Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je minimalan iznos koji se moze podici sa njihovog bankomata? Skoro mi je stigla kartica,danas sam prvi put podigao nesto novca sa bankomata.Pokusao sa 500 din,medjutim pisalo mi da je moguce podici samo iznos deljiv sa 1000 :) , a nisam imao nesto vremena da se bakcem pa sam podigao 1000 .Jel to neka fora ili..?
I interesuje me jel podizanje sa bankomata moguce bez kartice,nesto tipa android pay-a,ne volim da nosim sa sobom mnogo stvari pa bi mi to znacilo !?

Malo li je sto ima paypass?

Koji je minimalan iznos koji se moze podici sa njihovog bankomata? Skoro mi je stigla kartica,danas sam prvi put podigao nesto novca sa bankomata.Pokusao sa 500 din,medjutim pisalo mi da je moguce podici samo iznos deljiv sa 1000 :) , a nisam imao nesto vremena da se bakcem pa sam podigao 1000 .Jel to neka fora ili..?
Trebalo bi da moze i 500, jer postoje novcanice od 500 i 2000 samo u bankomatima izgleda (ono sto se ubaci a nisu te, ne moze se podici, barem ne znam da je iko podigao bilo koju drugu novcanicu).
Medjutim izgleda da ima neki bug za podizanje ispod 2000. Ja naisao na 2, cak sam i dokumentovao.

Moram da priznam doduse, za banku kojoj nalazim mane, ipak je stvarno koristim. Osim u Raiffeisen nisam bio ni u jednoj banci za salter od kada imam TB racun. (u RF moram zbog posla, ali ne bi ih menjao za taj deo!)

Za AndroidPay i slicne fore mora svaka banka izgleda zasebno da dozvoli. Gledao sam bas koliko moze u Americi to da se koristi, i samo neke banke i to samo za neke od kartica nude tu opciju.
Dok je u JK i Japanu to nista cudno vec 5 godina :) (s' tim sto ne radi kao u ostatku sveta, bas je interni proizvod)

Poslednja izmena:
U "mom" bankomatu vise ne postoje novčanice od 500rsd. Od pre mesec, mesec i po.
Samo iznosi deljivi sa 1000.

Ima hiljadarke sada? (mozda sam pomesao sa AIKom onda)

Bankomat u Mirijevu uglavnom izbacuje novčanice od po 500din. Tek ako se podiže 2000, onda jednu od 2000din.
Vi u centru imate više para pa sklonili novčanice od po 500din :)

Poslednja izmena:
Jedno pitanje cudi me kako je transakcija prosla arubacloud za vps produzenje mi sami skinuli 5 dana ranije i to je izvrseno samo cak sa blokiranim internetom sad sam arubi poslao tiket da odrade refund a videcemo jer ce to da odrade ako ne zvacu banku jer novac se na balansu na arubi ne vidi
pozdrav

Bankomat u Mirijevu uglavnom izbacuje novčanice od po 500din. Tek ako se podiže 2000, onda jednu od 2000din.
Vi u centru imate više para pa sklonili novčanice od po 500din :)
Probacu bas ako stignem danas i ka Zelenom, a Francusku i Knez cu probati sigurno. Cini mi se da su mogle i po 500, ali to radim samo kada mi bas treba sitno, pa sam mozda sa AIKom prebacio.
Od kada radi TB, stvarno mi je olaksan zivot po pitanju dinara i saltera!

Jedno pitanje cudi me kako je transakcija prosla arubacloud za vps produzenje mi sami skinuli 5 dana ranije i to je izvrseno samo cak sa blokiranim internetom sad sam arubi poslao tiket da odrade refund a videcemo jer ce to da odrade ako ne zvacu banku jer novac se na balansu na arubi ne vidi
pozdrav
Da nije vec bilo rezervisano ranije?

d10588227738190e9d83e9aff9a3ba9d.png

Stiglo mi, iako nisam zatrazio nikakav kredit... Nazvao ih, kad ono mamac da te smaraju sa ponudom kredita... Odmah sam im rekao ne treba mi nikakav kredit i skinuo cim je krenula da prica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pozdrav

Da nije vec bilo rezervisano ranije?

Verovatno ne trazi potvrdu za recurring transakcije. Najcesce i ne rade autorizaciju u tom slucaju vec samo finansijsko zaduzenje kroz fajlove za knjizenje.

I to mi je palo na pamet, ali nelogicno mi je da tada moze i pored blokade da radi - ispada da blokada nije dobra.

Probao bankomat u Francuskoj i Knezu, nisam stigao do onog sto je iza Kneza na Zelenjaku. Oba/tri (u Knezu su dva) daju i 500 da se podigne. Ne samo da imaju novcanice od 500, vec moze i 500 samo da podigne.

Inace, na koji mail da im pisem najbolje reklamaciju za moguci ozbiljan propust?

I to mi je palo na pamet, ali nelogicno mi je da tada moze i pored blokade da radi - ispada da blokada nije dobra.

Probao bankomat u Francuskoj i Knezu, nisam stigao do onog sto je iza Kneza na Zelenjaku. Oba/tri (u Knezu su dva) daju i 500 da se podigne. Ne samo da imaju novcanice od 500, vec moze i 500 samo da podigne.

Inace, na koji mail da im pisem najbolje reklamaciju za moguci ozbiljan propust?

Telenor banci? Ok, glupo pitanje s obzirom na naslov teme :). Valjda imaju na sajtu neki kontakt, nisam gledao.

Poslednja izmena:
Generic kontakt... :)

Ovo bi neko trebao ozbiljnije da pogleda.

Чудим се,па зар нису прва онлајн банка,немогуће!:)Зар то тако функционише...Остаје ти једино да пишеш на све могуће мејлове које пронађеш на сајту(кабинет ИО:)) и путем контакт формулара.Са срећом!

Ja sam uvek mogao da podignem 500,nikad nije bio problem,ne znam odakle drugima da ne može.

Kod mene u Uzicu je ranije moglo 500, sada je minimalno 1000.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kod mene u Uzicu je ranije moglo 500, sada je minimalno 1000.

Ide se na opciju drugi iznos i tu upišeš 500,i trebalo bi da može.
Ne vidim razlog da negde može a negde ne.

Da, idem na drugi iznos i izbaci mi poruku da moze samo iznos koji je deljiv sa 1000.
Kao sto neko gore rece, do pre mesec - dva je moglo da se podigne 500, sada vise ne.

Edit:

Sad sam proverio u porukama, negde u avgustu je ukinuta opcija da moze 500 da se podize. Znam pouzdano, jer sam do tada obicno podizao 1500 sa bankomata.

Poslednja izmena:
Kad mu nestane novcanica od 500din, onda ne moze. Moguce da i ne pune vise bankomate sa 500din...

A ako dodje neki korisnik i ubaciti odredjeni iznos na primer 100 000, sve novčanice po 500 ?

Opet puko limit, kao i prošlog meseca...

Ne moze u Tnor poslovnicama vec samo ona TB u Airport Cityju.

Bmi pa to i ja mislim. Ako ima po 500 dace.

Nisu mi nista odgovorili na mail jos cak ni dodatme info nisu trazili.

Ovo sa bankomatima TB postaje smaranje, odem do Kneza prosle nedelje, ne radi bankomat. Odem do Usca isti slucaj kao gore , samo iznos deljiv sa 500. Ako u Uscu nemaju para a u Knezu im ne radi onda najbolje da pogase sve bankomate.

Pa ta dva bankomata najvise se i koriste sigurno. U Knezu stranci idu jer ima daje preko 40.000 da podignu po transakciji a njima to znaci jer cesto imaju samo fixni fee.

Ide se na opciju drugi iznos i tu upišeš 500,i trebalo bi da može.
Ne vidim razlog da negde može a negde ne.
Pre tri dana sam probao da podignem 1500 din. na 2 od tri bankomata koliko ih ima u Nišu, i neće, kaže izaberite iznos deljiv sa 1000. Na kraju odem preko puta na RF i podignem koliko mi treba. I ovo nije prvi put, već sam pisao o ovome ranije. E sad, ko nema progresiv paket moraće da plati proviziju. A i što bih se ja maltretirao da idem od jednog do drugog bankomata, i da kucam karticu za podizanje sa tuđeg bankomata kad je već njihov bankomat tu prisutan? Nikako da reše te neke dečje bolesti.

Послато са HUAWEI MT7-L09 уз помоћ Тапатока

Meni rajfajzen uvek davao samo hiljadarke, nikad ispod. Inteza davala od 500 na vise, a grci, prokredit, otp itd. davali cak i od 200.

Koliko znam, samo hiljadarke mogu da se podignu sa telenor bankomata

Sent from mTalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno