nego, šta cemo kad uskoro dođe 100.000 Bugara koji troše 300€/dan i "isprazne" bankomate? Naš e-government vrši promociju cashless society-a; lično 99% priliva i odliva imam preko računa, šta je to keš? :D
Kod mene je slična situacija. Izbegavam keš. :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pise 4.8 na sajtu.
Kako izbeci kes na pijaci ili prodavnici koja ne prima kartice :)

90 posto placanja racuna taksi i slično, a ovako tipa 70 posto. Drzim naravno kes uvek kod sebe :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Je l je moguce u telenor banci otvoriti devizni račun i na njemu drzati novac bez orocenja i troskova odrzavanja?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samo u ProCredit i RF nije :)

Kako je moguce da mi bankomat ne izbaci eure a stigne mejl o odlivu novca? Takodje transakcije preko pos terminala. Sta li se desava cekam call centar 45 min da se neko javi

? Probao, a neuspesno, ili moguca kradja?

Tako je.
Neuspesno placanje na pos terminalima i podizanje sa drugih bankomata.
Zovem kol centar cekam 30 minuta kazu imaju tehnicke probleme. Upoznati su i resavaju. Nazalost ovo je ogroman propust. Vidim ljude ispred bankomata u tc Usce red 15 ljudi svi kazu stizu im poruke o odlivu a ne izbacuje pare.
Doslo vreme da se zatvori racun...

Meni pre koje veče prolazile uplate karticom preko neta bez sms potvrde... liči na raspad sistema

To da ne stize SMS OTP nije nista novo, i izgleda je standard, ne izuzetak.

Ne znam sta se desilo ali ja sam poludeo danas sa TB, čak ni app nije radila. Evo sad ispravljaju...

Па дошли Бугари и испразнили банкомате:D
@Мики,резервни план (рачун)?Бар МТС банка.

Иди на штедња по виђењу.

Poslednjih dana kasne i imejlovi sa obaveštenjem o transakcijama u Telenor banci.
Mnogo sam koristio ovu banku i bio jako zadovoljan, ali u poslednje vreme je koristim samo kao menjačnicu i uplatno mesto. Izgubio sam poverenje u njih.
I meni se jednom desilo da mi bankomat nije izbacio novac, ali ne u Telenor banci nego sam imao karticu jedne druge banke, a koristio bankomat treće. Otišao sam do banke koja je izdala karticu, popunio standardan formular i problem je rešen za par sati i odmah sam bio obavešten. E sad zamislite da se vama desi izolovan slučaj greške bankomata neke druge banke, a vi ste u "mobilnoj banci" pa počnete da okrećete korisničke servise, pričate sa ko zna kime, taj neko to prosleđuje ko zna kome, pa vas zove ko zna ko itd.

isti taj formular koji si popunio kod banke izdavaoca bi popunio prema Telenor banci, samo ne bi morao da ides u filijalu ..

sto se tice okretanja korisnickih servisa, supruga je skoro imala potrebu da zove call centar telenor banke iz inostranstva, i nije uspela da da dobije 063/9005, kolilko je posle uspela da sazna, ako je nisu presli, to i nije moguce ... ovo je vec ozbiljan propust (da ne kazem javasluk) ako je zaista tako, buduci da se mora zvati licno, a nije moguce van zemlje .. takodje osobe koje su joj trebale pruziti podrsku preko drugih vidova komunikacije nisu bile informisane dovoljno da bi joj mogli pomoci .. sve u svemu lose iskustvo

na kraju da i ja potvrdim, da na sajtu kao korisnik starter i progresiv paketa (bez dodatnih pogodnosti), kamate na stednju po vidjenju i orocenu stednju jesu iste za korsinike oba paketa (ponavljam, default paketi)

U ponedeljak sam otvorio starter racun. Za koliko dana obicno stize kartica?

7 do 50. Ako imaju backlog od ovih novembarskih zastoja moze stvarno da potraje 40 dana zbog praznika.

Ne znam koliko je prociscen zavod (tamo rade kartice), meni jos uvek nije stigla MC Flexi zamena u AIKu, vec 22 dana kasni :(

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno