Jel bolja varijanta platu primati preko TB-a ili recimo Intese?
Odrzavanje je po 300 kinti za oba,e sad gde se vise dobija je pitanje?
Preko TB-a vezano za osiguranje koliko skontah je do 30 dana,nije celu godinu,a kako je preko Intese?
Taj deo mi nije jasan pa ako moze neko da pojasni ko je detaljnije to prostudirao?![]()
^ Kako nema? Dobijam SMS o odlivu i prilivu za Inspirom i Visu Elektron. Ne dobijam za Visu Internet. Druge kartice Intezi nemam.
@Dzole, Intesa ti daje 2 kreditne (MC i Amex Blue), zdravstveno U ZEMLJI, a TB valjda MC kreditnu i osiguranje PUTNO (znaci, nisu ista osiguranja).
Iskreno, i nije neka prednost Intese kada se placa, samo je uglavnom bolji kurs EUR-NET i imaju bankomate svugde![]()
Ma dobro sto se tice bankomata TB je tu bolji jer u tim paketima koliko videh mozes neograniceno podizati kes sa bankomata drugih banaka,
U poslednje vreme i kod Komercijalne obaveštenja na sms stižu 5-15 min nakon plaćanja. Pre mesec-dva dana, kad sam potpisao sam za taj aktiv set, stizala su za manje od minuta.
TB je u tom smislu bolja; osim sms poruka (koje mene izuzetno smaraju) ima opcija i za mail i pop-up. Kad radi, radi super. Nije mi radilo u inostranstvu van Evrope. Nisu imali objašnjenje zašto mi nisu stizala nikakva obaveštenja. Takođe ne stiže mi obaveštenje kad plaćam na Aliexpress (bar za manje iznose).
Ko prebaci platu u TB, uz Premium+ ima na raspolaganju najveći broj bankomata, svi u zemljiJa ipak to nisam hteo, bar za sada.
Slažem se, uglavnom jeste tako. Nego pošto piše ceo svet, ubacio sam Australiju, 30 dana, jedna osoba, i cena je oko 35000 din za standard pokriće kod Uniqa osiguranja.I ne kosta 250€, pre ce biti oko 100€, za porodicu od 4 clana za 30 dana.
Meni stiže nekad posle manje od pola minuta a nekad malo kasnije. Uglavnom brzo stiže sms.U poslednje vreme i kod Komercijalne obaveštenja na sms stižu 5-15 min nakon plaćanja. Pre mesec-dva dana, kad sam potpisao sam za taj aktiv set, stizala su za manje od minuta.
TB je u tom smislu bolja; osim sms poruka (koje mene izuzetno smaraju) ima opcija i za mail i pop-up. Kad radi, radi super. Nije mi radilo u inostranstvu van Evrope. Nisu imali objašnjenje zašto mi nisu stizala nikakva obaveštenja. Takođe ne stiže mi obaveštenje kad plaćam na Aliexpress (bar za manje iznose).
Ko prebaci platu u TB, uz Premium+ ima na raspolaganju najveći broj bankomata, svi u zemljiJa ipak to nisam hteo, bar za sada.
Nista od onoga sto sam pomenuo, osim mozda EUR-NET racuna ne ide uz osnovni racun. MC/Amex i osigranje ne idu.^ A za ovo što su prednosti Inteze nije potreban Hit račun, dovoljan je i osnovni od 125din/mesečno.
U sustini, placas racun a nista ne dobijas bukvalno, osim vise bankomata/fijilala (mada za pidizanje uz Progresiv+ ima manje Intesa bankomata efektivnoOvo sto kaze owim je tacno - sve ti zavrsava i osnovni racun u Intezi ako bas hoces Intezu.
Verovatno mislis na ono sto si se ranije zalio, a to je da za DODATNU karticu nema? Meni radi i za Inspire, i Amex i MC.Recimo, Inteza jos uvek nema sms obavestenje o potrosnji po kartici.
Jednom recju - srednji vek u informatickom dobu.
Ima logike, jer banke dobiju mnogo bolje uslove, a niko skoro i ne pokrene to osiguranje.Ja u ta besplatna osiguranja od banaka nešto i ne verujem.
Nije mi logično da osiguranje koje može da košta i 250eur, da dobijem za džabe.
Нисам ни ја док сам био код њих(прије годину дана отприлике)Као што кажеш,приливи у дин.(нпр. плата) и из иностранства да.Из земље девизе колико се сјећам ,не.Ja SMS o potrosnji na Inteza Inspire kartici jos nisam video. Samo prilive.
Нек се јавеLjudi fala za info,jos samo jedno.
Jel ima iko na ovom forumu da prima pratu preko TB-a,nek se javi?![]()
Мени и дуже понекад.Нема то везе с пакетом, јер немам актив, већ с неким њиховим брљотинама.U poslednje vreme i kod Komercijalne obaveštenja na sms stižu 5-15 min nakon plaćanja. Pre mesec-dva dana, kad sam potpisao sam za taj aktiv set, stizala su za manje od minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari