Ja imam progresiv a šaljem pare sestri koja nema račun u tb.Provizija 25 din na besplatnom paketu. Plaća pošiljalac.
Ja imam progresiv a šaljem pare sestri koja nema račun u tb.
Sent via Xperia Z3
Samo onima koji su pre kraja 2014. otvorili racun. Nama ce decembra biti smanjena.JEl ostala nekom 7% kamata na dinare za stedni racun u Telenor banci? vidim da su velikoj vecini smanjili na 4% kao sto je i po tarifniku za nove korisnike.
Овакво слање је добро само ако су и прималац и пошиљалац у ТБ,јер одмах ‚‚легнe",нарочито викендом.Ima li nekih troškova za uplatu novca putem mobilnog broja / mejla? Za mene kao pošiljaoca ili za primaoca?
Sent via Xperia Z3
Valjda ne? Ako ide preko maila ne leze vikendom, bas se neko zalio na to skoro? (ako ide obican prenos, onda da, ako je na mobilni/mail, onda ne?)
Сад како је у стварности...Ukoliko je broj mobilnog telefona ili imejl primaoca registrovan i povezan sa računom u Telenor banci, novac će odmah leći na račun
Uplate Plati na mob i Plati na email su identične i stižu odmah, i vikendom.Preko mobilnog stiže odmah ukoliko je primalac u TB. Za mejl, ne znam.
Kako ne? Nemaš nečiji račun ili ne želiš da imaš nečiji račun, ali znaš email i platiš na email i završio si posao, brzo, jednostavno, bez prekucavanja broja računa. Primalac dobija email sa linkom gde unosi svoj račun i TB uplaćuje novac na taj račun. :guitar:не видим сврху слања некоме ко нема рачун у ТБ кад може директно,с рачуна на рачун а поготово сврху слања не мејл адресу.![]()
Stigle neke pare od Google-a i prvi put u Telenor banku ...
Međutim moram da im dostavim dokument kao za pravdanje priliva ...
Pogledajte prilog 211252
Ovog smaranja nije bilo u drugim bankama.
Ima li neko ideju šta da napišem ili slično iskustvo ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari