Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Capture.JPG

Ljudi , sta se desava XD

Ujutru mi stigla poruka da mi je dosao racun na klik , evo sad udjem na web i evo pise 0 dinara, LOOOOOOL

Sta tu moze biti, nebih da ostanem duzan , da li se jos nekome desilo?

Prosli mesec sam obnovio ugovor i dobio 50% popusta opet...

Udji na njega i pogledaj da li se slaze iznos? Pitam jer meni NIJE dolazio racun na klik za Infostan kada je iznos bio 0RSD! (platio greskom 2x)

Udji na njega i pogledaj da li se slaze iznos? Pitam jer meni NIJE dolazio racun na klik za Infostan kada je iznos bio 0RSD! (platio greskom 2x)

Ovo je prvi put da mi se desi za eto 2 god... Isto i kad udjem pise 0 din. LOOOOL.

Poslao sam im poruku (podrska), videcu sta ce reci.

Sta ti kaze Tln portal?

Treba mu samo mail sa e-računom da uporedi i to je to.

Ako se cifre slažu znači u pretplati

O6fPWxA.jpg

Jasno da za jun nisam nista duzan xd

Sakrio sam racun i poziv na broj da mi neko nebi uplatio za jul XD

Sent from Kin :(

Uzivaj i tebe Tln da stvarno casti :)

wUuVI18.jpg

Cekam da mi proknjize, malo pre izvrsio uplatu , nisam hteo da se stresiram da ili ne , posto jos uvek mi nisu poslali sta se desilo da bude "nula din"

Danas je i papir stigao (racun) isto pise nula [emoji24]

Sledeci korak je zahtev da mi na bar 6 meseci stize jedan racun sa iznosom 0 din [emoji48]

Sent from Kin :(

Poslednja izmena:
A nista ne pise u racunu zasto?:) Avans, izvinjenje, bonus?:)

Javi im - despu (cini mi se?) se isto desilo jednom da je imao pretplatu greskom, prijavio, oni samo rekli "ma ok", i otpisan mu je jedan racun efektivno.
EDIT: Cifra je bila valjda oko 2800din -> 0, za slucaj kog se secam :)

Poslednja izmena:
Kod mene je bio jedan racun na njihovu stetu, u mailu su rekli hvala na iskrenosti i u to ime neka ostane kako jeste. Mislim da je to bilo 2015.

edit: da, bilo je u maju 2015. umesto 700rsd obracunali su 300.

Poslednja izmena:
Da li je moguće pristupiti ugašenim štednim računima na neki način?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Računima ne ali imaš izvode ako te interesuje promet.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Prvi put ću plaćati ovom karticom u inostranstvu. Imam par pitanja, jel i dalje važi za kartice TB da nema provizije u inostranstvu, i da li uvek moram da pokazujem ličnu ispravu prilikom plaćanja na POS terminalima?

Nista ne pokazujes i nema provizije. Jedino sto moze da bude konverzija ukoliko su razlicite valute

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Izgleda da je prekoputa Metropola u Beogradu zajedno sa poslovnicom Telenora ugasen i bankomat. Juce sam prolazio i nije davao znakove zivota.

Jel dobijam od telenora poruku da je racun proknjizen ako sam platio klasicno preko ebankinga - telenor postpaid racun (nije na klik) ?! juce sam jedan racun platio ali nema jops uvek poruke :trust:

Kako da znam ako sam u preplati? Moram do telenora ili mogu da proverim online ili pozivom?!

Može da se pogleda i na portalu.
Ja sam isključio sve vrste obaveštenja od njih pa mi ne stižu. Inače mislim da bi trebalo.

Dejane, sve to sto te zanima moze i na MTSu, a kamoli na Telenoru.

Dobija se poruka.

Proverava se na x nacina:

*411#
preko app mojtelenor
preko portala mojtelenor

Ma jasno je to meni , nego nigde ne pise da sam u preplati ili ne...

Sent from Mumia 950

Dali ko ima problem da mu se vise aplikacija telenor banke ne pojavljuje na play store. Probao brisati cash, nista ne pomaze. Pre sam je nalazio normalno, a sad je ne mogu updatetovati.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jos uvek je nejasno zasto je ta poslovnica ugasena. Bolje onu u Kosovskoj da su ukinuli, ali nju nece jer je ta poslovnica kolevka Mobtela. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno